Антон Дончев едно интервю на академика

преди 20 години 11 месеца #1377
Благ009 не се заяждам с теб - сигурно не съм разбрала доводите ти....и понеже не съм либерал или демо-крат на малцинствата...ми кипна....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #1384
Мистик не съм се засегнал изобщо.Извинена си, но не ДАВАШ отговор КВО ДА СЕ ПРАВИ???????Все пак Антон Дончев дава едно свое виждане на нещата и ЕДНА пътечка за изход от нея????Без да съм академик, на мен от край време ми е ясно изхода,КОЙТО ПОКАЗВАМ?????Но когато това се казва от ЕДИН мъдар старец като писателя Антон Дончев(дано не ми се разсърди),а ПРИЧТИТЕ И БИБЛЕЙСКИТЕ РАЗКАЗИ се крепят на преразказа на СТАРИ МЪДРЕЦИ,УВИ МЛАД Е САМО СИН БОЖИЙ ИЛИ БОГ, НО НЕ И ЧУВЕК -все пак това згрява моята 55 годишна млада душа :lol: :lol: :lol: Ха :pint: :pint: :pint:

преди 20 години 11 месеца #1389
Виж какво Благ - от моите скитосвания по света установих няколко неща:

- Исляма и не-ислямските общества НИКОГА няма да се интегрират с нашето и са ни посмъртни врагове.

- Расата от която произлизат циганите - индийци и пакистанци никога няма да се интегрира (и което е по-лошо - ни мразят и мечтаят за унищожението ни).

- Черните се интегрират, но трябва постоянна дисциплина и почти военен режим за тях за да ги извадиш от вековния им мързел и привички.

- Евреите се чувстват богоизбрани и ще продължават да служат на техните си доктрини ако не ги очовечим. Добре поне, че те са умни - познавам доста които са се осъзнали, но познавам и доста, на които само влат и пари са им в главите.

- Остана - жълатата раси - китайци, японци и прочие - те са се интегрирали отдавна с нас - няма какво да се коментира за тях. ( Ако имаме съюзници, то те ще са от техните среди.)

Аз виждам нашето бъдеще точно така както си беше и досега - сегрегирани три основни групи - българи, цигани и мюсюлмани, които просто живеят на една територия.

Държа нашия език и култура да не се прехвърля на цигани и турци - първо защото е грехота да хвърляш диаманти на прасета и второ - за да може чуждениците да ни различават все пак и да не ни бъркат с тях.

преди 20 години 11 месеца #1390

- Исляма и не-ислямските общества НИКОГА няма да се интегрират с нашето и са ни посмъртни врагове.

Корекция - исках да кажа Исляма и ислямските общества......

преди 20 години 11 месеца #1391
Мдааааа Мистик в правото си да мислиш така.Макар ,че в живота има ЕДНО желязно правило "Никога не казвай НИКОГА"??????От която и да е гледна точка ако докажеш че има разлика м/у теб и даден ИСЛЯМИСТ готов съм 100% да се съглася с теб????Мършата и при тях и при нас е ЕДНА И СЪЩА?????Шъ ти дам един прост пример-Талибаните в Афганистан бяха довели производството и разпространението на хероина до НУЛА КИЛОГРАМА?????Което доведе до туй, една ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА като САЩ да я нападнат и ДРОГАТА да си върви по своя път да ТРОВИ ХРИСТИЯНИТЕ???????Да не говориме че ДЕТСКАТА СЪЛЗА е еднакво скъпа на МАЙКАТА както на БЪЛГАРЧЕТО ,ТАКА И НА СОПОЛИВОТО РОМЧЕ? И така нататък и т.н.Просто като раса ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО И СЪЩО?????Колкото до ИСЛЯМА дал ли си труда да прочетеш Корана.Аз,в интерес на истината и хвърлих едно око ,за МЕН си е като библията не я разбирам????
Колкото до ромите ,амче поне трябва по някакъв начин да се намали техният демографски бум ???Иначе като останеме малцинство ква е разликата къде шъ ИДЕ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА????Като индианците в РЕЗЕРВАТИ ,както е в ЩАТИТЕ???Пък и едно мое наблюдение в Х.Димитър в София ,амче в последните 3-4 год. има БУМ НА РАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА, в смисъл вече е резоно да виждаш млади майки с минимум две деца и тук таме с по три?????Така,че "БЪЛГАРСКОТО" котило все още РАБОТИ ПРИ НАС-НЕ МУ СЕ БОЙ!!!То не мое като теб да се ИЗНЕСАТ 800 000 млади хора от страната и да няма срив ЗА БЪЛГАРЧЕТА????Не те укорявам,далеч съм от таз мисъл-ТО И НИЕ ШЪ ПОБЪЛГАРЯВАМЕ ТОЗИ СВЯТ :lol: .тАКА ЧЕ ЗА МЕН ТОВА КОЕТО КАЗВА АКАДЕМИКА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕНИИ Е ПРАВ,СТОИШ МИРНО И СЕ ПОКЛАНЯШ ПРЕД НЕГО -ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА??????Били сме къде - къде и по зле и пак сме оцелявали.За мен ГУЛЕМИЯТ въпрос е ПРАВ ли е ЗИЕЗИ че ТУК е родината на ПРАБЪЛГАРИТЕ???????
Малко черен хумор -ТОЕСТ ПРЕДИ ВРЕМЕ СМЕ НАСМЕЛИ ЖЪЛТИТЕ НА ИЗТОК И ПОСЛЕ СМЕ ПОДГОНИЛИ ИНДО-ЕВРОПЕЙЦИТЕ ОБРАТНО НА ЗАПАД КЪМ ЕВРОПАТА :lol: :lol: :lol:

