"Щом съм на черешката и засега условно луд...не виждам смисъл...диагнозата ми е поставена."
Не изопачавай по чифутски думите ми. Просто казвам, че този "добронамерен националист" от помашко село докато сте си писали с усмивка се е разхождал с боен незаконен пистолет и е чакал хора в центъра на Севлиево да ги прeбива. Виж пак този съвет към Елтимир;
"Привидно се направи на такъв какъвто се отвърщаваш с цялото си същество, за да вникнеш в подлата душица на врагът си и да му отнемеш защитните сили и оръжия а от там нататак го тъпчи и мачкаи на земята най-безмилостно."
Така че казвам, че или си сгрешил в преценката с него или пък това въобще не е битов проблем за някакво си несъществуващо ПТП, както го умаловажаваш. Никой не те изкарва теб за луд. Просто казвам, че тия, с които си кореспондираш хич не са толкова "добронамерени". А сега като стана жега, Атила не бил оня Блажев, Тео не бил оня Тюрхан. Може би и Радев не е онзи Вотан, който пишеше тук? Навързани са като свински черва и тия ги обяснявай на други, не в този форум. Щото за да имаме сега по-малко посетители от тези на "Атака" и нови материали в сайта да не са качвани от година пръст имат именно тези зад кадъра - режисьорите.
За да завърша и аз с този слуай - просто извода е внимавайте с кого си кореспондирате. Щото ей ги резултатите. Ако онзи Блажев беше потопил в кръв с ПСМ-а си автобуса и после каже "Ами Елтимир или Пасков ме насъскаха да го направя" нямаше да те чакат много да се обясняваш. По член 20 от НК за подбудителство и член 97 - престъпление против републиката щеше да отнесеш минимум 3 годинки ефективна присъда.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.