На 13-ти Май 2008 година Ватикана излезе със заключението, че е "нормално е да се вярва в извънземни". 12 дни по-късно НАСА приземи апарата Mars Phoenix Lander, който е проектиран да търси живот на Марс - случайно ли беше това.
www.space.com/news/ap-080513-vatican-aliens.html
От години се разпространява твърдението, че НАСА знае за разумен живот извън Земята, а за такъв на Луната и Марс знаят от преди десетки години. Умело и бавно успяват в налагането на своята пропаганда - а именно да изнесат информацията едва тогава когато на тях им е удобно, контрола е в най-висша форма. Първо казаха, че на Марс има атмосфера и Кислород, после дойде възможността за вода. Съответно анонсираха официално за наличието на вода. Скоро излязоха с предположението, че силициевите залежи/утайки може да са образувани от микроорганизми. А ето че сега си изпратиха роботчето да търси живот.
Ако всичко върви по плана им, съвсем скоро ще го намерят този микроживот.
Не случайно и Ватикана излиза с изявленията си, за да не губят овце от стадото.
В момента се извършва подготовка за по-лесна асимилация.
Тези неща обаче не са новина. Мен лично ме интересува кога не извънземния микроживот ще излезе на яве, а другите. И да се види КОЙ КОГО.
Тази статия в Хнет-а има връзка също, макар и честно казано ми звучи прекалена:
www.xnetbg.com/new/content/view/542/1/
Но защо пък не, Холивуд/вълшебната пръчица/ постоянно бълва филми как извънземни ни атакуват. Разбрах че ще правят наново "Денят, в който Земята не се движеше" и ще е готов 2009. Оригинала е от 1951, въпреки всичко споменато имам добри спомени от филма, интересен е.
Още намерих нещо което е старо, но пак има някаква връзка:
По времето на папа Йоан Павел са намерени останки от извънземни скелети и черепи при реставрирането на библиотеката във Ватикана. Тези черепи са досущ като на считаните от много хора "сиви". Тези гробове са в подземията на Ватикана са събирали прах близо 500 години.
Пастор на лутарианците в Рим казва по случая:"Уфолозите спекулират от много години, че извънземните може да са изобразявани като ангели в иконите от нашите предци.Ако тази спекулация се окаже вярна, защо им е било на нашите бащи да погребват ангелите, така че да бъдат забравени" и още допълва:"може би са ангели, но нали знаете че има два вида ангели".