Добри съседи

преди 18 години 10 месеца #21951

HaishGadol писа:

Спорт-Здраве писа: АМИ ако?
Те навестя,овчар поруменял? Ами ако зная точен твой адрес? Дали мога да вляза? Може би не.А може би да.Ти ще разбереш това,рано или късно.Ами ако ти стане задушно,ще отидеш ли прозореца? Аз ще те чакам.Ела и ме виж.Погледни към ъгъла.Не...погледни към тримата на улицата,може би съм там.

Колата ти ще пищи,да.Ще спускам гумите.Ще дойдеш ли да ме видиш?Може би правя и нещо друго?:)

Пич, ти може и да си побъркан, а може и да не си.
А бе май ти е дошъл в повечко "свежия" люлински въздух, а? Я си легни да спиш, може и да ти разкара. А може би не.

Може би,СтаршСопол.А може би не:) Ще разбереш.няма да остане въпрос без отговор.За какво ще ти е този отговор,след като го получиш?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #21952
Съобщенията на чифутина HaishGadol ги изтрих аз. Когато изтрия всички мои текстове от тоя сайт, тогава чифутите могат да пишкат колкото си искат. Докато Елтимир е тук, за ционисти място няма!!!

преди 18 години 10 месеца #21953
АМИ ако?
Решиш да паркираш отново на пркинга до парламента? Толкова коли...кой вижда,кой е там.Ти не си от шумните.Там няма нищо,няма никой между колите.Там ли съм или не? Първо е студено и твърдо.После става топло.Става горещо и попива в дрехите.Никой няма между колите...нито да види,нито да чуе.И мен ме няма там.Само ти си там и скоро пак няма да има нищо:)

А хората са толкова близо.Там съм аз.Чакам колегите ти да дойдат на работа.

преди 18 години 10 месеца #21954
АМИ ако?
Изляза от хората? Ако се покажа пред теб? Ако сме ти и аз,сами за следващите две минути? Къде ще ходиш тогава? Какво ще направиш?

Ако съм точно на входа на парламента и вече се разправям с куките? Защо съм сам? А сам ли съм? Може би да.А може би не...възможно е.

Но ти със сигурност си сам:) Вече знаеш,въпроси без отговори няма да останат.Или сега,или след работа...

преди 18 години 10 месеца #21955
АМИ ако?
И тази сутрин от години насам в центъра е задръстване? Хора! Хара навсякъде...мразиш ги,знам.Те теб също.Кого чакаш в тази кола? В това задръстване? Мен ли,да изляза от хората и да отворя вратата?:)

преди 18 години 10 месеца #21956
АМИ ако?
Отново плюскаш в "Яйцето" при Софийския? Колко време ми трябва според теб? А за колко време някой ще обърне внимание,че си по очи на масата? Влезеш ли там - ще има ли излизане? Излезеш ли от вкъщи - ще има ли влизане? Само въпроси ли те чакат? Не,чакат те само отговори:)

преди 18 години 10 месеца #21957
АМИ ако?
Зная колко жилища имаш,Велчев? Дали зная точно къде са? Дали зная поне три твои адреса? На хора от семейството ти? За теб ли става дума,или за друг? Всеки въпрос има отговор,всеки отговор иска време.Какво ще правиш ти през това време?:)

преди 18 години 10 месеца #21959
Подкрепям.

преди 18 години 10 месеца #21963
И аз обичам седенки...и да се размотавам.Ако някой има желание,каня го да се размотаем на една седянка тъкмо пред входа на някое от жилищата на вълчев.Да е гъста седянка,да не може да се мине лесно пред нея.Не е незаконно да се струпат хора на тротоара,нали? :-) Аз обичам да разнасям хубави дъски с мен,падам си малко дърворезбар...постоянно имам работа и със сигурност ще съм взел поне едно дръвце с мен.

vbox7.com/play:1b48c67f

Нека ако има желаещи,да пишат в тази тема.Ще се радвам,ако има и учители,които също четат форума.Те вече имат опит в тези неща...хем ще обменим идеи,хем ще си поседим заедно на открито в любимия ни град.Какво ще кажете,читатели? :-D

преди 18 години 10 месеца #21967
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.