Българите-извечни врагове на чифутите
Тия последни постове, драги ми violence, за какво са - да докажеш, че като образцов българин се занимаваш опредимно с мънкане ли?
Призовавам също така да се престане вече с тая тъжна диагноза - че проблемът ни е липсата на "обединение" и обявяваването на българите за тъпаци. Който твърди това, май е сбъркал мястото, където да се изказва.
1. Констатацията, че не сме обединени я чувам все от уж националисти. Това е изключително невярно твърдени. То се повтаря като мантра, която затвърждава чувството на обреченост и безизходица. За да е вярно, че не сме обединени, трябва да посочите някаква полезна за България идея или начинание, което е било прието от една част българи и отхвърлено от друга.
2. Кои са крякащите, че не сме обединени? Примерно БНС - че не празнуваме със знаменца, бири и кебапчета бележитите дати от историята ни. Или Атака, ако не подписваме жалките ялови тетрадки срещу американските бази или пък не присъстваме на площадни изказвания на Волен Сидеров. Смятам схванахте, че това са детински неща и нямат много общо с възхода на Духа и Държавата ни. Посочва се, че турците и циганите били обединение, а ние не сме. Ами тези клети глупаци смятат, че водачите от ДПС им дават това, което е нужно. За разлика от тях, никой свествен българин не смята, че има партия в България, която да даде нужното на българската нация.
3. Горното доказва, че българите не са тъпи и няма да тръгнат ОБЕДИНЕНО след комедианти или престъпници. Подлъгват се единици и затова е налице разединение. И слава Богу. Представяте ли си да бяхме станали всички членове на Атака, начело с Волен Сидеров? Нима излезлите 100 000 човека на митинг са обединение?! Та те там винаги скандират някакви намерения, не празнуват посигането на резултат.
Работете упорито и тихо. Резултатът не се измерва с броя на тия, които ви ръкопляскат. Обединението е фактът, на повсеместното действие, независимо дали имате усещането, че всички в този момент постъпват като вас. Правете, от каквото имате нужда и не се тревожете, че не ви дават по телевизията.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир, за каква проява става дума? Аз съм нов и не съм запознат. Сподели по-подробно, моля.
1. Не членувам и не симпатизирам на нито една партия. Мисля, че съм го писал вече.
2. Не мисля, че с партиите ще се оправят нещата, а по-скоро със българска солидарност и съпричастност. Е тук е проблема, българина не е единен... в смисъл не масово, ако е така, защо ще търпи тези паразити да го убиват бавно и мъчително? Визирам политиците и техните господари - евреите в България и по света. Просто е - обединяват се хората и решават ясно проблема, както намерят за добре.
3. По въпроса за обединението, сам провери дали съм прав. Пусни една тема в един много популярен форум от рода на "Имам нужда от помощ..." или "Да се обединим и решим проблема с циганите в нашия кварта..." и да видиш колко човека ще ти отговорят и(ли) ще бъдат склонни да ти помогнат! За сравнение, ще ти разкажа какво прочетох в един вестник: "Скарват се две момичета в едно градче в южна Испания, където има доста латиноамериканци и испанци естествено. Едното момиче е испанка, другата латиноамериканка. Конфликта се разраства в бой между приятелите на двете момичета. Изглежда, че латиноамериканците надделяват тъй като са организирана банда, обаче след няколко дена, испанците с смс-и се събират 1000 човека и търсят тия за реванш. Работата е толкова сериозна, че се намесва и полицията за да предотврати сериозната разплата." Та това ако е масово явления и в България, а именно, хората да се обединяват за решаването на най-малкият проблем, то ние ще цъфтим и връзваме. Не сме единни по въпроса с циганите, не сме единни по въпроса с джамиите, не сме единни по въпроса "как да смажем тези гадове, които не ни дават да дишаме и ни лъжат от 20г" и много други въпроси от този род. И аз нямам предвид, пак трябва да отбележа, единство под някакви партии и други такива простотии, имам предвид единство на ниво - граждани или ако искаш го наречи сънародници, братя.
4. Писал съм, че аз не съм врякащ българин, по-скоро съм по действието и когато стане възможно да се проявим като действащи българи - ще го направим. Аз ще помогна и на непознат, българин, разбира се ако съм в състояние. В България, други не признавам! Работата е в това, всеки да проумее, че: "Само от задружните ни сили, зависи да бъдем равни на останалите европейски народи" (В. Левски).
Дигат тока, който между другото е по-скъп от редица западни европейски държави, ами да се дигаме и да протестираме (в Испания при средна работна заплата е 1200 евро, тока е 8 евроцента за киловат; в Германия където средната работна заплата е 2000 евро - 19 цента.).
