Циганите

преди 19 години 5 месеца #14542

Спорт-Здраве писа: Аз циганите ги помня друго яче.Помня им гърбовете,поглед не помня,защото го избягват.

Всичко е до отношението.Колко пъти съм минавал по Лъвов мост...натам и обратно,натам и обратно,само за да се докосне някой до мен.За жалост минавам като цар.

Убеден съм - нещо,което не се споменава в "чаршафа" - че имат собствена информаторска система.Те имат свои новини,само че устни.Мога да представя и доказателство.

Направих си маратон от три дни.Разигравах го по своята автобусна линия и целта му беше в червените икароси хората да са бели.Мина чудесно.Седмици след това нямаше нито една бройка в протежение на цялата линия.Не само това,но целият ми квартал беше учудващо бял,сякаш изведнъж спряха да съществуват.

Невъзможно е никой да не се качи,без да е предупреден за въпросната линия.Това означава и че за период от три до един ден е предупредена огромна жилищна площ.

П.П.Парадокс,с теб образуваме стена и ако ти смяташ,че ще вземеш поне двама,то в стена тази цифра расте геометрично :thumbsup:

Бройката беше пример за пожителен баланс на труповете в наша полза...!
В действителност, ще се постарая много повече...!!! :karte4: :fu: :karte4: :yeah: :karte4: :fu: :karte4: :karte4:

Проблема не са циганите! Те са страхливи и зле мотивирани...
Проблема са помаците (т.нар. турци)..!!! Ежедневно ги "облъчват" в джамиите! В Родопите открито се говори за рязане на гяурски глави... Вече има цели региони в България, където се питам дали не съм минал границата с Турция, или Авганистан, например...!!! Места в които аз, един българин се чуствам нежелан и мразен в собствената си държава...!!! Но и те не са толкова страшни..!! Немогат да издържат на погледа ми... Гледат в земята...!!! Обичам да ги тествам по следния начин: Спирам с колата в някое от селата им. Влизам в кръчмата и си поръчвам една бира.. Заговарям ги, защото знам, че им е трудно да говорят на български и се мъчат, после казвам на кръчмаря да смени турския ТВ канал с Български, защото искам да гледам новините. Изчаквам да сменят канала, плащам си и си тръгвам... Досега не са ми отказвали никъде... Страхуват се... Така, че горе главите..!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14548
Парадокс, ти с този буен ръст ги респектираш моментално. Веднага им се свиват перките. Ако постоиш още малко и изпиеш още една бира, може и те самите помежду си на български да започнат да си говорят!

преди 19 години 5 месеца #14560

Запознат писа: Парадокс, ти с този буен ръст ги респектираш моментално. Веднага им се свиват перките. Ако постоиш още малко и изпиеш още една бира, може и те самите помежду си на български да започнат да си говорят!

Няма проблем...!!! Следващия път ще опитам, само трябва да си взема някакъв ментов мехлем за нос, защото миризмата на ОВНИ ме убива направо... Имам чувството, че всяка сутрин вместо някакъв дездорант, си слагат лой под мищниците...

П.П. А що се отнася до ръста ми, целият ми род е такъв... Елимир е виждал и брат ми. Колкото мен е на ръст и колограми въпреки, че е по-малък с 4 години... Но не мисля, че причината е в ръста! По-скоро е в овчедушието им...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.