Последни творби на Елтимир събрани съчинения
Щом ти си нагъл и повтаряш за 100-ен път едни и същи глупости, и аз няма да спра да ти задавам съвсем простия въпрос - за ролята на един офицер от службите, с когото си в тесни взаимоотношения и как смяташ, че ще е от полза за Движението проследяването на участниците в това Движение, което той прави?
Много долно е това твое издевателство над нашето съчувствие, да знаеш. Искаш да пренебрегнем действителността пред твоите твърдения. И това да го направим, ако не от респект към борческата ти биография, то поне от съжаление, така ли? Много "хитро" играеш на тази струна от българската душа. Запази малко достойнство, за да имаш поне образ на изстрадал човек.
Аз не искам да те обсъждам, но ти сам се навираш на коня в аспуха, като ме караш да разказвам за теб. Разговорите между нас са били за две неща - да ми преразказваш твоята биография или да решаваме къде ще бъде изпита следващата бира. Какво лошо съм ти сторил и в какво съм те възпрепятствал? Кажи да видим. Ако имам грях, веднага ще се поправя. Предлагам само да не ме виниш, че не съм те направил свой кумир. Важното е, че не съм попречил на никого от приятелите си да те прави такъв, нали?
Три основни въпроса тежат на "съвестта" на Алти
1. Агента Войнов - минало, настояще, бъдеще.
2. Илия Минев - защо не направи партия с Алти и сие.
3. Доносническото настояще на Ангел Грънчаров.
Тук е разковничето на личността Ангел Грънчаров. Другото - Йордан, Иван, Драган са просто мисловни упражнения на чаша бира.
Да вземе някой друг да упражни гумата и да изтрие темата на Алти.
В Русия - това е възможно, в БЪЛГАРИЯ - НЕ! Обстоятелствата не могат да детерминират личността. Тя или Е, или никога не е била Личност! Ако обстоятелствения свят е по-силен от вътрешния свят на човека, то тогава той не е Човек. Така става, когато човек се увлича по руски класици, а не търси изконно Българското.
Алти, готов си за Атака. Там ги има много такива, с точно тия виждания. Довиждане и лек път.
Този форум бе неговата трибуна.
Този форум бе прозореца му към света
В този форум той намери нови приятели и нови предатели
Дали насила или без да искате вие пограбахте каузата Елтимир и направихте това място поредния приятелски форум, поредния ташак.
Поздрави на тези, който ме познават и успех на всички. Ако искате ми наложете бан, ако искате. Аз бях тук заради Елтимир!
Значи си бил тук в подкрепа на Държавна сигурност! Довиждане! Не забравяй да си изтриеш ника. Ако не го изтриеш, значи си провокатор (какъвто си) и Бана ти требе да е по ИП, за да не можеш да влизаш въобще в сайта.bgskin писа: Този форум без Елтимир е умрял.
Този форум бе неговата трибуна.
Този форум бе прозореца му към света
В този форум той намери нови приятели и нови предатели
Дали насила или без да искате вие пограбахте каузата Елтимир и направихте това място поредния приятелски форум, поредния ташак.
Поздрави на тези, който ме познават и успех на всички. Ако искате ми наложете бан, ако искате. Аз бях тук заради Елтимир!
А за предателството, ще говориш след години, когато се видиш с досие в някоя от службите с личната ти информация, лично предадена там от Алтимир.
Разбира се, че няма да го изтрия. Тази тема, ще остане по редица причини.Einherjer писа:
На твое място би малко по-великодушен, Не го трий!Jordan_13 писа: Измислете си ново име, създайте си своя идеология, напишете си свои Основания. Вярвам, че това е коректно и честно. В противен случай вие сами се лишавате от чест и от достойнство. Не искате това, нали?
Куче юдейско! Създадохме нова идеология, в темите "Саракт"; "За втория етап на Движението" ; "Символи на победата над себе си". Това са все идеи, които те правят малък и незначим. И както ти каза Анти 666, ти нямаш никакви авторски права над Българският Бог. Не само това. наказанието му тепърва ще идва върху тебе и твоите авери.
Тази тема "Време за напомняне", ще стане 'Време за изтриване". не го правя още, заради мненията на Иван и Анти666
Все пак Ангел се е трудил да пише и да мисли всякакви интриги, а това е един вид творчество макар и от сферата на Ахриман.
А знаеш ли защо покровител му е Ерлик???
