Сайта на зиези под атака

преди 18 години 3 месеца #27155
Никога не съм бил против тенгриянството, каквото и да представлява то.

Напротив, винаги съм търсил доказателства, че бог Тангра е бог на българите.

Не съм намерил вече 10 години такива доказателства, по точно нито едно доказателство.
На теб, никога няма да ти бъде дадено това. Не на всеки се дава всичко. Въпрос на поносимост на определени неща. Проблема е, че търсиш доказателствата, а не духовното зрение. С една дума - собственото ти ограничение ти затваря пътя за по-големите неща. Оттам и Орендата да бъде върху тебе, ти пак няма да узрееш, за да разбереш кой е Бога на Българите.
Затова ще останеш в пътеката на това, което дърдорят историците - Баал, Маал, Хор, Ахура Мазда и т.н., т.е. за тебе Българския Бог ще има повече личностни и антропоморфни черти.
Не всеки може да бъде като Стефка Костадинова - да прескочи 2,10 метра.
За останалото - свалям ти шапка.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27156
Що се отнася до упорито налаганата пропаганда, че истинската българската религия е чисто монотеистична, това е опит да се забранят празниците и помените на предците - една от най-важната традиция за българите.

Значи всички религии са монотеистични - всички признават един единствен Господ, но признават и съществуването на светци, ангели, архангели,ако щете алпи. Юдейохристиянството обаче, под претекста на догматиката, че трябва да се празнува един единствен бог, забраняват празниците на обожествените ни предци, обявяват ги за езически, и на тяхно място налагат празници на един куп измислени юдейохристиянски светци.

Истинската Българска Вяра е чисто монотеистична. Това не пречи в нея да има празниците и помените на предците. Дори те са съществена част, защото имат значение за нашия земен бит и планетното ни развитие. Тези предци, обаче, кога човек загуби духовната си свяст и почне да ги почита с ума ги превръща в "богове". Така се създава един монотеистичен пантеон. Но той е напълно безсмислен, ако го няма единия, вечния, абсолютния - Ден Грее. Те се осмислят чрез Него, без Него, те не могат да съществуват.

преди 18 години 3 месеца #27194
Човека танкиста имаше 6дена пълно затишие и сега се получи на бюлетин в ютуб следния текст

Bulletin
From: tankistabg
Date: May 11, 2008, 09:24 AM
Subject: проектът "българите не са тракославянски мелези" бе хакнат и работи с нов адрес
Body:
Новия адрес на сайта вече е

ziezi.atspace.com/

Надявам се на няма повече хаквания от еничари и приятели на еничари. Пускам го само заради огромната поддържка/морална и реална/ която ми оказаха! Благодаря на розата че ми намери нов хостинг, на фелда бачкатора обо мето живко калоян импа, и много други които ми дадоха добър съвет в трудния момент при избора къде и как да бъде качен наново сайта!

Благодаря и на всички останали които направиха над 500 посещения за ден и половина, преди сайта да беше хакнат! Надявам се пак да привлека интереса ви!

преди 18 години 3 месеца #27195
браво на хакерите които са му бутнали сайта първия път!

преди 18 години 3 месеца #27196
хакери !? :tooth:

това танкистче се оказа много глупаво хлапе

радвах му се, защото ми изглеждаше на надъхан националист

оказа се накякъв продрискан памперс

за какви хакери говори, аз просто написах писмо на хит.бг да му закрият "страницата", защото нарушава правилника им

преди 18 години 3 месеца #27197

Ziezi писа: това танкистче се оказа много глупаво хлапе

радвах му се, защото ми изглеждаше на надъхан националист

оказа се накякъв продрискан памперс

Аналогично

преди 18 години 3 месеца #27747
Между другото: една приятна новина: Петър Костадинов (ташко, бгтанкиста, Машината Бог, панариеца, болгариеца, Орфей мелеза, gan4ocenov и прочее хидри и превъплъщения) е с бан в бг-националисти и във форума на БНС.
Има и свестни хора в модераторския екип на бг-националисти.
По-добре късно, отколкото много по-късно...

преди 18 години 3 месеца #27782

Пламен Пасков писа: Между другото: една приятна новина: Петър Костадинов (ташко, бгтанкиста, Машината Бог, панариеца, болгариеца, Орфей мелеза, gan4ocenov и прочее хидри и превъплъщения) е с бан в бг-националисти и във форума на БНС.

Поздравления,Пламене!Аз не успях,важното е ,че го постигнахме! :hammer:

преди 18 години 3 месеца #27792

Пламен Пасков писа: Между другото: една приятна новина: Петър Костадинов (ташко, бгтанкиста, Машината Бог, панариеца, болгариеца, Орфей мелеза, gan4ocenov и прочее хидри и превъплъщения) е с бан в бг-националисти и във форума на БНС.

Доста време го търпяха там с простотиите му.
Гледам, че май и другия Дебил с ник пламен е хванал пътя...
Време е на третия-калоян чавдаров христов от Русе /на леля Валя синчето/ и той да ги последва. Тогава форума им горе-долу ще е поизчистен.
Тези тримата, най-вече ташко и адаш ти пламен удряха целенасочено по историята ни и насочваха участниците там в неправилна посока. Пак там, има още такива, но според мен те не са толкова опасни като тези двамата, защото са заблудени от такива като ташкопламеновци и не са умишлени манипулатори като тях.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.