Политически гювендии... Днес в 12 ч. признаваме Косово

преди 18 години 5 месеца #26090
Безродните ни политици за пореден път доказаха, че са КУРВИ...!!! Остава върпоса дали се гъзят на западните си господари защото им харесва, или вземат и по някое евро за услугите си...?!!! За пореден път предадохме хора в чиито вени тече сродна кръв, в името на чужди имагинерни принципи и интереси...!!! Господа "Български" политици! Наясно ли сте, че днес предадохте и Македония..?!!! Да точно така! Защото тя е следващата..?!! Наясно ли сте, че след Македония следваме ние...?!!! На какво и на кого разчитате да не пламне и нашата плевня...?!!! Сърбите са горди и няма да се дадат без бой! "Елитните" части на КФОР дадоха на заден в Косовска Митровица, още след първите няколко тухли, хвърлени по БТР-ите им...!!! Те ли ще ни пазят...?!!! На тях ли разчитате..?!! Какво целите...?!! Да направите така, че да подгоним турците и мангалите, а после да ни окупират "братските" войски на НАТО и ООН...?!!! Защо не попитахте нас, преди да пристанете за пореден път на чифутските си кукловоди, господа политици?!! Защо не ни попитахте с кого искаме да си пием ракията на запад..?!! С шиптъри или Сърби..?!! С шиптари или Македонци...?!! Три пъти да сте проклети..!! И вие, и родовете ви до девето коляно!!! И накрая искам да се обърна към всички Сърби и Македонци които случайно прочетат това..!!! Болшинството от Българския народ се дистанцира от потитическия бардак, който управлява държавата ни...!!! Не сме искали да си даваме небето, навремето! Не искаме и признаването на Косово сега...!!! Лично аз съм готов да се бия на ваша страна, ако се наложи, защото знам, че ще се бия и заради България!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26092
При условие, че ни управляват турци и всякаква друга сган, беше ясно че ще признаят измислената мюсюлманска страна - наркодепо.

преди 18 години 5 месеца #26099
Вижте с очите си какво признават днес безродните ни политици...!!! Кадрите които ще видите отразяват събития случващи се в Европа през 21 век...

А ето и едно много показателно видео за истинските функции на КФОР:

преди 18 години 5 месеца #26100
Косово е Сърбия!!!
Когато тръгна да минавам през Сърбия ще го казвам на висок глас на всеки срещнат сърбин!

преди 18 години 5 месеца #26106
Мещер, моите уважения!
Аз също съм против отделянето на Косово, да не говорим изобщо за признаване, но все пак мисля, че съчувствие им е достатъчно на сърбите - но не и повече от това. Защото те не идват да ни разправят, че Западните краища (техни източни) са България, нали? Дори напротив - казват, че винаги са били техни и не трябва да имаме никакви претенции нито към Пиротско, нито към Нишко, още по-малко към Моравието... А като се разровим се оказва, че времето, предписано от Ньойския диктат е изтекло и май трябва да си ги изискаме.

преди 18 години 5 месеца #26107

Заги писа: Мещер, моите уважения!
Аз също съм против отделянето на Косово, да не говорим изобщо за признаване, но все пак мисля, че съчувствие им е достатъчно на сърбите - но не и повече от това. Защото те не идват да ни разправят, че Западните краища (техни източни) са България, нали? Дори напротив - казват, че винаги са били техни и не трябва да имаме никакви претенции нито към Пиротско, нито към Нишко, още по-малко към Моравието... А като се разровим се оказва, че времето, предписано от Ньойския диктат е изтекло и май трябва да си ги изискаме.

Толкова елементарно изказване не бях чел отдавна!!! Сърбите ли са ни виновни, че сме били на страната на Германия, или тези които са ни вкарали във войната..?!!! Сръбски ли е плана за "Велика Югославия" или на "Великите сили" и чифутско-илюминатската клика стояща зад тях...?!!! Докато не проумеем, че тук на Балканите винаги са ни е*али на принципа "Разделяй и владей", няма надежда за нас...!!! Всичко което ни се подхвърля от някой друг, после ни излиза през задника! Така стана с Беломорска Тракия, Македония и Добруджа "дадени ни" от германците! Така стана с бившите юго-републики "дадени" на Сърбите...!!! Така ще стане и с албанците и "даденото им" Косово един ден...!!! Трагедията е в това, че нас никога не са ни питали..!!! Просто марионетните ни правителства са водели народите за носа, спазвайки плана и инструкциите на господарите си..!!! Докато не вземем нещата в наши ръце винаги ще е така...!!! Не забравяй...!!! Никой не ни е бил по главата да правим Фердинанд - Български Княз, но това е една друга и много дълга тема....