Аз не примемам Тенгрианството като митология, за да правя поклони на Ерклиг (Ерлиг). Те са близнаци с Улген, така както Хипнос и Танатос - Сън и Смърт са близнаци и носят една голяма тайна. Няма богове, това са символи, прозвища на Сили, на състояния на съзнанието. Ако човек работи повече с подсъзнанието си или е затънал в него, естествено е да почита повече Ерклиг. Това е нормално за Алти. Много добре си спомням един негов коментар, в който беше казал нещо подобно, че "Ерклиг ще вземе душата му", вместо да каже: "Душата ми като небесен Орел, ще се устреми към Ден Грее". Има огромни разлики в двете концепции, и тука наистина си прав. Удряш точно в десятката.
Само, че едва ли Алти почита Ерклиг само заради подземието (кръчмата). Най-вероятно го почита, защото той е обучил първият шаман. Твърде чувстволюбив е Алти, че да се нацапа с един "бог на подземния свят", но виж, ако този "бог" му даде правото да е първия шаман, това вече е друго.
Но всичко това е в древнотюркската традиция, която, колкото и да е добра, не е онова, изначално Тенгрианство, което сме имали на Балканския полуостров. То е по-скоро супремотеизъм, т.е. единобожна митология. В изначалното Тенгрианство, няма Ерклиг, има само НЕБЕ!
BGskin, за сведение сайтa по това време миналата година беше мътръв. Сринат, унищожен, ликвидиран за месеци. Пак след поредната сръдня на Елтимир. Само че неколцина човека го реанимирахме. Къде беше ти тогава? Или Хунора? Или другите многознайковци? Елтимир го нямаше дълго време след това да участва. Но о, чудо - читателите не само намаляха, но се увеличиха. Какъв ви е проблема на вас? Ето - има си опулченски форуми, има си форум на атака и т.н. Елтимир сам се врътна като обидено дете, защото админите и участниците тук отказаха да го боготворят като Кумир и Вожд.
Само че нещо се случва, нещо става и то се вижда с просто око. Броят на читателите, фактът, че за последните няколко дни всеки ден има регистриран нов участник. Ето това не им дава мира. Последно се върнаха пак на етапа съдебни заплахи срещу админите. А да, и заплахи срещу отделни участници, включително и срещу мен или по-точно семейството ми. Невероятна злоба и крещяща арогантност. То и самият Режим истеризира, но гледайте си кръвното че бесовете вече ще ви довършат. Някой ден ще се пръснете от злоба докато спите. И тогава директно при масонския дявол Бафомет, който авторът на последните заплахи си беше изтъпанил тук за аватар.
Ако ние не си построим първо тук Саракта и не съумеем да го опазим чист, и истинският няма да го бъде. Личният пример е най-важен. А тук ДС и Злото вече нямат силата. Това е положението, преживейте го някак си. Съзнавам, че Елтимир има нужда от публични изяви. Но не можеш да плюеш по старите си другари и те да се преструват, че ги вали дъжд. Не можеш да сееш интриги и после да се сърдиш, че вече не ти вярват.
Група: Потребители
Съобщения: 257
Дата на регистриране: 4-August 05
Ангел, е умен човек, заслужава уважение. Но както всеки от нас той има кусури. Преди време, когато бях доста по-близък с него му направих нещо като психо портрет за мене си. "Той е чове, който цял живот се е борил против едно нещо - Комунизма и една сутрин се е събудил и видял, че това срещу, което се бори вече го няма и е започнал да търси навсякъде този свой нов враг, затова понякога прекалява във заговорите и гишевтите, които вижда. Трябва да разбере, че няко неща са случаини. Той е човек, който винаги е бил сам и винаги го е било страх от това. Иска да бъде винаги в центъра на събитията и когато види, че вече не е интересен прави един такъв скандал, за да се върне на гребена на вълната. Сигурно не разбира, че след всеки един такъв скандал той губи голяма част от приятелите си, които и без това са малко.
Макар и такъв аз уважавам Ангел и винаги бих му помогнал, ако е по силите ми.
Това съобщение получи Жоро от Нова загора. Горе си пише датата.
И пак ви казвам последното изречение е най-важно.
Не вярвам Анегел да се е подвел по Войнов. Аз лично с 100имен бях на среща с войнов, който се опитваше да ни успива с редица обещания.
Що се отнася до това къде бях еди кога си. Аз също мога да питам. Къде бяхте вие, когато заплаиха дома на Ангел? Не е важно да се караме(те) помежду си, а да работите, да работите за едно по-добро настояще и бъдеще.
Поздрави!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.