Почина Цветомир Йолов

преди 17 години 9 месеца #32904

Мещера писа: И,да попитам нещо,Викторе,при настоящата "смърт",на която аз не вярвам,докато не се потвърди от поне още едно место,но все пак,ако я има,ти отде си сигурен,че със самата смърт на този,това е достатъчен повод да му прощавам?Де го чете това?!

Недей раздава индулгенции и други съмнителни документи от името на нашият Бог,човече.Не бързай!

Ти пък. Какво ти е направил този човек? Живял ли си с него? Имал ли си вземане-даване. Или просто щото Алти го е демонизирал и ти веднага повярва на Алти?
Аз примерно не съм имал вземане-даване. И с Алти съм нямал вземане-даване. И сега си мисля - Слава на Бога! И с вас съм нямал вземане-даване. Затова пак казвам: Слава на Бога!
А сега пък да ви кажа: ОТКАЖЕТЕ СЕ, ВАШАТА НЯМА ДА СТАНЕ! ПРИСЪДАТА ВИ Е ПРОЧЕТЕНА!
И спри да се налюшкваш като казак и да пишеш едно и също. Много сте елементарни и същевременно - твърде прости.
Най-доброто, което можеш да направиш е да напуснеш форума - доброволно. Просто си събери парцалите и си върви. Помолихме ви, да се самобанирате, да се оттеглите за известно време и да размислите върху действията си. Вие, не поискахте. Нещата са ясни. Не съм свикнал да се занимавам с идиоти. Няма да го правя и за в бъдеще.
Довиждане. И не забравяй да си вземеш бирата. Не пия алкохол.

ЗАТВАРЯМ ТЕМАТА.

За Цветомир Йолов - мир на праха му. Не го познавах, лошо не ми е сторил.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.