Котешка стъпка

преди 17 години 9 месеца #33268
Доколкото знам,това е вече четвърто или пето откритие за лечение на рак!Трите са в Америка,едното е на български учен,мисля,че Д-р Христов,практикуващ лекар в Австрия с лекарство-Антимагнолицит!В Америка са излекували безнадеждно болен син на сенатор,който пък назначава комисия за разследване на официалния начин на лечение и пречките пред новото лекарство.Отровен е три дена преди да прочете доклада си пред конгреса.Д-р Христов е съсипан финансово и психически!Подобна е участта-изчезване,пропиване,съсипването им от държавата и на останалите!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 9 месеца #33306
За антималигноцита си имаме статия тук:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=267

А една по-интересна от техническо естество статия за лечението на рака си имаме тука:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278

За д-р Райф има достатъчен материал в книгата "Изгубените открития". Има я тук:

archive.beinsa.info/Books/Izgubenite_otkritiq_Vasilatos.pdf

Нещата все се въртят около някакво откритие с голямо значение, след което се намесват чифутите с големите пари и подмолни действия, след което откритието бива закрито за света.
Както в лекуването на болести, това се отнася с по-голяма сила за "свободната енергия" - там директно трепят. Примери много. Но най ми е тъжно за един от последните световни гении - Стефан Маринов. Убит в Австрия, Грац през 1996-та.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 3.12.2008, 19:03

преди 17 години 9 месеца #33307
За д-р Райф има достатъчен материал в книгата "Изгубените открития". Ако намеря скенер бих я качил на формат картинка.
Отдавна се каня да я сканирам, но нямам време. Мисля, че ставаше въпрос за същата книга. За скенери - имам два, но време нямам. Ще се опитам някой ден.

преди 17 години 9 месеца #33309
Данчо - намерих я сканирана. Човека се е постарал и я качил. Поправих си горе поста и дадох линк.
Там има и за Тесла и други неща.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 3.12.2008, 19:05

преди 17 години 7 месеца #33698
Алтернативното лечение на болестите има много лица.
Днес ми показаха един филм за едно от тях.
Простичко е обяснено как се причиняват много от болестите и как може отново с вода да се лекуват. Вода съдържаща активен водород (атомен). Водород, деактивиращ отделения атомен кислород от имунната система за убиване на микробите. Понеже често имунната система "прекалява" и това довежда до самоотравяне с окисляването.
Така както в друга тема се говореше за озонатори и за лекуване с атомен кислород - тук е обратното.

Тук му е мястото да споделя, че съвсем близо до ума е принципа на великия Баланс на енергиите - Ин и Ян. За да си здрав трябва да има баланс. Бoлеста е нарушаването на балабнса. Древните лечители са правели точно това - възстановявали са баланса и са лекували е универсалната енергията Ки, съставена от отрицателната Ин и положителния Ян.

Ето филмчето :
euroamerican-consulting.com/templates/de.../tlacoteWaterBg2.wmv

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 9.1.2009, 20:08

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.