преди 18 години 5 месеца #26108
Твърдиш, че се дистанцираш от политиката на т.нар. "правителство", а в заглавието на темата :"... признаваме Косово". Кои сте вие? Аз не го признавам.

преди 18 години 5 месеца #26110

Пресиян писа: Твърдиш, че се дистанцираш от политиката на т.нар. "правителство", а в заглавието на темата :"... признаваме Косово". Кои сте вие? Аз не го признавам.

Заглавието на темата е "Политически гювендии"...!!! Да не те е засегнало лично..?!! "Признаваме Косово" е подзаглавие на темата, и е заглавие на първа страница на един от "независимите" ни вестници от тази сутрин..!! Моята позиция по въпроса е пределно ясна...!!! Още нещо ще ме питаш ли...?!!

преди 18 години 5 месеца #26112
Прочетете внимателно този откъс от книгите на покойния Христо Калчев.Изводите сами се набиват в очи...
.............................................

— Много грубиянски посрещаш гостите си, Аркан.

— Тук е бойно поле, а не бална зала, генерале!

— Бивш генерал — побърза да го прекъсне Козела. -Ще ме поканиш ли да седна?

— Щом си гост, разбира се. Сядай, разполагай се, Козел. Какво ще пиеш? Барът ни е зареден с всичко необходимо.

— Водка и чешмяна вода.

— Никога чешмяна — каза Аркан. — Тук водата е смъртен риск. Дайте му „Абсолют“ и минерална.

Войводата изчака да го обслужат и когато изнервеният Козел изпи на екс чашата си, попита:

— Какво те води при мен, Козел?

— Старото приятелство. Забрави ли, че навремето заедно ебавахме майката на югоембаргото?

— Не съм забравил, разбира се, но това не е единствената причина. Козела кимна.

— Прав си, Аркан, това е поводът, причината е друга. Имах двама сина, млади хубави момчета… Американците ги убиха.

— Защо? — сухо попита войводата. Козела се изпоти, преди да отговори:

— Бяха студенти в Америка. Направиха банков обир в Аспен.

— Колко?

— Малко по-малко от седемстотин хиляди долара, делени между трима.

— Къде е техният дял?

— Не знам, Аркан. Нямахме време да говорим. Войводата го изгледа с открито недоверие.

— И нямаш представа къде е тяхната част?

— Никаква. Убиха ги на границата. Погребах ги на сръбска земя.В джобовете им имаше хиляда долара общо и паспорти на парагвайски граждани.

— С адрес?

— Асунсион, улицата не помня, но паспортите са в жабката на беемвето.

Аркан погледна един от охраната си. Нямаше нужда от думи. „Тигъра“ излезе веднага. На всички им беше ясно къде отива.

— Още водка, Козел?

— С удоволствие… едва владея нервите си, стари… мислеше да каже „приятелю“, но се отказа и произнесе „Колега“.

Аркан се намръщи.

— Моите колеги са около мен, Козел. Ето ти моите „Колеги“ — „тигрите“. И НИЕ ВОЮВАМЕ РАМО ДО РАМО ЗА СРЪБСКАТА ПРАВОПРЕСТОЛНИНА КОСОВО!

— Дойдох да воювам с вас, Аркан. Имам не по-малко основания да мра срещу американците.

„Тигъра“ се върна и остави фалшивите паспорти на момчетата при войводата.

Аркан прочете регистрацията и подаде паспортите на един от „тигрите“.

— Ще проверим адреса, Козел. Две трети от седемстотин хиляди долара не са пари за преебаване.

— Асунсион е много, много далече… Войводата го прекъсна.

— Не и за дългата ръка на Аркан — взря се в очите му и тихо, но злобно попита: — Как е твоят приятел Тефик бей?

Козела разбра, че току-що е чул смъртната си присъда. Не му беше нито за пръв път, нито щеше да се парализира пред лицето на смъртта. Не и той!

