Добре дошли,
Гост
Кондомлиза в Истанбул
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
Току-що се получи любопитно съобщение. Че идването на Кондом-лиза освен с изпитанията на ново бушеменско оръжие, било свързано и с искането за промяна името на така наречената "Рупублика България". Името обиждало много пъти мангалите, джагалите и дьонметата, поради което трябвало да бъде променено на "Вилает Булгаристан". Евреите имали друго мнение по въпроса, ама щели да почакат.
Не вярвате ли за името? Абе тези бушмени посягат на името и на Русия, та с някакъв си турски вилает ли ще се церемонят:
news.mail.ru/society/1870856
Не вярвате ли за името? Абе тези бушмени посягат на името и на Русия, та с някакъв си турски вилает ли ще се церемонят:
news.mail.ru/society/1870856
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
А сега да видим как евреите от еврейския вестник "Стандарт" отразяват посещението на г-жа Кондом.близа и на какво обръщат внимание. Четете, аз отказвам да коментирам. Доброто възпитание не ми позволява и съм принуден да го послушам.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Йордан_13
Посетител
преди 18 години 1 месец
Верно, то ордена "Стара Планина", толкова се опорочи, че няма никакъв смисъл от него. Въобще безсмислена работа са тия ордени. Нещо друго, требе да се отбележи, покрай Кондомлиза, това е така лежерно прокрадналата се новина, че визи за СЕЩ, ще се вземат, само след като в България се въведът биометрични паспорти.
Какво е биометричния паспорт?Нещо като номерчето на ушите на кравите в соц. кравефермите, но и нещо повече.
Да ви е честит печата на Звяра, гарниран с 666. Това е биометричния паспорт. с него вие сте един вече добре картотекиран гой, който е удостоен с върховната награда да посети "страната на неограничените възможности" - СЕЩ. Е, не се ли запитахме, защо комунистите-ибрикчии, толкова бързо искат да ни изпратят на гурбет на един потъващ континент, та толкова много ратуват за визи?
Какво е биометричния паспорт?Нещо като номерчето на ушите на кравите в соц. кравефермите, но и нещо повече.
Да ви е честит печата на Звяра, гарниран с 666. Това е биометричния паспорт. с него вие сте един вече добре картотекиран гой, който е удостоен с върховната награда да посети "страната на неограничените възможности" - СЕЩ. Е, не се ли запитахме, защо комунистите-ибрикчии, толкова бързо искат да ни изпратят на гурбет на един потъващ континент, та толкова много ратуват за визи?
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
Сега искам да повдигна един много сериозен въпрос. Този за снайперистите. Както знаем, във връзка с масовия убиец Кондолиза Рас, властите - американски и юдео-български /използвам тази дума, защото "българското" правителство е съставено от юдеи/, са разположили снайперисти по покривите. Да пазят мулатката. Малката злобна мулатка, която оправдава масовите избивания на хора и останалите зверства в Ирак.
Хубаво, нека си я пазят. Лично аз изпитвам погнуса от нея и няма да я закачам, обещавам. Обаче кой ще пази мен от ненормалните им снайперисти? Как ще си вървя спокойно по улицата, като знам, че срещу мен е насочен снайпер? И че върху спусъка на снайпера е поставен пръстът на някой закоравял безскрупулен убиец? Кой дава право на така наречените ми управници да си играят с моя живот по един толкова недопустим начин? Ходенето по улиците в бивша България се превърна в руска рулетка. Стоенето край прозорците в нашите собствени жилища се превърна в руска рулетка. Хайде, искам обяснение на тези факти, пък ако евентуално може би, ще ви кажа какво следва, май.
Хубаво, нека си я пазят. Лично аз изпитвам погнуса от нея и няма да я закачам, обещавам. Обаче кой ще пази мен от ненормалните им снайперисти? Как ще си вървя спокойно по улицата, като знам, че срещу мен е насочен снайпер? И че върху спусъка на снайпера е поставен пръстът на някой закоравял безскрупулен убиец? Кой дава право на така наречените ми управници да си играят с моя живот по един толкова недопустим начин? Ходенето по улиците в бивша България се превърна в руска рулетка. Стоенето край прозорците в нашите собствени жилища се превърна в руска рулетка. Хайде, искам обяснение на тези факти, пък ако евентуално може би, ще ви кажа какво следва, май.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
Сега искам възмущение от написаното. Искам порицание, искам опровержение, искам заплахи. Искам това, за да ви кажа какво отговорих на един от ДАНС след плах опит да възрази на моите думи.