преди 20 години 10 месеца #1392
Благо ти по душа си либерал. Аз не съм - дай да не спорим....

Знаеш ли каква е разликата между турист и расист в Южна Африка? - 3 дни.

И не ми излизай с тези сърцераздиратели думи за сополивите хлапета, защото не си виждал бездушни майки......

Аз от всичките майки през живота си по-бездушни от англичанките не съм виждала..... след тях са циганките. А ако трябва да говорим за перфектни майки и детегледачки - това са черните!

И къде са българските деца? Провери "тайната статистика"... В чужбина. Вече от няколко години се раждат повече българчета наречени Чарли и Алберт и Дуцинея и каквото и да отколкото в България. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА!

Аз бях и в Совето и в другото страшно гето Александрия и в много проекти в които англичани си загубиха работата, защото беше дадена на евтини индийци, бях и в проекти в които се борих да се дадат проекти / инвестиции на България - и какво спечелих - риска от малцинствата е прекалено голям...Проектите бяха дадени на комисионни на гърците (ако могат да се оправят в Българската джунгла). Спечелих обаче точно 2 проекта за Русия - защо ще кажеш? - ами защото те нямат цигански проблем....

Правителството е право да крие броя им - с тях никога няма да влезем в Европа - ще ни класифицират като Азиатска държава. И защо ако някой попита - ЗАРАДИ АЗИАТСКАТА ИМ КУЛТУРА, КОЯТО Е НЕСЪВМЕСТИМА С НАШАТА!

И като казвам азиатска нямам впредвид китайците и японците, които са нещо съвсем друго - само индийската и под-расите.

И не си мисли, че имаме вечно право на земята на пр-българите дето викаш - на път сме да я загубим, защото платени "историци" ще докажат, че не е наша.....

преди 20 години 10 месеца #1396

Успеха и величието на една държава е право пропорционална на единството и силата на моралните и човешки закони на нацията и обратно пропорционална на успеха на много-културното и расово развитие на страната.

преди 20 години 10 месеца #1397
Какво става с един организъм, нападнат от паразити? Особено, ако не му позволяват да се чисти от паразитите. Такъв организъм загива. Сега ни казват, че не било хуманно, не било демократично, не било либерално и социално да се чистим от паразитите, налегнали България. Но ако не се очистим, България като държава на българите ще загине. Ако не се очистим от тях, те ще очистят нас, ще загинем самите ние. Затова аз ви питам кое е по-добре: демократични мъртъвци или недемократични, но живи? Каквото и да ни говорят паразитите, каквото и да ни говорят защитниците на паразитите, въпросът се свежда до живота или смъртта на българската нация. Аз избирам живота. Дори с риск да не ме признаят за демократ. А вие?
Ето как виждат решението на проблема в някои не чак толкова демократични страни:
"Новые знамена на древних башнях,
Рабочий в цеху, а крестьянин на пашне,
Пидерасты по тюрьмам, наркоманы в больницах
И везде только белые лица!"

"Нови знамена на древните кули,
Работникът в цеха, а селянинът на оран,
Педерасите в затворите, наркоманите в болници
И навсякъде само бели лица."

Може да не е демокраДично, обаче пък е красиво!

