Антон Дончев едно интервю на академика
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
- Исляма и не-ислямските общества НИКОГА няма да се интегрират с нашето и са ни посмъртни врагове.
- Расата от която произлизат циганите - индийци и пакистанци никога няма да се интегрира (и което е по-лошо - ни мразят и мечтаят за унищожението ни).
- Черните се интегрират, но трябва постоянна дисциплина и почти военен режим за тях за да ги извадиш от вековния им мързел и привички.
- Евреите се чувстват богоизбрани и ще продължават да служат на техните си доктрини ако не ги очовечим. Добре поне, че те са умни - познавам доста които са се осъзнали, но познавам и доста, на които само влат и пари са им в главите.
- Остана - жълатата раси - китайци, японци и прочие - те са се интегрирали отдавна с нас - няма какво да се коментира за тях. ( Ако имаме съюзници, то те ще са от техните среди.)
Аз виждам нашето бъдеще точно така както си беше и досега - сегрегирани три основни групи - българи, цигани и мюсюлмани, които просто живеят на една територия.
Държа нашия език и култура да не се прехвърля на цигани и турци - първо защото е грехота да хвърляш диаманти на прасета и второ - за да може чуждениците да ни различават все пак и да не ни бъркат с тях.
- Исляма и не-ислямските общества НИКОГА няма да се интегрират с нашето и са ни посмъртни врагове.
Корекция - исках да кажа Исляма и ислямските общества......
Колкото до ромите ,амче поне трябва по някакъв начин да се намали техният демографски бум ???Иначе като останеме малцинство ква е разликата къде шъ ИДЕ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА????Като индианците в РЕЗЕРВАТИ ,както е в ЩАТИТЕ???Пък и едно мое наблюдение в Х.Димитър в София ,амче в последните 3-4 год. има БУМ НА РАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА, в смисъл вече е резоно да виждаш млади майки с минимум две деца и тук таме с по три?????Така,че "БЪЛГАРСКОТО" котило все още РАБОТИ ПРИ НАС-НЕ МУ СЕ БОЙ!!!То не мое като теб да се ИЗНЕСАТ 800 000 млади хора от страната и да няма срив ЗА БЪЛГАРЧЕТА????Не те укорявам,далеч съм от таз мисъл-ТО И НИЕ ШЪ ПОБЪЛГАРЯВАМЕ ТОЗИ СВЯТ
Малко черен хумор -ТОЕСТ ПРЕДИ ВРЕМЕ СМЕ НАСМЕЛИ ЖЪЛТИТЕ НА ИЗТОК И ПОСЛЕ СМЕ ПОДГОНИЛИ ИНДО-ЕВРОПЕЙЦИТЕ ОБРАТНО НА ЗАПАД КЪМ ЕВРОПАТА
Знаеш ли каква е разликата между турист и расист в Южна Африка? - 3 дни.
И не ми излизай с тези сърцераздиратели думи за сополивите хлапета, защото не си виждал бездушни майки......
Аз от всичките майки през живота си по-бездушни от англичанките не съм виждала..... след тях са циганките. А ако трябва да говорим за перфектни майки и детегледачки - това са черните!
И къде са българските деца? Провери "тайната статистика"... В чужбина. Вече от няколко години се раждат повече българчета наречени Чарли и Алберт и Дуцинея и каквото и да отколкото в България. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА!
Аз бях и в Совето и в другото страшно гето Александрия и в много проекти в които англичани си загубиха работата, защото беше дадена на евтини индийци, бях и в проекти в които се борих да се дадат проекти / инвестиции на България - и какво спечелих - риска от малцинствата е прекалено голям...Проектите бяха дадени на комисионни на гърците (ако могат да се оправят в Българската джунгла). Спечелих обаче точно 2 проекта за Русия - защо ще кажеш? - ами защото те нямат цигански проблем....
Правителството е право да крие броя им - с тях никога няма да влезем в Европа - ще ни класифицират като Азиатска държава. И защо ако някой попита - ЗАРАДИ АЗИАТСКАТА ИМ КУЛТУРА, КОЯТО Е НЕСЪВМЕСТИМА С НАШАТА!
И като казвам азиатска нямам впредвид китайците и японците, които са нещо съвсем друго - само индийската и под-расите.
И не си мисли, че имаме вечно право на земята на пр-българите дето викаш - на път сме да я загубим, защото платени "историци" ще докажат, че не е наша.....
Успеха и величието на една държава е право пропорционална на единството и силата на моралните и човешки закони на нацията и обратно пропорционална на успеха на много-културното и расово развитие на страната.
Ето как виждат решението на проблема в някои не чак толкова демократични страни:
"Новые знамена на древних башнях,
Рабочий в цеху, а крестьянин на пашне,
Пидерасты по тюрьмам, наркоманы в больницах
И везде только белые лица!"
"Нови знамена на древните кули,
Работникът в цеха, а селянинът на оран,
Педерасите в затворите, наркоманите в болници
И навсякъде само бели лица."
Може да не е демокраДично, обаче пък е красиво!
Eх,Кардаме в ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА КОЛКО ДЕЦА ИМАШ?????Ако си обърнал внимание тук ИМА хора които знаят моето житие - битие ,И ОТ УВАЖЕНИЕ и утчивост не КРЯКАТkardama писа: за блаже и за другите,които постоянно повтарят глупостта за смесването на народа ни,да питат бабите си за колко смесени бракове и копелета са чували и да си направят сметката щото нямам нерва вече да обяснявам.то бива слепота ама чак толкова
Мистик прав си ЛИБЕРАЛ СЪМ ПО - ДУША ,но така са се стекли НЕЩАТА.Пишеш за СОВЕТО,амче в началото на промените даваха ФИЛМ ЗА СОВЕТО И ИСКАХ ТАМ ДА ЖИВЕЯ ,А НЕ В ПАНЕЛКИТЕ "А ЛА ЩАСЛИВА ХУРСШЧОВКА" в "Х.Димитър"
Колкото до това че "Чарли и Алберт и Дуцинея и каквото и да отколкото в България. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА!"-За мен не е трагедия - НЕ ЗАБРАВАЙ ,ЧЕ БАЩАТА НА ДЖОН АТАНАСОВ Е БИЛ СПАСЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ МЕНСИОНЕРИ ОКОЛО АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ПРЕЗ 1876 ГОД.
Така,че пак казвам - ТАКА Е БИЛО ПИСАНО??????Но не забравай и като академика стой мирно и с ПРИКЛОНЕНИЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГЕНИИИИ?????
Грубо казано НИЕ ТУК МИСТИК ПАЗИМЕ "КОТИЛОТО" В ДОБРИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.Така ,че ти каква СТАТИСТИКА четеш проблема е ТВОЙ,аз я гледам на МЯСТО И ТИ КАЗВАМ - В ПОСЛЕДНИТЕ 6-7 ГОД. ЛЕКА ПОЛЕКА НАСТИГАМЕ РОМЧЕТАТА ПО БРОЯ НА БЕБЕТАТА?
Пък и не забравай другото ,ако влезнеме в ЕС те(РОМИТЕ) сами ШЪ СЕ ИЗНЕСАТ ОТ ТУК????????ХАХАХА
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.