Разработка "Атила"

преди 17 години 7 месеца #33837
Въобще не ме интересува дали този Тео е делиормански турчин или помак. На теб Пламене логиката ти куца нещо. Казваш, че тоя Блажев се е афектирал и просто действал импулсивно. А горе сам си пише, че това го обмисля доста отдавна. А как пък така си оправи отношенията с тоя Тео, като само преди месеци те заплашваше от името на терористична организация. Да припомня;
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...hp?act=ST&f=6&t=1885

Разбери ме правилно, аз Мирослав Блажев не казвам дали е добър или лош. За мен той е просто един нож в чужди ръце, който не си е свършил както трябва работата. Сега ще го изкарат невменяем, което значи че няма никаква правна сила каквото и да каже. Като го надрусат за месец с психотропи и електрошокове след това няма да има значение какво говори. Режимът взе да бие отбой с този случай. Днес имаше някакъв психолог по "Сеизмограф", който със заучени фрази ни обясни че сме маргинали и там както си му е реда, че трябва да бъдем следени. Но явно е че те искат да приключат със случая. До следващия атентат, както и Бойко Борисов си казва.
А след като си си писал толкова време с него и експертите казват, че е психопат - значи те е качил на черешката и теб.
Другият вариант, който твърдим тук е, че си е бил съвсем нормален, но други го изкарват на луд. След като не си изпълни задачата. Мотивите ясно са посочени по-горе. Тези други са същите, дето всеки ден правят на луди един цял народ.
Има и трети вариант - че ти самия се правиш на луд, като отказваш да видиш очевидното.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 7 месеца #33838
С Тео отношенията ми са "частично" оправени, защото се оказа, че не той е автора на онзи чат. Но си оставаме диаметрални принципни противници без никакви компромиси на тази тема. И няма смисъл да ми се вменява адвокатство и смяна на позицията за неща, за които това не е така.
Блажев се е готвил.
Човек може да набере афект и да направи необмислени и глупави постъпки на емоционална основа. Подготовката не винаги е доказателство за отсъствие на емоционалния мотив като основен. Тя поставя под въпрос само импулсивността.

Но не смятам повече да го дискутирам този въпрос.
Щом съм на черешката и засега условно луд...не виждам смисъл...диагнозата ми е поставена.
Въпреки, че миналата седмица отново ме прегледаха и ми дадоха заключение: клинично и психично здрав.
Мога да го сканирам и публикувам за невярващите.
Но както и да е, хората с белите халати може и да са пропуснали нещо...стават и грешки.

преди 17 години 7 месеца #33839
"Щом съм на черешката и засега условно луд...не виждам смисъл...диагнозата ми е поставена."

Не изопачавай по чифутски думите ми. Просто казвам, че този "добронамерен националист" от помашко село докато сте си писали с усмивка се е разхождал с боен незаконен пистолет и е чакал хора в центъра на Севлиево да ги прeбива. Виж пак този съвет към Елтимир;
"Привидно се направи на такъв какъвто се отвърщаваш с цялото си същество, за да вникнеш в подлата душица на врагът си и да му отнемеш защитните сили и оръжия а от там нататак го тъпчи и мачкаи на земята най-безмилостно."

Така че казвам, че или си сгрешил в преценката с него или пък това въобще не е битов проблем за някакво си несъществуващо ПТП, както го умаловажаваш. Никой не те изкарва теб за луд. Просто казвам, че тия, с които си кореспондираш хич не са толкова "добронамерени". А сега като стана жега, Атила не бил оня Блажев, Тео не бил оня Тюрхан. Може би и Радев не е онзи Вотан, който пишеше тук? Навързани са като свински черва и тия ги обяснявай на други, не в този форум. Щото за да имаме сега по-малко посетители от тези на "Атака" и нови материали в сайта да не са качвани от година пръст имат именно тези зад кадъра - режисьорите.

За да завърша и аз с този слуай - просто извода е внимавайте с кого си кореспондирате. Щото ей ги резултатите. Ако онзи Блажев беше потопил в кръв с ПСМ-а си автобуса и после каже "Ами Елтимир или Пасков ме насъскаха да го направя" нямаше да те чакат много да се обясняваш. По член 20 от НК за подбудителство и член 97 - престъпление против републиката щеше да отнесеш минимум 3 годинки ефективна присъда.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.