Първанов: Етносите без привилегии Днес да не е 1-ви април?

преди 20 години 10 месеца #2520
Според мен и този текст е подходящ за вестника. Само не съм съгласен с това "Черната раса може да интегрира с бялата." - НЕ МОЖЕ. А пък черните може някой да си ги мисли за добри, но нека са си добри в Африка или Индия, тука не. Както и белите нямат работа в Африка (поне на този етап)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2522
Не Севар - не го слагайте така във вестника! Трябва да се обработи и може би да се сложат няколко снимки.

Аз исках да ви изложа моята позиция и моя начин на мислене. Те ни изгониха от техните континенти и ние не ги искаме в европа - не ме разбирай грешно!!!!

Те да си живеят първобитните животи и в Западна Азия и в Близкия Изток и в Африка - само да не ни висят на ръцете тука.

Имаше снимки във вестниците, а и по телевизията след земетресението в Пакистан. Големи гръмки заглавия как хиляди деца ще умрат и как ЧАКАТ за нашите помощи....и наистина на снимките се виждаха хиляди пакистанци налягали, клекнали и насядали по земята и чакат....Не се вземат да се размърдат малко да си построят къщите - чакат!

По време на наводненията в Европа - само за сравнение - хората не спаха денонощия наред - всеки сам се трудеше да си оправи пораженията и да помогне на близки и съседи. Ако дойде помощ - дойде... Нали - виждате разликата.

Идвайки в Европа те създават етнически гета, в които пак ЧАКАТ...да ги издържаме и да им отглеждаме децата...и ако не са им достатъчни помощите да си купят някоя по-скъпа кола или не им дадат по голямо жилище или не дай си боже полицията ги подгони - както сега в Париж - започват да палят, разрушават и убиват.....

преди 20 години 10 месеца #2524
7-ми ден на разруха в Париж и околностите - мюсюлмани от Северна Африка:

В същото време в един малък град на Дания наречен Архъс и където единственото голямо събитие е ферито до Копенхаген, мюсюлмани от Турция, Сомалия и Либия са подложили градчето на вандалщина и разрушения. Денонощно по улиците на градчето патрулират по 30-40 мюсюлмани скандирайки "Тази земя е наша!"

(Забележете, че турските мюсюлмани се присъединяват към другите ако и да претендират за европейщина).

Помните ли когато дадоха панелки на циганите? Аз помня...помня как си вкарваха конете в хола, как изкъртваха паркета и си наклаждаха огън от него в центъра на апартамента. Помня доста опожарени блока във Велико Търново.

А помните ли няколкото пожара в блокове на африкански емигранти в Париж? Доста умряха в пожарите. Тогава обвиниха правителството, че не отпуска достатъчно пари за емигрантите и кмета на Париж, че е дал стари блокове на черните.

Доста се чудих как хората не могат да съберат 2 и 2 слушайки тези глупости? Не им ли е ясно, че тези хора НЕ УМЕЯТ да живеят в цивилизация? В най-добрия случай са живяли в колиба от кал със сламен покрив, а в най-лошия в колиба направена от ламарини и отпадъчни дъски. Без вода и без електричество. Не можеш да сложиш такива хора в апартамент и да очакваш да знаят как се оперира с електрическия ключ за лампите или газовия котлон. Защо медиите медиите насаждат вина в Европейците пак?

преди 20 години 10 месеца #2525

Mistique писа:
Защо медиите насаждат вина в Европейците пак?

Защото човек,чувстващ вина за каквото и да е , е много лесно манипулируем,а когато става дума за живи същества -още по-лесно.
Просто ни играят по "тънката " струна.Всяко мислещо и чувстващо същество е податливо на придобиване на чувство на вина.

преди 20 години 10 месеца #2526
Значи това което знам аз за черната раса е , че са продукт на кръвосмешение на атланската цивилизация ( не както Мистик твърди за лемурийската - да не се разбира че искам да я оборвам или твърдя , че аз съм правия ).
Понеже атлантите са били от няколко подраси - едната съзидателна и работна(толтеки) , другата лукава и мързелива. Това е тяхното грехопадение за което се говори и в библията.

За справка: "Седемте велики тайни на космоса" - Николай Рьорих
и " От кого сме произлезли" Ернст Мулдашев

преди 20 години 10 месеца #2530

Миро писа:

Mistique писа: Защо медиите насаждат вина в Европейците пак?

Оставете вината, те минаха на друг етап вече. Те насаждат възхищение към висшата мангалска раса като към по-приспособима и следователно по-пригодена за живот. Да, но приспособимостта е характерна за животните. А човека има доста повече преимущества пред животните.