преди 20 години 10 месеца #1437
за блаже и за другите,които постоянно повтарят глупостта за смесването на народа ни,да питат бабите си за колко смесени бракове и копелета са чували и да си направят сметката щото нямам нерва вече да обяснявам.то бива слепота ама чак толкова

преди 20 години 10 месеца #1445

kardama писа: за блаже и за другите,които постоянно повтарят глупостта за смесването на народа ни,да питат бабите си за колко смесени бракове и копелета са чували и да си направят сметката щото нямам нерва вече да обяснявам.то бива слепота ама чак толкова

Eх,Кардаме в ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА КОЛКО ДЕЦА ИМАШ?????Ако си обърнал внимание тук ИМА хора които знаят моето житие - битие ,И ОТ УВАЖЕНИЕ и утчивост не КРЯКАТ :lol: като теб НЕМАМ НЕРВИ?????Наистина питай КАРДАМЕ как нашите прабаби в началото на ХХ век. са раждали децата по КЪРА и са ги чували БЕЗ МЪЖЕТЕ,които са били по фронтовете и от ДЕВЕТ ДУШИ ЕДИН НЕ СЕ ВРЪЩАЛ И ПОНЕ ПОЛОВИНАТА СА БИЛИ РАНЯВАНИ???????Питай тия баби и майки как са превивали ГЪРбОВЕ пред ЕВРЕИ И ПОПОВЕ и не са давали и една крива дума да се издумва с/у ДЕЦАТА ИМ!!!!Ако има как да питаш но тия НАШИ ПРАБАБИ, техните ПРАБАБИ ,как са давали мило и драго МОМЧЕТАТА ДА УЧАТ ЧЕТМО И ПИСМО???????Как на АГИ И ПОГЪРЧЕНИ БЪЛГАРИ СА ИЗМЕКЯРУВАЛИ ,НО СЕМКАТА ИМ Е ОЦЕЛЯВАЛА??????Това е Кардаме , ЧЕТМОТО И ПИСМОТО Е СПАСЯМАЛ ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ,С НЕГО СМЕ ПРЕКРЪСТВАЛИ ДЕ ЩО Е МИНАЛО ПРЕЗ БАЛКАНИТЕ И СМЕ ОЦЕЛЯВАЛИ!!!!!! Питам те проф.Чирков един от НАЙ-ИЗВЕСНИТЕ РОМИ колко деца има-ЕДВА ЛИ СА 10-12 ДЕЦА?????
Мистик прав си ЛИБЕРАЛ СЪМ ПО - ДУША ,но така са се стекли НЕЩАТА.Пишеш за СОВЕТО,амче в началото на промените даваха ФИЛМ ЗА СОВЕТО И ИСКАХ ТАМ ДА ЖИВЕЯ ,А НЕ В ПАНЕЛКИТЕ "А ЛА ЩАСЛИВА ХУРСШЧОВКА" в "Х.Димитър" :-D :-D :-D .Май наистина е важена репликата "ДА , АМА НА МЕН ГУСПОДАР МИ Е БИЛ АНГЛИЧАНИН, НЕ АРНАУТ И КАЗАК?????"Та по някой път е важно и на какъв ГУСПОДАР ШЪ ПОПАДНЕШ?
Колкото до това че "Чарли и Алберт и Дуцинея и каквото и да отколкото в България. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА!"-За мен не е трагедия - НЕ ЗАБРАВАЙ ,ЧЕ БАЩАТА НА ДЖОН АТАНАСОВ Е БИЛ СПАСЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ МЕНСИОНЕРИ ОКОЛО АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ПРЕЗ 1876 ГОД.
Така,че пак казвам - ТАКА Е БИЛО ПИСАНО??????Но не забравай и като академика стой мирно и с ПРИКЛОНЕНИЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГЕНИИИИ?????
Грубо казано НИЕ ТУК МИСТИК ПАЗИМЕ "КОТИЛОТО" В ДОБРИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.Така ,че ти каква СТАТИСТИКА четеш проблема е ТВОЙ,аз я гледам на МЯСТО И ТИ КАЗВАМ - В ПОСЛЕДНИТЕ 6-7 ГОД. ЛЕКА ПОЛЕКА НАСТИГАМЕ РОМЧЕТАТА ПО БРОЯ НА БЕБЕТАТА?
Пък и не забравай другото ,ако влезнеме в ЕС те(РОМИТЕ) сами ШЪ СЕ ИЗНЕСАТ ОТ ТУК????????ХАХАХА

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.