Завърналите се медици.
И няма да я научат.
Чел съм, че и полк. Кадафи е представител на богоизбраното племе. чували ли сте нещо подобно?
Моля някой за повече инфо за смъртта на Никола М. Николов. Това е новост за мен. В традиционните средства за инфо. смъртта му е естествена.
Бат Баянови българи в Чечения? Ако руснаците са набелязани за унищожение като нас българите, излиза че са помагачи в пъкленото дело. Първо малките народи, после ще дойде и тяхният ред?
Извинявам се за разводняването а темата ( не харесвам англ. термин flood).
Благодаря на отзовалите се.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Отравя го една еврейка с буркан акациев мед, когато си е бил в България. Понеже в чужбина по трудно е щяло стане убийството. Службите ( на сатаната) са забранили да се прави аутопсия и е погребан без да разберат близките му как до оня ден му е нямало нищо на човека, а сега е мъртъв.0z0ne писа: Моля някой за повече инфо за смъртта на Никола М. Николов. Това е новост за мен. В традиционните средства за инфо. смъртта му е естествена.
Така, че всичко в България се знае, въпроса е да му дойде времето да се каже.
Лицемерието обаче продължава. Сравнете обезщетенията, които се дават на някой заловен и понабит мангал крадец със смешните 10 000 лева за осем години нечовешки мъки и преценете сами. А, и да не забравя промъкналите се съобщения, че Соломон Паси и Антон Станков са взели от Кадафи солидни подкупи, за да протакат случая. Сведенията са на другия ми компютър и мога да ги извадя, ако е нужно. Засега исках да покажа колко далеч е истината от пропагандата и да подтикна малко към размисъл.
Неговият племенник Здравко Даскалов, когото също убиха по-късно ми разказа за този буркан с мед. Една вечер, както си седяли с неговата съпруга и разговаряли, Николов изведнъж спрял да говори. Получил внезапно инсулт. Обаче умира не от инсулта, а от това, че бъбреците му били напълно унищожени от отровата. Лекарят в Медицинска Академия, където го закарали бил близък на семейството и им казал истината. Да, Никола Николов го отровиха. Причината е, че той посочи кое е слабото място на евреите - тяхната религия. Те се присмиваха, когато той пишеше за техните престъпления, но когато им захапа тъмния култ към демона Йехова /Яхве, Саваот, IHWH/ побесняха.
Кадафи-евреин!
Саркози-еврейка!
Сделка между евреи?
Мирише яко на МОССАД!?
Мир на праха му.
Завършвам в един цитат от негова книга: "Хората имат гробове, но истината няма - нея никой не може да я погребе".
За мен и теб може и да не е важно, но както виждаш, либиийските медии го използват умело. Това че е отклонение /при това малко неудобно отклонение/ значи ли че не трябваше да го споделя с вас тук? Най-важна е истината все пак.antijew писа: Какво са правили извън работно време мисля,че не е толковава важно в този случай.Основното обвинение май бе за заразяването.С акцентирането в тази насока/алкохол,извънбрачни връзки и.т.н/ на всички няма да може да се достигне и малка част от Истината.Това е отклоняване на вниманието от същтността.А това е и целта!
Кадафи-евреин!
Саркози-еврейка!
Сделка между евреи?
Мирише яко на МОССАД!?
Снимката не се отваря, ако можеш я пусни тук или поне в галерията.PUSHER писа: Преди малко попаднах на тази интересна снимка http:// Пропаганда се е но пък доказва, че нашитите не са били чак толкова хрисими, както се мъчат да ги изкарат.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.