Ханука тромб в сърцето на Българската душевност

преди 18 години 4 месеца #26911
Като за финал, мисля да предложа на Йордан13 с другите капацитети от форума да се хванат и да съставят истински български учебник по история, пълен доколкото е възможно, за младите българчета, които трябва да знаят истината а не пласираната евтина лъжа на комунистите.
Българския Бог и неговият Божи Съвет, ще кажат кога ще стане това и кой ще го направи. Аз само знам, че още сме в първите стъпки към написването на такова нещо. А то е нещо много по-грандиозно от написването дори на свещената Библия на евреите и християните.
Затова не бива да се избързва, за да не дават козове в ръцете на противниците на това нещо. Те са лукави и хитри, същински юди и за да бъдат победени, требе време, за да може оръжията им да се обърнат срещу самите тях.
След това ще дойде времето за истинската история на Българите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27169

Мещера писа: Достатъчно е да пуснем учебника тука в сайта.Аз отдавна предложих нещо подобно.

Във връзка с кощунствените снимки от "българските" учебници за 3 клас, пуснати в Галерията смятам, че този въпрос не търпи отлагане повече. Представете си абсурда в турски учебник за 3-и клас да учат за обичаите на кюрдите и арменците или в израелски да са нарисувани еврейки от 1 век, забулени във фереджета. Психолозите от "просветното" министерство много добре са изчислили възрастта за зомбиране на децата. Около 8-10год се създава мирогледа на българчетата и това психопрограмиране с юдаизъм и глобализъм ще има ужасяващи последствия за бъдещето на България. На тази възраст децата приемат всичко за истина и това се насажда дълбоко в мисленето им.
Тук не става дума за сериозен учебник по история, а по-скоро синтезирана брошура със снимков материал и точна информация, взета от чужди хронисти. Във форума разполагаме с достатъчно такава. Конкретно може да се пусне например забраненото стихотворение на Вазов "Жидов гроб", да се посочи коя е Сара, Лазар Коен. Да се цитират ромейски хронисти за траките и древните ни българи. Да приложим снимки от масивните каменни строежи в Биляр, Плиска или Аркаим или древнобългарски надписи на куниг. Всичко това не изисква кой знае какви усилия и финанси. След като се издаде брошурата да намерим желаещи (а такива ще има), които да ги разпространят алтернативно по децата си из училищата - особено ако са на тази възраст. Ако едно време учехме историята, написана от еврейския моше-ник Фол, дето прабългарите (какво име само) били диво, безписмено племе, живяло в шатри и претопено в славянското море, сега нещата са взели драматичен обрат.
Който има желание и идеи - да пише тук или на лп. Аз лично съм твърдо решен да участвам в този проект. Знам как и заедно можем да го направим. Особено ако имаме (а такива има) детски педагози и психолози, които да ни помогнат с крайното оформяне, така че да достигне с минимум думи до българчетата. Няма нищо незаконно в това, децата ни да получат като спомагателен материал едно малко книжле с истината за смайващата мощ на древна Бълг-ария и ужасяващото ни падение, вследствие на концентрираната и обмисляна от хилядолетия политика на главния враг на Българите - Синедриона.

преди 18 години 3 месеца #27171
Аз съм " За" да изготвим такава брошура, която да може свободно да се отпечатва и разпространява.

преди 18 години 3 месеца #27173
Дори имам едно предложение. Пламен Пасков, да е един от тези, които да участват активно. Тъй като прегледах внимателно лекцията му, дето е изнасял в Русия, начина на подредбата й, както я е направил е близка до това, което искаме да направим. Мисля, че ще е полезен. Какво ще кажеш, Пламене?

преди 18 години 3 месеца #27175
Приветствам идеята! Много съм благодарна и ще съм невероятно щастлива ако успеем да осъществим тази Идея и тази така нужна книжка да стане реалност и децата да имат възможност да се докоснат до нещо истинско и да научат Истината за нашата История!

преди 18 години 3 месеца #27177
Подкрепям! :thumbsup:

преди 18 години 3 месеца #27182

Jordan_13 писа: Дори имам едно предложение. Пламен Пасков, да е един от тези, които да участват активно. Тъй като прегледах внимателно лекцията му, дето е изнасял в Русия, начина на подредбата й, както я е направил е близка до това, което искаме да направим. Мисля, че ще е полезен. Какво ще кажеш, Пламене?

Абе, без да изпадам в позьорско скромничене, трябва да си призная, че все още се чувствам лаик в тази тема: историята, и може би съм по-скоро понапреднал в някои области любител, отколкото годен за такава отговорна задача.
Но като гледам официалните ни призвани мастити историци какви ги диплят и редят в учебниците за децата ни, може да се окаже, че всеки що-годе попрочел верни неща ентусиаст ще е по-добър от пасмина като тях.
Имам една идея, която да запълни цялата тази дупка и даже да изпълни далеч по-амбициозни задачи, но в момента не мога да я реализирам в пълен мащаб, по лесно обясними причини, в това число и финансови. Но компоненти от нея могат да се започнат и тук, на този сайт.
То ест, изготвянето на .pps файлове, на видео-записи, които да качим като уроци в youtube, rutube, или други такива безплатни ресурси, като линкове към тях и файлове във формат .doc и .pdf бъдат изложени тук, за да стане като наистина ефективен мултимедиен учебник по история. Да го наречем: "алтернативната, българската история".
В действителност всичко е много по-лесно, отколкото изглежда, иска само време и занимавка, които не са никак маловажни ресурси, но трябва да се напънем. Кой, ако не ние, кога, ако не сега.
В скайпа ще ти уточня, Jordan_13, какво точно имам предвид, и го обсъждай само с читави и проверени хора от сайта, без да го коментираме в публичната му част.
Ясно защо.

преди 18 години 3 месеца #27186
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...iew&id=790&Itemid=26 ГЕРБ готви секира – законопроект – да си купим задължително земята под жилищните блокове - бабата на жена ми има апартамент в центъра на Перник, но и искат 4000 лв. за земята под него иначе и го взимат за разпродажба! а тя е пенсионерка със сто и малко. така ще вземат жилищата на много много и най-вече стари хора!

преди 18 години 3 месеца #27187
Става дума за малко книжле с цветни илюстрации на разбираем за децата език, който директно да им въздейства и пробужда интереса. В тях трябва да се даде място и за ролята на колобърите в управлението на България.
Издателство може да се намери, дори и 100 книжлета да се отпечатат - пак е нещо. Същият материал ще бъде качен и в сайта като онлайн вариант, но друго си е на хратия, а и много български родители нямат достъп до интернет.
А вече версии на ютуби и онлайн издания който може да направи е чудесно, но в повечето случаи адресантите няма да са деца. А както виждате от снимките в Галерията - евреите от МО много ловко въздействат точно върху определена възрастова група, на които след няма и 10 години ще им предстои много сериозна дилема - да има или няма България и те ще са в най-активната възраст да се противопоставят на това.

преди 18 години 3 месеца #27192
Позволявам си копи-пейст:
В София има училище,в което от 5 до 8-ми клас се изучава ...иврит!Може би като СИП,незнам.Скоро ще се разбере името на училището.След 8-ми клас изучавалите ги "разпределят" в други училища,по направление и те бързо и успешно Израстват в кариерата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.