НЛО формация направи странен балет над Варна
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
www.4coolpics.com/gallery_photo/2/226328.html
На моя апарат също имам ,но не мога да се оправя с файловете,които тук не се приемат.
Обърнах нета да намеря очевидци и явно това е единственото място!
Беше точно 0ч. 25 мин. и цялото "представление" продължи около 5-7 мин. Със съпруга ми бяхме на булеварда в кв. "Чайка" и точно срещу нас се появиха 8 светещи обекта в оранжева светлина. Започнаха да "танцуват" в различни конфигурации, от дясната страна имаше една "звезда" в червен цвят. След този "танц" едни от сферите станаха по--малки, други избледняха...в крайна сметка изчезнаха, но в последния момент вдясно остана една двойка от две сфери, които "танцуваха" една около друга. Изумително явление, наистина!
радвам се, че и други хора са го видели!
Toва е трети път, в който наблюдаваме НЛО, но никога толкова зрелищно!
Нямахме фотоапарат под ръка, но на следващия ден мъжът ми направи нощна снимка точно от мястото, където наблюдавахме и изработи колаж.
Подчертавам, това е колаж, по възможно най-точни спомени от видяното.
Питате за усещането-какво е било при такова изживяване:
страхотно! Но аз от дете съм уфолог-любител.На следващия ден цял ден бях под въздействие на станалото, нарисувах го, разказах на всичките си близки. После отзвуча,остана ми само като факт.Честно казано, в първия момент помислих, че сънувам или ми се привижда-беше късно и бях изморена. Питах мъжа ми поне 5 пъти дали вижда същото. Поуплаших се малко, дали няма да "атакуват"-да станат по-големи и повече на брой. После се дивих през цялото време с отворена уста-ако са ни гледали е било доста забавно.
Много странно беше, че го видяхме - като че просто "нарочно" . Точно е започнало,когато се озовахме там.Това стана секунди преди да се приберем вкъщи, още повече, по чиста случайност и съвсем непредвидено се прибирахме от "Възраждане" пеша, като бяхме изтървали всички възможни транспорти. Съвсем нестандартно прибиране, защото беше хладно, имаше лунно затъмнение и си приказвахме изпът, просто спонтанно така решихме. Не го бяхме планирали.2 минути по-рано или по-късно-вече нямаше да сме на нужното място и нищо нямаше да видим.
Колкото до други места-много често се случва-не само над България. В единичен вид(не цели 8!) преди съм виждала още 2 пъти. Този тип НЛО са казва "тип кълбовидна мълния" Има описани и дръги разновидности и форми-триъгълник,"пура" и др. Аз съм виждала само от този тип.
Не знам дали бих го свързала с послание-просто си наблюдават нещо; предполагам, че не ги касае колко хора ги виждат и дали някой ги е видял. Усещането ми беше, че е нещо доста, доста по-напред от нас. "Танцуваха" не като тромава техника, нямаше "ръбести" завои; всичко много, много елегантно и вълнуващо. Дано и други хора споделят, информация трябва да се обменя.
Ако се добавят още няколко светлинки се получава ДНК.
Точно на място
Мислих, че форумът е за сериозни, търсещи хора.
В крайна сметка не ангажирам никого с мнение, информацията, която публикувах е просто за тези, които имат някакъв интерес и си задават накави въпроси.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.