гр Ботевград тотална маниполация на изборните резу Въпростното лице Красимир Петков Тончев
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Някога Костов каза пред парламента,че е погребал българския национализъм.Но разбра,че греши. Една година той се кри и не дава никакви изявления,защото бе загубил позиции в политическия живот на БЪлгария.Появи се отново,когато излезе "АТАКА"на сцената.Тя не излезе просто ей така,а само за да дискредитира национализма окончателно и след като портфейла на Българина беше окраден от същия този Костов и неговата престъпна клика,дойде време да се вземе ВЯРАТА и убие БОЙНИЯ ДУХ на народа ни.Те извадиха на показ колко са още вярващите и готовите да се борят за националната кауза българи,поставиха един палячо,за да имат поводи да го осмиват и да му се подиграват,изиграха му сценката с магистрала "ТРАКИЯ",за да бъде по всяко време уязвим,в случай,че стане опасен за тях.А сега,когато на повече от 30 национални медии е предоставен материал,който вади истината на бял свят,те мълчат и не я публикуват.Защо?
Много ясно - Волен и "АТАКА" са удобната опозиция,която само крещи по митингите,но с нищо реално не заплашва властимащите. Викането по митинги не помага,защото времето на СДС-арските изцепки мина,те вече не са актуални и Сидеров много добре го знае.Но виж и някои негови публикации в"Демокрация"- те никак не звучат националистически. Някъде тук из сайта ги има. И как ще си обясниш факта,че Сидеров,който има претенции да е написал книги против евреите и ционизма,назначава евреин-масон и ротарианец в гр.Велико Търново,който разбива структурите в цяла Северна България.Попитай Памир,Ник и някои други хора от различни краища на страната - те ще ти разкажат. В Хасково и Димитровград почтените хора масово пишат заявления и напускат партията,а малоумният ни депутат се чуди как да събере от кол и въже всякаква измет,за да прикрие безобразията и гафовете си. Но от всичко това,което се случи,имаше и един много положителен ефект:в нашия град се видя КОЙ КОЙ Е,т.е. пресяхме зърното от плявата и димитровградчани видяха и разбраха много важни за тях неща.
Вече има идея и аз напълно я подкрепям-нека истинските националисти се обединим и кажем истината на българския народ,преди да преживее поредната жестока лъжа! Нека покажем единство,неподкупност,почтеност, принципност и прозрачност ,за да върнем вярата на хората. Нека им покажем на онези набедени националисти,че не могат вечно да се гаврят с нас,че не са ни нужни,за да се организираме и че вече такива няма да допускаме в редиците си. За мен "АТАКА" е една окончателно затворена страница.
Тишо,първо здравей и добре дошъл.И аз като теб съм се излъгал с атака.Първия ми пост тук бе, нещо като твоя-пак свързан с атака.Повечето съфорумци ме пратиха да чета материали и стари теми ,които са се разисквали във форума преди да дойда, относно атака.Аз не се обидих и ги послушах.Някой ми казаха,че не е добре да получавам готови отговори, а трябва сам да достигна до тях и бяха прави.Просто спрях да коментирам и питам по тази тема/атака/.Моя извод за атака най-накрая е,че тази партия бе създадена за да" изпусне парата"на най-големите националисти.Повечето въпроси които задаваш са и мои, и още търся техния отговор.tihomir писа: Ахинора ако идеята Атака загине то кой ще поведе народа за борба срещу злото.Искам да знам на кой може да се вярва на кого ще се доверим имали въобще на кого или всичко е един театър в който ние сме пионките.Защо например не направим един отряд и като удари часът с дървото по главата пък да видим какво ще стане.Докога ще чакаме докато изчезнем защо се предаваме взаимно защо българин предава българин защо децата български се кръщават с чужди имена защо гоним българското от себеси кое ни кара да го правим и имали лек за нащта пагубна всеобща болест.
Тишо, ПП Атака няма нищо общо с Идеята. Правиш разлика, нали? Аntijew много точно описва ролята на тази организация с изпускането на парата. Даже си мисля, че традиционните митинги за 3-ти март са един вид проверка до колко "парата" е изпусната.
Аз не визирам идеята,а само организацията,а това е различно.Калофер не е Калифорния,защото е по-красив и е неповторим,а такива като Калифорния-колкото искаш. Имам само един въпрос:Колко от форумците са готови истинските,автентичните националисти да се обединим и да спасим идеята,без да допускаме жаждата за власт да зарази нашето обединение и да бъдем най-после ваксинирани срещу предателства? Аз мисля,че механизми за вътрешен контрол могат да бъдат изработени.tihomir писа: Ахинора ако идеята Атака загине то кой ще поведе народа за борба срещу злото.Искам да знам на кой може да се вярва на кого ще се доверим имали въобще на кого или всичко е един театър в който ние сме пионките.Защо например не направим един отряд и като удари часът с дървото по главата пък да видим какво ще стане.Докога ще чакаме докато изчезнем защо се предаваме взаимно защо българин предава българин защо децата български се кръщават с чужди имена защо гоним българското от себеси кое ни кара да го правим и имали лек за нащта пагубна всеобща болест.
Какво и от какво да я спасяваме"Атака" и за какво?Елтимир писа: Тишо, подобно е положението в цяла България. За Ботевград трагедията не е, че Краси Тончев е оглавил "Атака". Трагедията е, че никой друг не иска да се занимава с "Атака". Но и там, където имаше подготвени хора, и там нищо свястно не излезе. Виж във Велико Търново как бяха изгонени свестните. Виж в Димитровград какво стана. Поговори с хората, научи къде какво се е случило и сам прецени дали "Атака" изобщо може да бъде спасена. Лично аз не вярвам.
"Атака" от самото начало си е една комуноидно-патриотарска организация,която толкова има общо с национализма,по-основи и фундаменти,колкото аз имам общо с жълтата раса,по-кръв и антропологични данни!
Хайде да не спадат баш ръководството от Търново в числото,на добрите местни представители на"Атака"/такива имаше разбера се първоначално,като във всяка партия,на местно ниво и като редови членове/,вземайки предвид че от това ръководство,бяха "Памир"/Наталия/,настоящ поддръжник на БСП и Гоце и лицето Десимир Димитров-Администратора на"БРЗО"-форума!/едно сливенско цигане/
Така че,за" Атака" какво беше съм на ясно от създаването и и бях пуснал тема на "БРЗО",която беше истрита с листата в Плевен,кои бяха тук в нея!
Мога и тук да я пусна наново,обаче не искам засега,защото някои хора които познавам и все още уважавам се сърдят.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.