преди 20 години 10 месеца #2535
Малко новини:

Седма нощ на размирици край Париж

Отделни инциденти на насилие продължиха седма нощ в някои предградия на Париж въпреки усилията на правителството да се справи с проблема.

Вълненията са концентрирани най-вече в големия район на Сен-Сен-Дьони североизточно от френската столица, откъдето тръгнаха размириците миналата седмица.

Вилнеещи банди подпалиха автомобили. Бяха атакувани две начални училища, пощенски клон и търговски център.

Вчера френското правителство проведе извънредно заседание. Както премиерът Доминик дьо Вилпен, така и вътрешният министър Никола Саркози отложиха посещенията си в чужбина.

Дьо Вилпен посочи, че приоритет на правителството е възстановяването на реда.

"Политиката на правителството може да бъде изразена с една дума - уважение към принципите на републиката. Свобода за всекиго, което означава свобода на придвижване, на мирен живот и на работа в предградията. Сигурността е първа от всичките свободи, като се започне от сигурността на най-слабите, които са и първите жертви на насилието и престъпността," каза френският премиер.

БиБиси посочва, че сред управляващата дясноцентристка партия има разногласия във връзка с кризата и начините за намиране на решение на проблема.

news.bg/article.php?cid=31&pid=0&aid=166367

Льо Пен: Франция е атакувана от чужди орди

“Франция е атакувана от чужди орди” обяви лидерът на крайната десница във френския парламент Жан Мари льо Пен, предадоха информационните агенции.

Така Льо Пен определи масовите безредици, обхванали през последните дни голяма част от парижките предградия, в съобщение, разпространено от щабквартирата на партията му.

Освен това националистът разкритикува правителството за “фаталната му неспособност да се противопостави на метежите в зоните на безвластие.”

Според Льо Пен отговорност за случващото се носят правителството и всички партии.

За разлика от Льо Пен обаче другите френски политици, както и местната преса, употребяват формулировката “война в предградията”.

Те се стараят да избягват факта, че повечето от младежите, участващи в размириците, са имигранти от арабски и африкански страни, коментират анализатори.

news.bg/article.php?cid=31&pid=0&aid=166401

А като стана дума за змийска раса, попадна ми случайно тази картинка:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=3953&pos=-3953

преди 20 години 10 месеца #2547
Синиер ван Ренсбърг - Южно-Африкански пророк говори за началото на III-та Световна война:

"Реки от кръв в Източна Европа"

Реки от кръв ще се леят в Източна Европа. (Югославия?) Когато борбата там е най-ожесточена, ще започнат проблеми в Югозападна-Африка, където етническото прочистване ще пламне с пълна сила. Но гражданската война която ще избухне в Източна Европа ще бъде ужасяваща. Света ще гледа ужасен и безпомощен.

"Кръвта ще се лее както водата в тревата след ужасна буря."

Гражданската война в Източна Европа ще прерасне в конфликт с Щатите (Русия - Щатите?) и ще се разпространи в света.

Господ ще възкреси Германия отново и тя ще бъде главна сила и помощ на бурите в борбата им да освободят Южна Африка.

"Но аз виждам черна змия свита на кълбо в Англия - това са черните и цветнокожите, които ще се заселят в Англия от Африка и Индия и тогава ще започнат проблемите и разпадането на Англия. В страната ще започнат конфликти между черните и белите. Това ще доведе до глад, болести и смърт.

В същото време черните ще се заселят и във Франция и там ще започне също гражданска война.

................................................................

преди 20 години 10 месеца #2548
Mistique, тогава взимай мерки да се изнасяш от острова докато не са затворили летищата.
Е, конфликта ( ако изобщо има такъв) едва ли ще започне изведнъж - първо някъде сблъсъци, после другаде, после нарастване на конфликта и докато излезе извън контрол. Както почна войната в Югославия през 91г. - първо в един град, после и в останалите градове.

преди 20 години 10 месеца #2549
Аз имам опит от Южна Африка Георги :devil:

Збравих да уточня защо цитирах това:

- първо хронологията - Етническите сблъсъци в Източна Европа (Всеки мисли че е Югославия, ама знае ли се?). След това проблемите в Африка - знете какво става с етническите прочиствания там. След това расови проблеми в Англия и Франция. Той беше казал също, че финансовата империя на Англия ще рухне и първия признак ще е срутването на техния пенсионен фонд. Е той вече се срути..... :-D Някой дето плащат данъци в Англия, ще го духат (образно казано :fu: ).

- второ - видението му за черната змия - той вижда черните и индйците / пакистанците като змия. Само да повторя казаното по-горе за змийската раса....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.