За отстраняването на Доган отново! втора стъпка

преди 20 години 10 месеца #2418
Искам също така да кажа че се хващате за всяка дума вместо да гледате на мсисула на нещата. АМи много ясно че на вас ви трябват хора които да ползват маркетингови стратегии....защото точно така реагирате! :biggrin:

Никой не обръща внимание на това че тази идея тепърва ще се ошлайфа и каквото не се хареса ще се промени! :devil:

Мен ме интересува целта, средствата взаимно ще ги намерим и променим.

Аз мога да намеря още поне двама души, надявам се да им хареса идеята. Не разбирам от pc и вообще не мога да се захващам със страници. Ще мога да участвам в срещата най вероятно. Нямам проблем до момента освен с правенето на страница понеже не разбирам.

Пак ще кажа-ако има пропуски в плана.......които не е изложен все още и вообще не смятам че трябва д абуде излаган във форума именно защото няма нужда други които не се интересуват да плюят върху ентусязма на малкото които наистина биха действали! И разбира се такива неща не са за пред всички по принцип защото има недоброжелатели и тн! :oops:

Просто ме дразни как всички само знаят да плачат но появи ли се някои с идея те го атакуват, и чакат да им дойде сам Господ или Тангра да им изложи съвършенната стратегия и тогава евенмтуално след много гърчене евентуално да решат че пряко ще действат. :sleep: :sleep:

Тука дори не става въпрос за мнението на някви странични хора-като не ви кефи никoй не ви кара. :prrr:

А също така се забелязва че някои хора все пак искат уж да помогнат ама така ако може като странични наблюдатели-това само свидетелства колко ви е страх открито да се обявите и да предприемете действия дори като ви се казва че ако не ви кефи можете да се откажете ама ви е страх или ви мързи дори да се опитате!Истинските българи........смях в залата! :shock:

Стоимен не е някой пророк и никoй не учаква чудеса от него!Важното е че някои поема самойницятива! :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2419
даа Стоимен не е пророк. А какво ще кажете за Елтимир?
:-D

преди 20 години 10 месеца #2421
Не мисля че има нужда да идолизираме някои! Това е смешна работа и отклонява вниманието от важните цели и идеи! Той изрично каза сто пъти че утка няма йерархия. И той не е единствения които проповядва истини, има и други които вие не познавате-и точно това е жалкото. А има и още повече които са загинали!
Пак насочвате вниманието си не където трябва. Не, не искам да се права на веща.......обаче искам да отбележа че е просто жалко това че хората в по голямата си част са наистина овце! И ако няма кой да им заповядва какво да правят-те ще си вървят по течението........Но най страшното е когато овцете си въобразят че знаят по добре! Тогава вълците са сити....
Хем си мислите че сте индивидуалисти, хей-извън от шаблона-хем овцата си личи от далече!
Съжалявам ако някои се е обидил...не е мое намерение!

Елтимире можеби някои наистина учакват да започнеш да им нареждаш конкретно какво да правят, ама тогава ще трябва да се разправят първо с малодушието и егото си! Абе страшна работа!!!! Омагьосан кръг!

преди 20 години 10 месеца #2422
Bell, "Малодушието и егото" в мен няма да намериш бъди сигурен!!
Нека първо вожда да си обуздае егото , нека човекът с много пари и връзки да си обуздае егото, пък тогава нека пристъпи към отговoрностите както се полага на един вожд.
Овцете искат вожд!!
Бееее искаме си вожда , ние героичните и жертвоготовни овце!!

преди 20 години 10 месеца #2423
Май не разбра.........! Точно тва се опитвам да кажа че би било добре ако можеш да взимаш самойницятива без да идолизираш някoи и да чакаш на него......спри да блееш!!! :tooth:

преди 20 години 10 месеца #2424
Освен това мога да се изкълча с тея метафори докато ме разберат.....очевадно!

Политиците не са пастири-те са вълци които са сити докато овцете се шляят. Щеше да е хубаво ако овцете не бяха толкова много! Панимаиш?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.