Независим от фактите сайт

преди 20 години 10 месеца #1587

ЛЕМС писа:
" Не са малко българите, които идват тук за да прочетат РАЗЛИЧНИТЕ МИСЛИ и си "сверят" ВИЗИИТЕ за България.
А може би ИМЕННО ТОВА ЦЕЛЯТ оплювателите ти: Да замлъкнеш за да ЗАБЛЕЕМ и ние!

На прав път ли съм в разсъжденита си???"

Вярно е,аз съм един от тях.Тук толкова неща научих и продължавам да "гълтам" нови,че аз през целия си съзнателен живот не съм и предполагал ,че ги има.
Абе нека си лаят,кво ти пука! :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1633
Независим.нет се получи един еврейски тюрлю-гювеч, а на всичкото отгоре разни чифути се пишат на най-големите българи и националисти и чрез този сайт пробутват миризливите си идеи за демокрация и толерантност. Сори, стига сме им правили реклама. Махнах банера им, очаквам и те да махнат банера ни, който е наврян на последно място и навсякъде, където ни споменават е нарочно с правописна грешка.

преди 20 години 10 месеца #1866

Севар писа: Независим.нет се получи един еврейски тюрлю-гювеч, а на всичкото отгоре разни чифути се пишат на най-големите българи и националисти и чрез този сайт пробутват миризливите си идеи за демокрация и толерантност. Сори, стига сме им правили реклама. Махнах банера им, очаквам и те да махнат банера ни........

Много точно и професионално написано.

Благодаря ви г-н Администратор на сайта. Приемам, че това е ифициалното становище към "Независим Нет" на всички от този сайт и вие сте негов изразител.

Бъдете здрави.

преди 20 години 10 месеца #1870
Инфомаре, приемай каквото си искаш, аз казах своето мнение. Дипломатичността нещо не ми е в кръвта, сори.

преди 20 години 10 месеца #1872
Странно, откога Инфомар се е загрижил за нечие мнение. Доколкото си спомням, в неговия сайт се приемаха само мнения, официално подписани и подпечатани с Големия Държавен Печат. Всичко друго беше обявено за невалидно.

преди 20 години 9 месеца #2856
Най-добре е този сайт (Независим.нет) да се затроври. Полза от него вече няма. Пък се и напълни с мазни еврейчета като Леви-ев.

преди 20 години 9 месеца #2857
Докато едните публикуват разкрития за сектата "Свидетели на Йехова", други като сайта "Независим? Нет!" публикуват хвалебствени теософски оди за "великият дух" на мадам Йехова и нейния пророк Моисей:

"Евреин по произход, Мойсей бил Велик Посветен на Египет, жрец на египетския Бог Озирис - казва Езотерическата наука. Това означава, че във човечеството се е въплатил велик дух, за да изпълнява, известна само на Бялото Братство, еволюционна задача."

nezavisim.net/index.php?option=com_conte...ew&id=1403&Itemid=33

После някой да не ме обвини, че нарекох Независим.нет еврейски тюрлю-гювеч!

преди 20 години 9 месеца #2867
Интересното е че те следят форума на Воините и използват коментарите. Ако не са администраторите, то това може да бъде направено от всеки зложелател, който се е почувствал засегнат. :-D

преди 20 години 8 месеца #3364
току що реших да метна едно око на независим.нет и познайте какво намерих

www.nezavisim.net/fotogaleria/displayimage.php?album=9&pos=10

вижте звездите за оценка на файла - случайно или не, мене супер ме издразни

преди 20 години 8 месеца #3366
А... два равностранни преплетени триъгълника. Откъде ли ми е познат този символ.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.