Посягат и на Странджа
Лошото е че такива събития трябва да се превръщат в сцена за утоляване на политически и идеологически страсти. Вместо всички Българи да се обединят, те се разединяват и ходят да се псуват един друг.
За това сме на тоя хал...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И на мен така ми се струва!violence писа: за нашето положение трябва радикализъм и военна организация, срещу тези изроди, които унищожават всичко хубаво и техните кукловоди... но и за това трябват пари и хора, решени да действат. не е толкова лесно... колкото да си говорим... нещо като предосвободителен етап сме, само дето май е по-зле... защото привидно сме свободно но икономически сме роби
Бил съм в Странджа - за съжаление съм притиснат от много обстоятелства и не мога да посещавам тези места често, но Странджа е направо магия!
Трябва да се опази
Обърнете внимание и на това - 'Въпреки сравнително малката си площ България е сред най-богатите страни в Европа по разнообразие на дива природа'
Янга писа: И аз бях там, но не се подписах на подписката като видях кои я организират!
Наистина спешно трябва да се действа но мирните протести тип "сеир на мегдана"(едно 80% от зяпачите, които бяха дошли хич не им беше до природата, повярвайте ми) няма да помогнат в случая. В света природозащитниците са далеч по-активни и радикални - живи вериги, масови прояви.
В последните години Българската природа просто бива изнасилвана най-жестоко и то от разни отрепки, които имат силно чувство за безнаказаност. Няма да е лошо ако се намерят хора които направо да им взривяват хотелите и вилите - може би това ще ги спре поне за малко.
Трябва да се разобличат всички, които взимат участие в унищоженито на природата у нас.
А, според мен, те гонят различни цели - от трупане на пари (мутри и др. безмозъчни), до целенасочено съсипване на българският дух (илюминатски институции и корпорации)!
Точно за тия екземпляри говорих.Пак същите глупости си викаха,но им затвориха устата(без бой минаха).Главния "викач" беше видимо надрусан...Янга писа: А имаше ли антифа-та? Пред НДК имаше разни лапетии, които почти бяха превърнали събитието в анархо митинг с възгласите си "Долу фашизма! Долу капитализма!".
Ако ние, Българите, не ги накажем, няма кой, наистина.violence писа: и като ги разобличиш какво??? кой и как ще ги накаже? съдебната система ли, която служи на тях? или може би медиите, ще ги нахокат... не мисля...
Природата се руши.DragSShaN писа: Не знам за Странджа , но тия дни ми се наложи да пътувам за Гоце Делчев да се видя с роднини . Обикновенно минавам през Папазчир , но този път пътувах с автобус и трябваше да мина през Бнаско и Разлог . Бях чувал , че там се струи с пълни сили , но чак такова нещо не подозирах . През половин километър хотел , вилите никнат като гъби в горите , гората се сече и изкоренява всеедно е някакъв плевел . До 10 - 15 години красотите на Пирин ще станат спомен !
Но почакай докато паднат отново дъждовете - ще видим какво ще остане, и от вилите!
Нали уж имаше Natura 2000, та ходиха да лягат по пътищата даже. Не знам какво направиха накрая, но май успяха да си запазят правото за строежи..DragSShaN писа: Не знам за Странджа , но тия дни ми се наложи да пътувам за Гоце Делчев да се видя с роднини . Обикновенно минавам през Папазчир , но този път пътувах с автобус и трябваше да мина през Бнаско и Разлог . Бях чувал , че там се струи с пълни сили , но чак такова нещо не подозирах . През половин километър хотел , вилите никнат като гъби в горите , гората се сече и изкоренява всеедно е някакъв плевел . До 10 - 15 години красотите на Пирин ще станат спомен !
Чак като тръгнат свлачищата и им паднат хотелчатата и вилите ще се сетят, че не всичко трябва да се застроява
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.