Издъних се пичове?

преди 18 години 11 месеца #20937
Не, Гошо, тоя ще търчи при сливето Мирчева, тя знае как да повдига самочувствието на такива. Айде да не казвам имена, че откакто ги научих, се отказах от всякаква мисъл за физическа близост с Мирчева. Въпреки нейните обещания да целува някакво копие на някакъв Воин.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20938

Елтимир писа: Хубаво, браточка, ама когато двама си ги мерят, не излизай и ти със своята скромна пишка, че могат да ти я откъснат. И к,во ще правиш тогава?

Аз просто пуснах тема заради сеира, а ти ме набеди че съм бил биляр, та улица Латинка, та не знам си кво. Ми мерете си ги, какво ме интересува това мен? Психясали изперкали параноици си ги мерят. баси скуката. Само гледайте да не дойде бай Пешо горския да ви натири "мерачите"

преди 18 години 11 месеца #20943
Те ако дойде горския - смятай че си литнал заедно с табора към небето бе мангал с мангал.

преди 18 години 11 месеца #20944

canelli писа:

Елтимир писа: Хубаво, браточка, ама когато двама си ги мерят, не излизай и ти със своята скромна пишка, че могат да ти я откъснат. И к,во ще правиш тогава?

Аз просто пуснах тема заради сеира, а ти ме набеди че съм бил биляр, та улица Латинка, та не знам си кво. Ми мерете си ги, какво ме интересува това мен? Психясали изперкали параноици си ги мерят. баси скуката. Само гледайте да не дойде бай Пешо горския да ви натири "мерачите"

Хубаво, браточка. Щот можеше да платим на някой мангал да ти го начука, а после върви да се оправдаваш, че не си депутат. Аз лично щях да му платя. Да го направя ли, браточка? Знам ти адреса. Вече го знам, браточка.

преди 18 години 11 месеца #20945
Момчета, има ли някой от вас камера да снима когато го начукват на тоя "Биляр"? Да се пукне сливето от завист, че не го начукват на нея.

преди 18 години 11 месеца #20951

Елтимир писа: Момчета, има ли някой от вас камера да снима когато го начукват на тоя "Биляр"? Да се пукне сливето от завист, че не го начукват на нея.

Да има. Но предполагам че сливето си е осигурила мощен вибратор и кога гледа клипа ще си го пусне на MAX. Та що да и осигуряваме материал за онаниране?
Нека не и помагаме във все по-трудното постигане на довилство. Нали някой каза че е ненаситна нимфоманка.

преди 18 години 11 месеца #21129
така, така... значи, ще ми го начукваш, а? тежки думи, приятел... тежки... аз викам да им го начукаме на тях, на Силвето и останалите и агентчета, какво ще кажеш?

в случая, обаче те си мислят, че ще спечелят по един супер лесен начин, хах... мислят си, че аз ще им свърша работата с Елтимир, мислят си, че ме насъскват по този начин, като пишат простотии там на оня сайт и Елтимир тук ги приема лично и ме обижда, заплашва, дискредитира пред всички останали участници и аз трябва да се настроя по тази логика срещу него?! да ама не! кур за вас чифути! :fu: ще ви гърмим, пили преди това с него бира на една маса!! :hammer:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.