Не сте сами (в кюпа)

преди 19 години 4 седмици #18365
Статията е добра, но истината е далеч по-неприятна. Не виждам името на Албер Бенбасат, бивш директор на НИМ, който продаде зад граница огромно количество археологически находки, под предлог, че били "малоценни". Ноест, че не доказвали присъствието на евреи по тези земи преди нас, българите.
И още нещо. Имам познати иманяри. Наслушал съм се на разкази как качулатите /иманярите им казват "рошавите"/ от НСБОП провеждали срещу тях такива операции, сякаш ловели Осама бин Ладен. Изземвали всичко, дори съвсем законно притежавани лични вещи. Протоколи за обиск и изземване, естествено липсвали. Кой ще посмее да иска протокол, когато срещу него са насочени няколко "Калашника"? Къде отивало всичко това?
Че полицията и останалите силови служби са съставени от престъпници, това е отдавна ясно. Поне аз не спирам да твърдя от свое име, че НСС подпалиха жилището ми преди една година. Но какво може да противостои на полицията и службите? коя сила може да се справи с разбойниците? Армията, естествено. Ето защо тя бе разформирована. Сега нещо да не е ясно?
Изход все пак има, но не е писане по форумите. И уверявам ви, този изход не е далеч...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 седмици #18369
Преди 2-3 седмици ми се наложи да си подпечатам едно командировъчно в админ-сградата на НДК. И не щеш ли, там се оказа че е и израелското посолство! Не е истина как ги пазят! Поне 20 ченгета, металотърсачи, обискират те и т.н. Интересно защо ли? Сигурно от всенародната любов ги пазят толкова. Много се изнервих. И на излизане, с невинна усмивка викам на колежката ми: Е, сега поне знам къде е евр.посолство, другия път като идвам,да го гръмна! А тя вика: тихо бе, сега ще ни арестуват! Ония ченгета май наистина известно време се дивяха какво да ни правят, проверяваха ни пак багажа много обстойно, после май решиха че сме безобидни...
Тая малка случка затвърди мнението ми, че нещата в България са тотално объркани. Властта е в съвсем погрешни ръце, ако изобщо има власт... По-скоро нещата са оставени на пълно безвластие нарочно, за да се разсипе малкото останало от държавата... Древните ценности се изнасят, унищожават и разсипват, младите хора се изгонват в чужбина или им се промиват мозъците до степен пълно консуматорство... Ако нещо не се случи, ако нещо не направим, не знам... Повсеместна агония, имитация на живот. Докога???

преди 19 години 4 седмици #18379
Ето какво е казала Ванга. Не сме сами. Всички сме Българи. Като се обединим ще се оправим. Важното е тия дето работят в сградата, на която пише "Обединението прави силата" да са Българи.
"На въпроса дали България и Македония пак ще бъдат заедно: "Там, дека е текло, пак ке тече - един народ-една държава".
"Сини, червени, зелени - заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи"
"Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи - чакат я добри дни."
"Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!"
"България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света!"
"Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне."
"Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град."
"Българското писмо е едно от най-старите на земята."
"Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия."
"Българите са силни - вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците - те са средство за оцеляване."
"В Бога не вярвате, а искате да ви помага. Без вяра при мен да не идвате, защото не аз, Той ви помага."
„Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!”
"В събота не се женете - този ден е на мъртвите. Като ще правите веселба, нека е в неделя - в деня на Бога."
"Не вярвайте на американците, дето си изпращат у нас развалената царевица, а на руснаците, които ще купят нашата царевица."
"Българският език е най-точният език на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога защото българският народ е най-древният народ на Земята" - П. Дънов

преди 19 години 4 седмици #18398
Май малко се отклонихме от темата. Цитат от днешния брой на "Монитор":
"Синът на Снежана Димитрова поиска по 100 000 евро компенсации
Новата драма с медиците
Държавата трябвало сама да се сети за обезщетенията
МОНИТОР
Дванадесет дни след завръщането на медиците в България се задава нова драма с тях. Синът на една от сестрите обяви публично, че те трябва да бъдат обезщетени със 100000 евро компенсации за осемте години и половина, прекарани в либийските затвори.
Според Ивайло Николчовски, син на Снежана Димитрова държавата сама трябва да се сети да изплати обезщетения на шестимата българи, които се завърнаха у нас на 24 юли."
Ще ми се да попитам: а кой ще обезщети мъчениците, страдали десетилетия наред от терора на ДС?
И мнение на медицинска сестра, работеща в Либия:
"Ние, българите, работещи в Либия, няма да получим парите си, които сме отработили. Сещате ли се къде и за кого ще отидат парите и труда ни? За ваша информация тук научихме, че само няколко около 50-60 семейства са получили парите си, които дори не са били 1 млн., както тръбиха медиите. На вас оставям да прецените кой е излъганият, измаменият и ограбеният.

