Новина
Всички дарители да очакват колетна пратка на обявения от тях адрес. ( Както и всички други желаещи.)
Мисля си дали не е по-добре авторът първо да сложи автограф на известен брой книги и тогава да бъдат разпратени на хората. Но понеже сега Елтимир не е на линия и няма как да обсъждаме това, както и разходите по колетните пратки.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ура! Ура! Ура!georgi_nz писа: Имам получена снимка която доказва че е излязла от печат книгата "Завръщането на Тангра"! ( пуснах я в ГАЛЕРИЯ )
Всички дарители да очакват колетна пратка на обявения от тях адрес. ( Както и всички други желаещи.)
Мисля си дали не е по-добре авторът първо да сложи автограф на известен брой книги и тогава да бъдат разпратени на хората. Но понеже сега Елтимир не е на линия и няма как да обсъждаме това, както и разходите по колетните пратки.
Добра новина!Идеята с автографа си струва да се обсъди,а колкото до колетните разходи мисля,че трябва да са за сметка на получателяgeorgi_nz писа: Имам получена снимка която доказва че е излязла от печат книгата "Завръщането на Тангра"! ( пуснах я в ГАЛЕРИЯ )
Дано "Завръщането на Тангра" да е Първата Книга от една дълга поредица Книги,които да пазят и пренасят през времето текстовете на Елтимир.
Чрез куриер или по пощата на адреса който заявиш. Но първо до дни трябва да се разбере къде да се плаща книгата. Във всеки случай не на мен.DragSShaN писа: Как мога да закупя книгата ?
Елтимир трябва да каже това когато се появи в нета.
Понеже Елтимир още не се е появил в мрежата и няма какво да бавя книгата - за сега 3-те лева ще получавам аз, след което ще му ги прашам.georgi_nz писа: Във всеки случай не на мен.
Елтимир трябва да каже това когато се появи в нета.
Та който желае книга - да ми напише :
-ИМЕ на получател
-Колко книги иска
-В кой офис на Еконт ( или Леон-Ама, че е по евтино) да ги получава
-Евентуално телефон на който да му се обади куриера за пратката.
Но при всички случаи разходите за доставка са съизмерими с цената на книгата.
Какво да се прави, ако някой има по добра идея - да я сподели.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.