Делото срещу мен

преди 19 години 4 месеца #16199
Делото е прекратено по искане на тъжителя Цветомир Йолов. Току-що говорих с адвоката.
Благодаря на всички, които бяха с мен прази гнусна провокация, организирана от НСС.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16201
БРАВО!!! ЧЕСТИТО!!!

Край поне на тази простотия и гавра!!!

преди 19 години 4 месеца #16203
Честито !!! :thumbsup:

преди 19 години 4 месеца #16206
Победата не е само моя, тя е на всички нас. Защото делото беше по същество дело срещу Движение "Воини на Тангра". Съдебното дело бе само част от дългата поредица удари, целящи да обезличат, а накрая да унищожат нашето Движение. Тепърва ще говорим за турската връзка на нашите врагове и ще разберете колко сезиозни са нещата. Ако в това дело победих, то победих единствено проявената съпричастност от страна на нашето Движение. Без всички вас, аз бях обречен. Бяхме заедно в трудното и победихме. Спечелихме първата битка от една дълга и трудна война. Но спечелихме! Нека и занапред да печелим всички битки.

преди 19 години 4 месеца #16207
И аз благодаря на всички, които бяха съпричастни! Също благодаря и на адвокат Драгомир Димов от варненската колегия, който се оказа много свестен човек! А на г-н Ялоф какво да му кажем или пожелаем?

преди 19 години 4 месеца #16208

Севар писа: А на г-н Ялоф какво да му кажем или пожелаем?

Аз искам да му кажа, като е тръгнал да прави добрини да продължи. Нека да помоли баща си да даде показания пред полицията за Палежа на жилището на Елтимир, и да обясни по чие нареждане го е направил. С имена!

Пожелавам му да се отърве от лошите, ако има късмет. Да не забравяме, че "те" са такива, защото все някой им уйдисва на акъла, я за пари, я за нещо друго!

преди 19 години 4 месеца #16210
И още един знаменателен факт. Йолов оттегли жалбата си, а в лично писмо Силвия Мирчева заяви, че също се оттегля и повече няма да влиза в нашия сайт. Нещата са много навързани и мога да заявя, че ние спечелихме битка срещу една многобройна и добре организирана група.

преди 19 години 4 месеца #16214
Браво за делото! :hammer:

преди 19 години 4 месеца #16227
Написах до Силвия Мирчева: "Йолов си е оттеглил жалбата. Толкова неприятности щяха да бъдат спестени, ако това бе станало по-рано! Откога ти казвах, че Вълк не се лови с капан за мишки, Силвия?"
Ето и нейния отговор: "Новината за прекратяването на делото разбирам от теб. И те поздравявам с резултата: ЛЪЖАТА ПОБЕДИ! Стана, както го искаше!"
Изводите оставям на вас.

преди 19 години 4 месеца #16228
Хубаво е, че най-сетне приключи тази работа и то благополучно за всички нас.
Все пак да бъдем нащрек. Да не се окаже, че се оттеглят, защото се готвят за скок. Не мисля, че ще се почувствате зле, ако кажа още веднъж - "Да се поздравим, защото щом сме решили този проблем, значи сме готови за по-голям."

Кураж на всички и да продължаваме напред!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.