Странна смърт
Не съм овца! Но тези твои твърдения са в някакси като повърждение на лошото "пророчество" предупреждения на самия Елтимир към Цъката!Jordan_13 писа: . За мене - били са предадени на службите, и когато трябва, по един или друг начин убити. Ако вие, сами не можете да видите тези знаци, то аз ги виждам и за мене нещата са кристално ясни.
Не бъдете овце!
Казах! Не ми е занимава с Елтимир . по-добре да си изградим имунитет срещу такива и никога повече да не се повтаря!
Успех на 2-рия етап на Движението!! Най-после да се появи нещо здраво ! УСПЕХ!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
На мене също не мис е занимава с отрепки. Те са осъдени вече. За мене решението е тотален БАН на всички отговорни за тази афера с Войнов, начело с дружинния ръководител и да приключваме с въпроса. Не да идват тука, да четат, дори да пишат и да се налага да хода да им бърша лайната с гумата им. Четат и после пишат цели коментари от типа на "Леден водопад", "Прощално" и ние пак трябва да се занимавам е с тях, да им четем "творбите", вместо с по съществени неща.Einherjer писа:
Не съм овца! Но тези твои твърдения са в някакси като повърждение на лошото "пророчество" предупреждения на самия Елтимир към Цъката!Jordan_13 писа: . За мене - били са предадени на службите, и когато трябва, по един или друг начин убити. Ако вие, сами не можете да видите тези знаци, то аз ги виждам и за мене нещата са кристално ясни.
Не бъдете овце!
Казах! Не ми е занимава с Елтимир . по-добре да си изградим имунитет срещу такива и никога повече да не се повтаря!
Това е НЛП. Ей сега ще отида и ще изтрия всички теми на Алти.
Точно така е. Ако тъй наречения "Цъка", както според думите на Алтимир е добър служител на евреите, те нямаше да го убият. На тях са им нужни добри служители.Einherjer писа:
Не бъдете овце!
Заплахите на Алти към така наречения "Цъка", явно са били основателни и добре подплатени под шапката на ДС. А той побърза да се оневини и да каже, в последните си коментари: "Евреите го убиха". Е, да, ама ти пък го заплашваше със смърт или възмездие. Значи ли, че ти си свързан с евреите? Лека логика, но повечето хора не се сещат или не си спомнят какво е писал Алтимир в хилядите му коментари. А той нарочно пише хиляди коментари, като всеки следващ да затапя предния. Така се замъглява човешкото съзнание и е типичен НЛП похват. Най-накрая, човек не помни кво е написал Алти и той винаги може да напише нещо ново, като прикрие старото. Не е така, с тези, обаче, които са паметливи.
"Този форум бе създаден от Йолов заради Елтимир и като такъв беше измислен"
Значи Цъката прави сайт на Елтимир. Първият на "Войни на Тангра", който наистина е трябвало по друг начин да се нарече, за да няма съмнения. За да се стигне дотам единия да го съди, а другия да пише при смъртта му "Весел реквием". Цъката загива при автомобилна катастрофа. Отново един от най-лесните начини да бъде убит един човек. За справка - Хайдер.
Дългата ръка на службите не е изключена и при двамата, а не просто кан Ерлик да ги е прибрал, щото са се заяли с някого.
Няма човек тук от участниците който да не е оплют от Елтимир и после отново сдобрен. Дори и мещера и парата. Разбирам причините и съм напълно съгласен с написаното от bgskina. Но този принцип "Разделяй и владей" обаче на мен не ми допада а и масово отблъсква хора, които искат да помагат. Всеки воин трябва да е сигурен, че гърба му е осигурен и няма да му забият ножа отзад.
Така че след като Елтимир сам няма сили да лустрира агентурните си "приятели", ние ще го лустрираме заедно с тях. Може да са много свестни хора, но дотук ние не сме видели нищо добро от тях. Напротив с всеки ден излизат нови неприятни подробности. Като опитите на Войнов да вербова и още двама участника - bgskin и стоименъ. За парата, който си позволява и да заплашва със съдилища Движението няма какво да говорим. Цъката ряпа да яде.
За колобърството на Алти, цяла тема беше пусната 'Колобър". Неслучайно. Без, обаче в нея, да се спомене поклонението му пред Ерклиг, който обучава първия шаман. Много интересно е, че тюркските шамани, щат не щат трябва да сключат някакъв вид договор, съглашение с Ерклиг, за да ползват силите на "подземния свят" или да влизат там. Нещо повече, те предоставят изцяло обучението си на него. А защо не на Мар, например? Или на самия Тангра? странно нали е това тяхно васално или направо поданичество към подземния свят.
Не е така, обаче в изначалното Тенгрианство. Един Орфей не се обучава от Хадес, той се бори с него, бори се за Евридика, слиза в подземието, за да я изведе към Слънцето. Един Тезей също, един Персей - също. Идеята за Слънчевата земя е съществена в началото.
Защото това беше къде къде по благородно от това да се лъже и плюе в публичното пространство. Кой бил агент , кой не бил. То се видя кой е агент!anti666 писа: Не одобрявах и още не одобрявам целта му да разкарва Елтимир от другия край на България за едно изсмукано от пръстите си дело, което така и не спечели.
Защото срещу цялата помия която Ангел изля един законен отговор си беше на място.
Друг е въпроса защо не го съдих и аз. Защото нямам сили да се разправям с малоумници и интриганти и без тва проблеми хиляди.
Благодаря!! Всичко доказва моите предположения!Jordan_13 писа: "Вместо тях почнаха да умират разни използвани душици като Иванчо Митев, самопровъзгласилия се за колобър. Той, който ме обвиняваше мен в алкохолизъм, взел че умрял от алкохолно натравяне"
За колобърството на Алти, цяла тема беше пусната 'Колобър". Неслучайно. Без, обаче в нея, да се спомене поклонението му пред Ерклиг, който обучава първия шаман. Много интересно е, че тюркските шамани, щат не щат трябва да сключат някакъв вид договор, съглашение с Ерклиг, за да ползват силите на "подземния свят" или да влизат там. Нещо повече, те предоставят изцяло обучението си на него. А защо не на Мар, например? Или на самия Тангра? странно нали е това тяхно васално или направо поданичество към подземния свят.
Не е така, обаче в изначалното Тенгрианство. Един Орфей не се обучава от Хадес, той се бори с него, бори се за Евридика, слиза в подземието, за да я изведе към Слънцето. Един Тезей също, един Персей - също. Идеята за Слънчевата земя е съществена в началото.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!Einherjer писа:
anti666 писа: Не одобрявах и още не одобрявам целта му да разкарва Елтимир от другия край на България за едно изсмукано от пръстите си дело, което така и не спечели.
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=bg&N...&view=collapsed&sb=5
Още с първото си съобщение за измяна веднага и разкритието: агентче на ДС!!
Но стига толкова!!
За другото, Йордан няма да ти отговори на поредните компромати, но мен не ме бърка. В интерес на истината признавам, че и ти почна да се поусещаш че ти пускат поредната димка. Което значи, че има надежда. Коментарите на "бащата с двете деца" няма да обсъждам, само приеми моята дума срещу неговата. Какво цели тоя екзекутор не знам, но като искаш с Бафомета се разходете до книжарничката му да проверите. Нали му имате снимката. Да не забравите и бухалките като му се каните. Вместо да поотупате някой мангал от Столипиново - нали това искат от теб. Да пребиеш някой честен българин.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.