А ония там пет сестри защо ги подложихте на психически тормоз в резиденция Бояна та сега искат да бягат от вас? А толкова им се радвахте… Излиза, че България е платила откуп за агентките си от ДС, колеги на Гоце, а българите тук, които работиха честно и нямат проблеми с либийското законодателство ще плащат ония пари, които Кадафи раздаде на няколко семейства само… Не всички родители са получили парите си и Бенгази не е град на милионерите, както богат български гурбетчия няма.

И така, не всички либийски семейства получиха парите си. Всички българи, работещи тук, в Либия, в момента изгубиха парите си. Ликуй, народе български! За пет брантии платихте вие, платили сме и ние, но не сме знаели. Днес узнахме. Разколебана съм. Не знам какво да кажа. Не искам нищо да правя. Май че се уморих…"
Май наистина совите не са това, което са...

преди 19 години 4 седмици #18405
Историята е много проста...
Българските медицински сестри и палестинеца, са само малка част от огромната анти-арабска кампания която води Израел по света...!!! Ето сега медиците искат пари и ще ги получат...!!! Свършиха си работата добре...
Тази история вече е "вчерашен вестник", и скоро никой няма да си спомня за нея....!!!
Имам само един въпрос към господа българските политици:
- Защо не изплатихте и по 100 000 евро обезщетение на семействата на всички Български Войни загинали по време на изпълнение на служебния си дълг...?!!!

преди 19 години 4 седмици #18411
Това е официалния начин да си получат заплатата :mango:

преди 19 години 4 седмици #18412
Най-вероятно е така. Отначало си мислех, че те не са знаели каква кръв преливат. Вече не съм толкова убеден. Пак ще повторя онова, което никой у нас не каза и не написа. Според служители от либийското посолство, заразената кръв е дошла по линията на Сметовната здравна организация. Отначало искането на Кадафи било нашето правителство официално да признае този факт, но след категоричния отказ нещата се променили. Последните събития ни карат сериозно да се замислим, особено в светлината на горните факти. България отнова се оказа заложник в името на еврейските планове за световно господство.

преди 19 години 4 седмици #18415
A може и да знаят още нещо "неудобно" и сега да изнудват държавата: дайте ни по 100 000 евро или ще пропеем! Може да са заплашили да разкажат и за СЗО, кой знае? Те сега се водят "публични личности", всеки говори за тях, дават ги по ТВ и могат да вдигнат доста шум, ако решат. Интересно ще е, ако им ги дадат, значи от още някакви разкрития се опасяват власт-имащите бандити.

преди 19 години 4 седмици #18423

Tien писа: A може и да знаят още нещо "неудобно" и сега да изнудват държавата: дайте ни по 100 000 евро или ще пропеем! Може да са заплашили да разкажат и за СЗО, кой знае? Те сега се водят "публични личности", всеки говори за тях, дават ги по ТВ и могат да вдигнат доста шум, ако решат. Интересно ще е, ако им ги дадат, значи от още някакви разкрития се опасяват власт-имащите бандити.

Няма да вдигнат никакав шум...!!! Ще си вземат парите и ще се покрият дълбоко...

преди 19 години 4 седмици #18427
"...Ликуй, народе български! За пет брантии платихте вие, платили сме и ние, но не сме знаели...."
Копирах тези думи, за да се знае какво е мнението на останалите български медицински работници в Либия за сестрите. Типичен похват на служби е да вербуват лица, които лесно могат да бъдат компрометирани. Не само няма да вдигат шум, ами след като извлекат максималната финансова изгода, ще поискат никой да не си спомня за тях. Във въздуха остава да виси въпроса на проф. Янко Янков: нима цената на едно либийско дете е равно на цената на 400 български деца?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.