Чифута Максим Ставийски убива Българи!

преди 19 години 4 седмици #18528

georgi_nz писа:

anti666 писа: И знаете ли кога тези убийства ще намалеят преди да е издигнат Саракта? Когато започнем да четем пак по вестниците - " Неизвестен терорист простреля г-н ......Той беше шампион по/бивш съдия/крупен бизнесмен/зам-министър, син на....". Когато роднините на жертвите просто разберат, че убийците са над тези закони и единствената възможност остава древния кръвен данък, практикуван още на много места, включително и при племето чандала. Това е!

Не предполагате колко много хора са на същото мнение.
Да гръмнеш вилнеещ мангал за мен е въпрос на дълг пред неродените и пред мъртвите.
Не може някакви си полухора домъкнали се незнайно от къде в нашите земи да се имат за госодари. Това е върховна наглост.

Обаче въпросът е отново във масовоста. Не е никак разумно примерно някой българин решил да постъпи както го съветва справедливоста и опушкал невзрачен и непотребен мангал. Когато случая е единичен - ефекта е обратен: циганите се събират и искат да линчуват българина без да се интересуват от нищо. Антибългарската власт вижда в това повод да респектира другите българи и самотния стрелец е наказан по най жесток начин, вкл. изплаща обезщетение за мангала.

Съвсем двуг ще е ефекта когато "група стрелци открили масирана стрелба с ловното си оръжие по шайка крадящи цигани". И когато няма останал жив циганин за свидетел, а извършителите са 10-15 човека, сачмите не си личи от коя пушка са излезли, всеки после твърди до последно че е стрелят във въздуха за самоотбрана... - нещата са вече други.

Ей за това говоря..! За масовоста, но няма кой да ме разбере...!!! Ще си позволя да цитирам Сталин: Смърта на един човек е трагедия! Смърта на няколко милиона души е проста статистика...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 седмици #18529
Antijew, за теб съм уверен че си готов и те сърбят ръцете за действие. Още от снимката с плаката на Гоце пред магазина си показва, че си готов да преминеш от приказки в действия. И не само ти, но и много други, които участват или четат този сайт. Въпросът е как? Горе бях написал още - "неизвестен", разбираш ли ме какво имам предвид. С риск да се обидиш бих казал, че в спора Парадокс има основание. Моментът е много важен, а удариш ли - удряй с всичка сила. Истинските военни знаят,че извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. В известен симсъл аз бях като теб, но преди месец имах разговор с един човек и в отговор на моето "Докога ще чакаме" отговорът му беше - "Още е рано!". Направо ме попари, но съм убеден, че Тангра ще ни даде сигнал кога.
Не казвам, че сега трябва да стоим със скръстени ръце. Всеки прави каквото може. Някои издават книги, други се скитат из планините, трети ...за тях не искам и да знам. Каквото имат да споделят - да го правят през прокси и трети лица. Режимът вече се чувства нестабилен и си показва зъбите. Вчера пребиха възрастна бабка, продавала нерегламентирано собствените си праскови.Миналият ден пуснаха НСБОП срещу особено страшни организирани престъпници - протестиращи майки с деца.
Забележете тактиката на Левски. Преди е имало стихийно движение, чети, отделни бунтове и т.н. Той е първият, който започва да прави действително сериозна организация. Резултатът - Априлското въстание, избухнало благодарение създадените от него комитети и Освобождението след година. Така че намирам споровете за излишни, още повече че губим и свестни хора. Справка - Бел, Спорт и Здраве и други, които не са свикнали с бездушния интернет и тълкуват нещата погрешно. В този сайт знам че има хора, които работят за ония, но това не значи да се караме взаимно. Вземете пример от Елтимир и Фелдмаршала (не го наричам вече мършал:)

преди 19 години 4 седмици #18531
Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата? :mad2:

