Чифута Максим Ставийски убива Българи!
Ей за това говоря..! За масовоста, но няма кой да ме разбере...!!! Ще си позволя да цитирам Сталин: Смърта на един човек е трагедия! Смърта на няколко милиона души е проста статистика...georgi_nz писа:
Не предполагате колко много хора са на същото мнение.anti666 писа: И знаете ли кога тези убийства ще намалеят преди да е издигнат Саракта? Когато започнем да четем пак по вестниците - " Неизвестен терорист простреля г-н ......Той беше шампион по/бивш съдия/крупен бизнесмен/зам-министър, син на....". Когато роднините на жертвите просто разберат, че убийците са над тези закони и единствената възможност остава древния кръвен данък, практикуван още на много места, включително и при племето чандала. Това е!
Да гръмнеш вилнеещ мангал за мен е въпрос на дълг пред неродените и пред мъртвите.
Не може някакви си полухора домъкнали се незнайно от къде в нашите земи да се имат за госодари. Това е върховна наглост.
Обаче въпросът е отново във масовоста. Не е никак разумно примерно някой българин решил да постъпи както го съветва справедливоста и опушкал невзрачен и непотребен мангал. Когато случая е единичен - ефекта е обратен: циганите се събират и искат да линчуват българина без да се интересуват от нищо. Антибългарската власт вижда в това повод да респектира другите българи и самотния стрелец е наказан по най жесток начин, вкл. изплаща обезщетение за мангала.
Съвсем двуг ще е ефекта когато "група стрелци открили масирана стрелба с ловното си оръжие по шайка крадящи цигани". И когато няма останал жив циганин за свидетел, а извършителите са 10-15 човека, сачмите не си личи от коя пушка са излезли, всеки после твърди до последно че е стрелят във въздуха за самоотбрана... - нещата са вече други.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не казвам, че сега трябва да стоим със скръстени ръце. Всеки прави каквото може. Някои издават книги, други се скитат из планините, трети ...за тях не искам и да знам. Каквото имат да споделят - да го правят през прокси и трети лица. Режимът вече се чувства нестабилен и си показва зъбите. Вчера пребиха възрастна бабка, продавала нерегламентирано собствените си праскови.Миналият ден пуснаха НСБОП срещу особено страшни организирани престъпници - протестиращи майки с деца.
Забележете тактиката на Левски. Преди е имало стихийно движение, чети, отделни бунтове и т.н. Той е първият, който започва да прави действително сериозна организация. Резултатът - Априлското въстание, избухнало благодарение създадените от него комитети и Освобождението след година. Така че намирам споровете за излишни, още повече че губим и свестни хора. Справка - Бел, Спорт и Здраве и други, които не са свикнали с бездушния интернет и тълкуват нещата погрешно. В този сайт знам че има хора, които работят за ония, но това не значи да се караме взаимно. Вземете пример от Елтимир и Фелдмаршала (не го наричам вече мършал
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата?
Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.
За подобна катастрофа, убеден съм че жидът в следващия си живот ще бъде някой мизерен жид, роден в фашистка Германия. Бащата на убития ако не вземе мерки пък ще има аналогична ситуация, още по-драстична, където трябва да реши ще си трае ли или ще се намеси. Кръвната карма е валидна само когато несправедливо и напълно съзнателно убиеш някой, както е бил със случая на княз Борис-Михаил и помагачите му.
Най-после един да оцени правилно, какво точно е свършено.anti666 писа: Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.
А що се отнася до ефекта, капка по какпа-вир става. Първом се почва с малките неща, а после с големите. Ние даваме примера. Който му харесва да действа, не да оценява като жури.
georgi_nz писа: Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата?
Закона за кармата е непреодолим праг за ираноидните, те са се овързали в него като пате в калчища. За нас, Лъвски е казал една много верна мисъл
"Ако е за Българско, то времето е във нас, и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме"
"и ние него обръщаме", т.е. народ сме, който може да управлява съдбата и да понася ударите й, да я трансформира. Твърде малко са народите на планетата дарени с такава Сила, с която да имат надмощие над кармата.
Затова Българинът, кога отива на бой, казва: "Каквото сабя покаже".
Тогава ясно е, че когато делото е по волята на Тангра никаква карма не играе роля.
И тук според мене вече идва колобъра, който за да няма конфликти и нарушаване на хармонията казва кога и как трябва да се изпълни делото. Така кармата се неутрализира, изважда и се жилото и нейното действие се спира.
Затова се мисля, че циганина, който сече дърво и да бъде убит, не е нарушение на закона на кармата, защото де факто, той отсичайки дървото е убил един нероден Българин.
с условна присъда и глоба, понеже е известен!!!
Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?MARSCHALL писа: Това руско копиле може да се отърве само
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Това виждаш ли го скоро да стане в резултат от действията на Атака?Аз не!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
А бе тоз ваш Славчо много ми прилича на масонка!Такъв ли е?
Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!antijew писа:
Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?MARSCHALL писа: Това руско копиле може да се отърве само
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!!
Изказах предположение и питам! Ти що се засягаш?MARSCHALL писа:
Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!antijew писа:
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!!
Виждал ли си ме,че да говориш така?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.