Боян Расате
Провокаторите си имат тактики на действие. Ето ташко даже и не крие част от тях. Чифутина си признава с тези думи отправени към нашия форум :"... изтриха ми акаунта и тряя си правя нови. Аз обикновенно правя бомба с регнати 10 акаунта и после ги гавря докато свършат".Елтимир писа: Защо? А защо е цялага помия, цялата гадост, защо са всичките лъжи и клевети срещу нас във форуми, определящи себе си като националистически? Защо е невероятната злоба и омраза отстрана на хора, които никога не са ни виждали лично и нямат никакви основания да бъдат против нас? Аз не намирам друг отговор, освен, че се отнася до провокация. Ако някой е на друго мнение, нека каже.
Още по-интересно е, че след като се подхване темата за провокаторите и провокациите, минути след това сайтът блокира.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Оставям вие да отговорите. Аз, разбира се, имам свой отговор, но в момента не мога да се сетя къде го сложих.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Ето я цялата история според Расате публикувана във фейсбук профила му:
Ходя си значи аз из Созопол и по едно време, ама баш на главната в Стария град, чувам някой да ми говори нещо по име...
Обръщам се и кого да видя? Долен боклука спрял с жена си и още някаква крава, и им обяснява:
– Познавате ли го този? Това е Боян Расате, най-големия националист!
Аз реших да скромнича и му викам:
– Не бе, ти си най-големия националист...
От дума на дума оня започна да ме обижда, че съм бил ченге😅, че съм се бил продал😅, че съм му бил крадял хората😅, че той ме бил създал😅?!
По едно време разбрах, че боклука е пиян или дрогиран.
Викам му:
– Тръгвам си, остани си със здраве тази вечер, друг път ще довършим...
Вместо да се вслуша в съвета ми, Долен явно помисли, че съм се уплашил от него, съвсем пощуря и рече:
– Искаш ли да се бием?😆
Няма да отрека, че много се зарадвах! Наоколо беше пълно с хора и не беше много удобно да приема предложението му, но пък идиотът се съгласи да отидем в уличката встрани.
Е, там се сещате какво стана...
За жалост случайни минувачи бяха проследили разговора ни и дойдоха по средата на гимнастиката, което спаси капута от по-сериозно опъване.
След малко довтаса и охраната му, която се състоеше от един напомпан глиган и някакъв гърчав циганин...
Както и да е. Ето така след няколкото шамара, лайното отплава по течението на улицата, а аз отидох на плажа да си пия лимонадата...
Той нали навремето се хвалеше, че усвоил няколко източни бойни изкуства - винг-чун и други. Тв Алфа даже цял филм направи по тоя случай.
Ако си забелязъл съдържанието на този сайт, ние не се занимаваме със селяни, махленските им свади, нищо, че се налага да живеем сред тях. Тук нивото е доста високо и не се интересува от изпълненията на хора в зряла възраст характерни за 18-20 годишни млади мъже. Аз дори на 18-20 години с подобни отношения от типа кой е с по-голяма пишка и добре ли я дърви, не съм се занимавал. Подобни отношения, които ни описваш и предлагаш да коментираме и да ни заинтересуват, може би ще заинтригуват некой рапър, чалгар, наркопласьор или долнопробен алкохоликrusenec писа:
Нещо такова сигурно е било.
Той нали навремето се хвалеше, че усвоил няколко източни бойни изкуства - винг-чун и други. Тв Алфа даже цял филм направи по тоя случай.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.