5. Не пиша така рязко, с цел да обиждам някой или да провокирам скандали, а напротив - да се събуди малко българина и да разбере някои неща.
Но има и друго, че просто едно обединение заради самото него, без нещо конкретно е много неразбираемо. Има върху какво да се мисли в тази насока и отдадения труд няма да е напразен. Въпроса за обединението на Българите за една силна и независима България е все още актуален и набира все повече сила за страх и ужас на ония, които искат да не е така.
Забележете - само опасност от ВОЙНА. Докато българите още си мислят, че срещу тях не се води тиха, подмолна война - те няма да се обединят. Дотогава ще гледат как къщата на съседа гори и ще си мислят, че на него няма да му се случи (еснафското мислене, останало от соц.колективизма). Но нещата отиват към своята логична развръзка. Суши, все по-нарастваща мизерия и беднотия, съчетано със засилена наглост от страна на властимащите мафиоти. Преди бях пуснал постинг за събитията в Пирогов, когато лекарите се обединиха в масов протест. Точно така и стана - изритаха като куче директора си - Спас Спасков. Особеното е, че оня е масон и един от олигархията, но въпреки всичко го изхвърлиха. Разбере ли веднъж народа че срещу него се води война, няма да има спиране! Падне ли му пердето на българина - става страшно! И не си правете илюзиите, че някой ще подкрепи тази комунистическо-мафиотска власт. Мутрите и ченгетата първи ще се скатаят, а дотогава на задраничните им приятели няма да им е до главата да вардят протежетата си от народа.
Следващият път миньорите няма да са с голи ръце, че да си удрят сами главите в земята. В началото тези протести ще са спонтанни, после като се срине лева и се повтори виденовата зима 97, ще стане още по-лошо за камунягите. Дотогава Ден-грее ще е посочил и Лидерът, за който е предсказано, че ще поведе българите и съм уверен, че вече е открил и този сайт.
А възстановим ли си веднъж Саракта - ще залесим обратно и унищожените гори, и изгорените души на хората. Въпрос на време. Просто нямаме друг път.
Да, проблема на българина е че трудно се активизира ако проблема не го засегне лично. Затова протестите са по гилдии - учители, лекари... И проблем е също че например, когато лекарите протестираха, други (примерно такс.шофьори) вместо да ги подкрепят говореха неща като " тия пък какво искат, те докторите са най-големите бандити, какви рушвети и "дарения" взимат" и т.н. Самостоятелни сме наистина, ама рицарския дух се е позагубил през комунизма... Но може да се Възвърне, и трябва! И точно това наистина може би е ключът - ВСЕКИ да разбере че войната се води срещу всички Българи и срещу него Лично! Матрицата не изпуска никого. Защото във всеки може да се крие нейния Победител!anti666 писа: Отново се връщам към древни текстове на летописци, които пишат за нас българите, че "Те много лесно се отделяли един от друг и живеели разпокъсано, като само опасност от война можела да ги обедини. Във висша степен духът на тези хора бил самостоятелен и рицарски"
Забележете - само опасност от ВОЙНА. Докато българите още си мислят, че срещу тях не се води тиха, подмолна война - те няма да се обединят. Дотогава ще гледат как къщата на съседа гори и ще си мислят, че на него няма да му се случи (еснафското мислене, останало от соц.колективизма). Но нещата отиват към своята логична развръзка. Суши, все по-нарастваща мизерия и беднотия, съчетано със засилена наглост от страна на властимащите мафиоти. Преди бях пуснал постинг за събитията в Пирогов, когато лекарите се обединиха в масов протест. Точно така и стана - изритаха като куче директора си - Спас Спасков. Особеното е, че оня е масон и един от олигархията, но въпреки всичко го изхвърлиха. Разбере ли веднъж народа че срещу него се води война, няма да има спиране! Падне ли му пердето на българина - става страшно! И не си правете илюзиите, че някой ще подкрепи тази комунистическо-мафиотска власт. Мутрите и ченгетата първи ще се скатаят, а дотогава на задраничните им приятели няма да им е до главата да вардят протежетата си от народа.
Следващият път миньорите няма да са с голи ръце, че да си удрят сами главите в земята. В началото тези протести ще са спонтанни, после като се срине лева и се повтори виденовата зима 97, ще стане още по-лошо за камунягите. Дотогава Ден-грее ще е посочил и Лидерът, за който е предсказано, че ще поведе българите и съм уверен, че вече е открил и този сайт.
А възстановим ли си веднъж Саракта - ще залесим обратно и унищожените гори, и изгорените души на хората. Въпрос на време. Просто нямаме друг път.
п.п. четете долу
|
|
\/
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.