Първородният син на Шимон постигнат от Възмездието
Клетвите, които българите изричаха срещу Шимон Кобург-Гота дадоха резултат. Това е чудесно предупреждение за всички останали чифути и чифутстващи, нагърбили се с безнадеждната задача да погубят България- изправили сте се срещу нещо безгранично по-силно от еврейските ви кървави пари и осакатените ръце на 'престолонаследника' ще ви се сторят като благословия, когато започнат да падат главите ви!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не знам дали съзнаваш, че аргументът ти е чифутски, но все пак отговарям:Bogatir писа: Защо се радваш на чуждото нещастие? Така ли показваш, че си по-добър от тях?
Не се радвам на чуждото нещастие, радвам се на Божествената СПРАВЕДЛИВОСТ.
'Колата е излязла от пътя при неизяснени обстоятелства и се е ударила в дърво.'
Ето за тези неизяснени обстоятелства говорим...
Не, не бих те изгорил на клада- вярвам в сблъсъка на мнения и отстояването им с разумни аргументи. Но в дадения случай не съм настроен за спор.Bogatir писа: Да предполагам, че аргументите ми са чифутски винаги, когато не съм съгласен с теб. Предполагам, че ако имаше власта би ме изгорил и на кладата, само защото мисля различно от тебе по въпроса. А защо те оборвам? Защото апелирате че българите сме били духовно извисена нация. В злорадството не виждам нищо извисено. Щом си видял Божията промисъл в тази катастрофа, запази го за себе си. Защо трябва да убеждаваш другите в истинноста на божествените знаци?
Виждам, че си особено духовно извисен, защото изисква духовна сила да простиш на враговете си. Ти явно я притежаваш, както и по-голямата част от българите. Аз май не съм от вас- искам враговете ни да се затрият и ако може да страдат и мъките им да предупредят новите кандидат-врагове. И в това си желание видях намеса от висша сила, въздаваща справедливост и баланс; може и да не съм прав- кой съм аз да тълкувам делата Божии или липсата им.
Съветвам те обаче, за да потвърдиш констатацията ми за извисеността ти(не иронизирам), да идеш в църква(ако си християнин) и да запалиш свещ за сина на мадридския крадец или поне да отправиш искрена молба към висшия разум, в който вярваш, да му дари успешно възстановяване. Ако не си вярващ, пий една бира за здравето на човечеца.
Това няма да промени мнението ми, че си сълзлив либерал, но поне ще спечелиш уважението ми със своята принципност.
Бъди здрав!
Оо, съвсем не си ме засегнал, въобще не се притеснявайBogatir писа: Не съм духовно извисен. Просто се интересувам от различни теософски и философски течения. Може да се каже, че вярата ми се крепи на синтез от отделни фрагмменти от тези различни религии и философии. Колкото до враговете ми, опитвам се да не злорадствам, но почти винаги не се получава. И аз съм като теб. Просто гледам да не го показвам с надеждата да създадем по-позитивна среда във форума. Все пак извинявай, ако съм те засегнал сериозно, напоследък съм станал много раздразнителен.
За по-положителния дух във форума- определено имаш право, нужно е понякога да се разведри обстановката, въпреки нерадостната действителност. Нерядко тук изпадаме в крайно черногледство, от което няма как да спечелим.
Що се отнася до раздразнителността ти- от жегата ще да е
А Кардамчо го оперирали- може пък и да не се наложи да му режат ръцете
А като се замислиш едно време точно с ръчичиките си са се прощавали крадците. Така са ги наказвали истинските българи в българската България.
Случайност...
Брех! Като цензур ли да те чувстваме вече и да те питаме, какво може, и какво не може да пускаме?Bogatir писа: Щом си видял Божията промисъл в тази катастрофа, запази го за себе си. Защо трябва да убеждаваш другите в истинноста на божествените знаци?
По темата.
Дали това не е началото на приказката... в която един измислен "цар" доживял смъртта на четиримата си синове...
До колкото си спомням един от синовете на "царя", който имаше участие в някаква португалска компания бе замесен в нечисти сделки за изграждането на една от магистралите ни. Дали не бе този? Няма значение, на всички ще им дойде времето...
"Всеки заслужава това, което е предизвикал! "
"Всеки заслужава това, което е предизвикал! "
А друг син (Кирил, може и да е същият, за когото ти говориш- за щастие не съм запознат подробно с домоИзчадието на Негово презряно Нищожество) е ортак с милен велчев в лондонския клуб, който ограби България с милиард чрез сделката по трансформиране на държавния ни дълг, а и убеден съм, по още 10 други начина.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.