Управляват ни гейове!!!!!

преди 19 години 2 седмици #19365
Хорааааа управляват ни гейове! От сигурни източници разбрах, че в парламента има 24 педала и познайте кой е сред тях.........самият премиер......явно гея Лилов така подбира кадрите в партията-майка.........всъщност това е проблем на рекрутирането на политическия елит от десетилетия.......трябва да се вземат драстични мерки срещу гадните комунистически копелета и предателите в парламента!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19369
кво става тука? Някой трие постове. Един мой и един на Елтимир липсват???

преди 19 години 2 седмици #19370
не знам...............идея нямам :confused:

преди 19 години 2 седмици #19375
Нищо странно няма. Темата се дублира и споре мен цялата рябва да изчезне.

преди 19 години 2 седмици #19378
Педалите по природа са си леви либерали

преди 19 години 1 седмица #19385
ХУБАВО, АМА КОЙТО ТРИЕ ПОСТОВЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ. ако постове изчезват току тъй, значи има нещо гнило. ако е някой от админите да каже. лошо няма. лошото е някой да не е хакнал нещо.

преди 19 години 1 седмица #19387

ime писа: ХУБАВО, АМА КОЙТО ТРИЕ ПОСТОВЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ. ако постове изчезват току тъй, значи има нещо гнило. ако е някой от админите да каже. лошо няма. лошото е някой да не е хакнал нещо.

Няма изтрити постове, а самата тема е пусната два пъти. Ето линк към другата тема:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...p?showtopic=1334&hl=

преди 19 години 1 седмица #19388
аа добре, аз се притесних нещо. като им знам чифутските номера и винаги трябва да си нащрек.

преди 19 години 1 седмица #19401
Аз пък не се притесних, а само си помислих че едни другари от една тайна служба ( няма да споменавам имена) на малка балканска страна отново са ровили с некадърните си ръце на ниско ниво в сървъра дето е форума ни.
Но само си го помислих.
Няма да се обвиняваме сегя я! :aham:

И по темата: то затова ЛЕВИЦАТА в парламента се казва така - защото са с лява резба.
Или с изсипана( превъртяла) резба - по думите на Инжинера.

преди 19 години 1 седмица #19404
Ами то сред евреите лявото винаги е на мода и нашите "политици" - обслужващия персонал на световната мафия - гледат да не изостанат от тенденцията. затова се изпедерастяват с ударни темпове

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.