— Нещастен е, Аркан. Синовете му претърпяха катастрофа и сега са полупарализирани.

— Но са живи — тихо каза войводата — А твоите не. Козела мълча дълго, преди да отговори на скрития му въпрос:

— И ти имаш син, Аркан!

— Да, имам, но не съм шпионин на ислямския фундаментализъм. А ти идваш при мен точно в това си качество и се опитваш да разиграваш трогателни пиеси. Сериозно ли ме смяташ за глупак, Козел?

— Няма да говоря повече, войводо. Моля те, заповядай на „тигрите“ си да ме убият без варварски мъчения.

Аркан се присегна, доля чашата му и каза спокойно, дори кротко:

— Нямам никакво намерение да те убивам, Козел. И то не само защото си мой гост. Смъртта ти не ми върши работа! — Аркан поиска още чай и се облегна на стола си. — Имам обаче въпроси. Например, какво знаеш за така наречената армия за освобождение на Косово?

— Достатъчно, войводо… Повече отколкото си мислиш.

— Говори, генерале. Целият съм слух.

— Знам кои са Адем Демачи и военните му лидери Хашим Тачи /Змията/ и Сюлейман Селим /Султана/. Знам и че първото прочистване на Косово предприеха шиптърите преди повече от сто години.

Аркан кимна.

— Така е, Козел. Точно така. Щом знаеш истината, защо не я кажеш на когото трябва. Знаеш ли, че България даде небето си на НАТО?

— Знам Аркан, но и ти знаеш, че аз не съм публична личност. Обстоятелствата ме принуждават да се крия и да съм нащрек дори в съня си. На кого мислиш, че мога да кажа: „Каузата на Аркан е справедлива?“

— Знам, че не можеш, но можеш да не си подлагаш задника на оня рязан бандит Тефик бей!

Козела почувства обидата с кожата си, но брои до десет и отговори:

— Добре знаеш, че никога, на никого не съм си подлагал задника, войводо… Щом толкова мразиш Тефик, защо не го ликвидираш? Той е в ръцете ти.

Аркан се изправи и тръгна из бившето кметство.

— Знаеш ли защо, Козел? Ще ти кажа, защото си православен християнин като мен, защото си войник и защото навремето доказа, че може да се вярва на думата ти. Прав си, че мога да убия Тефик, когато поискам, но с неговата смърт ще изчезне последният ни шанс да затворим Пътя на коприната.

„Коприна ли?“ — Козела помисли, че не е разбрал добре.

— Какво общо има някаква си коприна и твоята война с албанците?

Аркан отиде до огромната географска карта, закачена зад гърба му.

— От Китай, Афганистан и Бирма тръгва Пътят на коприната. Това датира от времето, когато Марко Поло изнесъл първите копринени буби, скрити в кухия му бастун. Пътят върви през Иран, Ирак, Турция и през София влиза по три канала — Сърбия, Албания, Косово — през Видин, Калотина и Кюстендил. Навремето по този път е вървяла търговията с коприна, но днес това е пътят на оръжието и дрогата.

Козела разбра всичко или почти всичко.

— Искаш да кажеш, че Тефик контролира Пътят на коприната? — това беше полувъпрос, полу-разсъждение на глас.

— Не, Козел, главният бос на фундаменталистите е Осама бин Ладен. Говори ли ти нещо това име? — Козела кимна утвърдително. — Тефик е връзката между него и шиптърските банди. Тефик е жив само защото чрез него се надявам да се добера до Бин Ладен и веднъж завинаги да пресека пътя на оръжието и дрогата от Кабул до Тирана.

— Тирана? — искрено учуден, възкликна Козела. — Конфликтът е тук в Косово, Аркан.

— Но иницииран, финансиран и благословен от велико-албанските шовинисти отвъд границата. Къде мислиш, че се крият бандитите на АОК, като видят дебелия? На

територията на същинска Албания са и базите им, и складовете с оръжия, и семействата им. Тук налитат за кратки набези и бързат да си плюят на петите.

Аркан седя дълго пред прозореца, но там нямаше нищо за гледане. Погледът му беше обърнат навътре в него.