Запознат
Посетител
преди 18 години 1 месец
Тази черна човекоподобна маймуна-терорист ще идва в София, а не на село!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
Щот тъпите селяни може да я прогонят с камъни, вместо да й ближат черните подметки, както това ще направят Параванов и Сер гей. Под благодушния поглед на ентотърпимите и толерантни софиянци. Впрочем на село и педерасите не правят паради, щот ще има бой. Много як!
Запознат
Посетител
преди 18 години 1 месец
Като наблюдавам какво се случва, май наистина е настанало Време разделно.
Които са останали без Български Дух, всички тръгнаха да търсят спасение в София. Други пък от София взеха, че се изнесоха извън нея за да избегнат пълната зависимост от чифута и неговите слуги. Останалите си стоят по местата, там където са значими.
Все си мисля, че ще дойде време, когато на тази миграция ще й дойде края и тогава българите, които не са наврени в клоаката ще предпочетат да не се съобразяват с тези, които са в нея. Няма да има смъсъл да правят това. До тогава ние ще работим по създаването на Саракта. В София ще изреват на умряло, понеже наистина тези които живеят там се занимават с дейности които, обслужват тази отровна за Българската нация политическа мафия. Софиянци нямат суровини, нямат земя, нямат пространство, нямат гора, чиста вода и въздух. За какво служи тогава тази София с тези софиянци на България? За разнообразие ли?
Единствено Саракта ще е в състояние да се противопостави на грабителското, нечовешко и неадекватно поведение на освирепелия изперкал софиянец.
Нищо лично, просто всеки ще си поеме нещата в свои ръце. Редно е обаче, София тогава да бъде отделно от България, както са отделени и хората преди това.
Които са останали без Български Дух, всички тръгнаха да търсят спасение в София. Други пък от София взеха, че се изнесоха извън нея за да избегнат пълната зависимост от чифута и неговите слуги. Останалите си стоят по местата, там където са значими.
Все си мисля, че ще дойде време, когато на тази миграция ще й дойде края и тогава българите, които не са наврени в клоаката ще предпочетат да не се съобразяват с тези, които са в нея. Няма да има смъсъл да правят това. До тогава ние ще работим по създаването на Саракта. В София ще изреват на умряло, понеже наистина тези които живеят там се занимават с дейности които, обслужват тази отровна за Българската нация политическа мафия. Софиянци нямат суровини, нямат земя, нямат пространство, нямат гора, чиста вода и въздух. За какво служи тогава тази София с тези софиянци на България? За разнообразие ли?
Единствено Саракта ще е в състояние да се противопостави на грабителското, нечовешко и неадекватно поведение на освирепелия изперкал софиянец.
Нищо лично, просто всеки ще си поеме нещата в свои ръце. Редно е обаче, София тогава да бъде отделно от България, както са отделени и хората преди това.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 1 месец
При посещението на Кондомлиза Райс в България е разисквано нашето
участие във войната срещу Иран. Планира се през тази война да загинат
около два и половина милиона българи. Аз съм готов да защита с факти и
доказателсктва своето твърдение. Готово ли е така нареченото
"правителство" да разговаря по темата? Готово ли е така нареченото
"правителство" да обясни на обречените да умрат защо иска тяхната
смърт?
участие във войната срещу Иран. Планира се през тази война да загинат
около два и половина милиона българи. Аз съм готов да защита с факти и
доказателсктва своето твърдение. Готово ли е така нареченото
"правителство" да разговаря по темата? Готово ли е така нареченото
"правителство" да обясни на обречените да умрат защо иска тяхната
смърт?
Horseman
Посетител
преди 18 години 1 месец
По-скоро браво, братко. Сещаш ли се с какво българите са се запазили въпреки 5-те робства в историята. Със словото. "В началото бе словото ". Българите прочее са били в древността доста начетени щом са нападали монголите и китайците с хитрост, когато има слънчево затъмнение и дръпнатите са се страхували.
Jordan 13 : По земите персийски преди тях историята разказва за българска държава някога съществувала тъй че не се чуди що иранци тъй си мислят.
Братя нека не последваме примера на синовете на Кубрат и да се делим.
Jordan 13 : По земите персийски преди тях историята разказва за българска държава някога съществувала тъй че не се чуди що иранци тъй си мислят.
Братя нека не последваме примера на синовете на Кубрат и да се делим.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.