преди 19 години 4 седмици #18539
Кръвната карма е много интересен въпрос. В случая за роднините на това 18 год. момиче са си в пълното право да приложат закона на кръвния данък. Но наистина, как да постъпим с някой, дори и мангал, който нищо не ти е направил, но го виждаш да сече дърва в гората например. Тук вече важи закона - "На доброто - с добро, на злото - със справделивост" Много пъти е злоупотребявано с основния християнски принцип за "Ако ти ударят шамар, подай си и другата буза". Само че тук става дума за 2 неща, шамар от БЛИЖНИЯ си. Първо шамар е нещо съвсем леко и единственото наранено нещо е гордостта ти. Второ, това е от Ближния ти. Т.е. трябва да се научим да прощаваме на ближните си, които волно или неволно грешат, както и самите ние. Христос никога не е казал подобно нещо за враговете ти и да гледаш безучастно, как изнасилват женат ти или убиват детето ти. В Евангелието има един интересен случай. Когато Христос влиза в храма, изпотрошва де що има и наритва (пребива) да сме по точни равините и търговците. За този случай малко се говори, но според юдохристиянството би следвало той смирено да влезе там и да се остави да му бият шамари. Между другото тук става дума за самия Храм на Соломон, а всеки историк може да ви каже, че на входа му е имало табела на няколко езика, заплашващ със смърт всеки неевреин, дръзнал да влезе. Христос като неевреин (арамеец) не само че влиза, но и явно използва някои особени дарби да им порути всичко.
Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.
За подобна катастрофа, убеден съм че жидът в следващия си живот ще бъде някой мизерен жид, роден в фашистка Германия. Бащата на убития ако не вземе мерки пък ще има аналогична ситуация, още по-драстична, където трябва да реши ще си трае ли или ще се намеси. Кръвната карма е валидна само когато несправедливо и напълно съзнателно убиеш някой, както е бил със случая на княз Борис-Михаил и помагачите му.

преди 19 години 4 седмици #18541

anti666 писа: Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си.

Най-после един да оцени правилно, какво точно е свършено.
А що се отнася до ефекта, капка по какпа-вир става. Първом се почва с малките неща, а после с големите. Ние даваме примера. Който му харесва да действа, не да оценява като жури.

преди 19 години 3 седмици #18610

georgi_nz писа: Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата? :mad2:

Закона за кармата е непреодолим праг за ираноидните, те са се овързали в него като пате в калчища. За нас, Лъвски е казал една много верна мисъл

"Ако е за Българско, то времето е във нас, и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме"

"и ние него обръщаме", т.е. народ сме, който може да управлява съдбата и да понася ударите й, да я трансформира. Твърде малко са народите на планетата дарени с такава Сила, с която да имат надмощие над кармата.
Затова Българинът, кога отива на бой, казва: "Каквото сабя покаже".
Тогава ясно е, че когато делото е по волята на Тангра никаква карма не играе роля.
И тук според мене вече идва колобъра, който за да няма конфликти и нарушаване на хармонията казва кога и как трябва да се изпълни делото. Така кармата се неутрализира, изважда и се жилото и нейното действие се спира.

Затова се мисля, че циганина, който сече дърво и да бъде убит, не е нарушение на закона на кармата, защото де факто, той отсичайки дървото е убил един нероден Българин.

преди 19 години 3 седмици #18669
Това руско копиле може да се отърве само
с условна присъда и глоба, понеже е известен!!! :mad5:

преди 19 години 3 седмици #18703

MARSCHALL писа: Това руско копиле може да се отърве само

Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Това виждаш ли го скоро да стане в резултат от действията на Атака?Аз не!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
А бе тоз ваш Славчо много ми прилича на масонка!Такъв ли е? :tooth:

преди 19 години 3 седмици #18711

antijew писа:

Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?

Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!! :-D

преди 19 години 3 седмици #18713

MARSCHALL писа:

antijew писа:

Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!! :-D

Изказах предположение и питам! Ти що се засягаш?
Виждал ли си ме,че да говориш така?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.