— Ела, Козел. Време е да хапнем, каквото дал Бог, после ще те заведа да видиш как се решава вековна религиозна омраза.
Погрешка бях направил текста червен,което не стоеше добре.

преди 18 години 5 месеца #26113
Охххх! Какво да ти кажа Мещер..?!! Всичко се е знаело винаги...!!! Така е било, така и ще бъде! Въпроса е: - Какво правим ние по въпроса...?!!! Утре нашите напудрени политически гъзове официално ще признаят независимоста на Косово в разрез с всички действащи международни закони и спогодби! Това ли е краят обаче..?!!! Нека чисто хипотетично разгледаме следния научно-фантастичен разказ:

Около 1 май 30 000 Български мъже между 25 и 45 години, неорганизирано преминават Българо-Сръбската граница. Понеже на сутринта времето е било хубаво решават да тръгнат пеш. Нещеш ли обаче само на десетина колометра навътре в сръбска територия времето рязко се разваля и завалява пороен дъжд! Българските мъже се измокрят до кости и започват да зъзнат от студ. Наблизо виждат изоставена сръбска казарма и решават да се приберат на сушина. За техен късмет в казармата намират 30 000 чисто нови сръбски камуфлажни униформи и решават да се преоблекат със сухи дрехи. После в един склад намират 30 000 автомата "Калашников", 3 000 леки и тежки картечници, 800 Гранатохвъргачки, 6 000 ПРГ-та и муниции за цялото това въоръжение! Търсейки скатано място да се изсере, един от мъжете пропада през покрива в стар подземен бункер в който открива и 200 000 ръчни гранати..!!! За капак на всичко в халетата на ТКЗС-то в близкото село намират и 80 чисто нови танка Т-72М заредени с гориво и пълни боекомплекти..!!! Българите като примерни членове на НАТО и граждани на ЕС решават, че е опасно такъв арсенал да се оставя без надзор! Натоварват се заедно с цялото воъражение на камиони любезно предоставени от местното население, палят танковете и тръгват към Прищина за да предадат "желязото" в щаба на КФОР. По пътя срещат 80 хилядна редовна сръбска армия излязла на пикник с цялото си въоражение. Нашите ги убеждават в светлото европейско бъдеще на Сърбия и техния генерал решава да предаде и тяхното оръжие на КФОР в Косово! Така Българи и Сърби продължават на запад в стегната военна колона пеейки химна на обединена Европа. По тъмно на 5 срещу 6 май колоната стига границата на Косово. Нашите порядъчно почерпени със сръбска дюлова по случай Гергьов ден с новите си сръбски приятели решават да гръмнат за последно преди да предат оръжието. Нещеш ли, надрусан шиптарски патрул приема щастливата заря за нападение и отвръща на приятелския ни огън..!!! Заформя се лека пиянска свада в която изгарят до основи 43 шиптърски села! На разсъмване Българи и Сърби поизтрезняват и осъзнават, че в радиус от 120 км. не е останал нито един жив шиптър или КФОР-ец на когото да се предадат..!!! Ситуацията е доста сконфузна и след кратко съвещание Българи и Сърби решават да продължат с форсиран марш към Прищина, преди международната общност да е решила, че не признаваме Косово и, че това е етническо прочистване. Поради проблеми с реотаните на албанските радиостанции в Прищина остават в неведение за случилото се и приемат разгърнатия танков строй на Българи и Сърби за нападение и шиптарите и КФОР-ците откриват огън. По случайност успяват да запалят два танка, чиито екипажи се евакуират без проблеми. Недоразумението е огромно! Още повече, че предварително подготвените бели знамена за предаването са използвани за покривки за чеверметата предната вечер! Нашите решават да импровизират и варосват 20 000 снаряда в бяло, които после изтрелват по позициите на шиптарите, като знак на добрата си воля и желанието си да се предадат. След тази артелерийска подготовка за помиряване, огънят на албанци и КФОР-ци става някак си вял...!!! Изведнъж те спонтанно решават да се предадат, като по-късно се разбира, че 20 000 Македонци също са намерили сръбско оръжие, решили да се предадат и изненадващо излезли в тила на шиптарите! В някои недоброжелателни медии после се е твърдяло, че на танковете Т-52 с които дошли Македонците все още личал надпис "БНА" и стария Български герб, но това твърдение така и не се доказа...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.