Интересна информация

преди 18 години 10 месеца #22123
Ако някой може, нека да пусне снимките тук, във форума. В галерията ще се загубят сред другите снимки и няма да бъде ясно за какво става дума.
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-15_06.html

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22127

Елтимир писа: Ако някой може, нека да пусне снимките тук, във форума. В галерията ще се загубят сред другите снимки и няма да бъде ясно за какво става дума.
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-15_06.html

Кои снимки бай Ангеле ? Дари е пуснала и двете от статията.

преди 18 години 10 месеца #22128
Да, аз не видях, че ги е пуснала. Изглежда сме писали едновременно и тя ме е изпреварила секунди с пускането. Няма нищо.

преди 18 години 10 месеца #22189
Ето и още един зомбиран лидер. Барух Елцин, човекът, който за няколко години превърна една мощна държава в развалина. Вижте на кадрите как се самопрекъсва и как гледа също като натровен.

Само че неговият наследник е отлично запознат с методите на ГРУ и използва необходимите контрмерки. Да не говорим, че вече прибягва и до помощта на тенгриани и съответната символика, което го прави още по-неуязвим за йодейските си врагове.

преди 18 години 10 месеца #22191
Елцин изглежда на клипа точно като Тодор Живков на заседанието кога го свалиха от длъжноста Главен секретар на ЦК на БКП или на Държавния съвет. Не си спомням вече. А и на кой ли му пука какъв е бил кога го ритнаха неговите хора.

преди 18 години 10 месеца #22237
Пука ми Жоре,защото тоя гад докара румънските цигани в Отечеството!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.