Спорт-Здраве писа: Аз циганите ги помня друго яче.Помня им гърбовете,поглед не помня,защото го избягват.
Всичко е до отношението.Колко пъти съм минавал по Лъвов мост...натам и обратно,натам и обратно,само за да се докосне някой до мен.За жалост минавам като цар.
Убеден съм - нещо,което не се споменава в "чаршафа" - че имат собствена информаторска система.Те имат свои новини,само че устни.Мога да представя и доказателство.
Направих си маратон от три дни.Разигравах го по своята автобусна линия и целта му беше в червените икароси хората да са бели.Мина чудесно.Седмици след това нямаше нито една бройка в протежение на цялата линия.Не само това,но целият ми квартал беше учудващо бял,сякаш изведнъж спряха да съществуват.
Невъзможно е никой да не се качи,без да е предупреден за въпросната линия.Това означава и че за период от три до един ден е предупредена огромна жилищна площ.
П.П.Парадокс,с теб образуваме стена и ако ти смяташ,че ще вземеш поне двама,то в стена тази цифра расте геометрично 
Бройката беше пример за пожителен баланс на труповете в наша полза...!
В действителност, ще се постарая много повече...!!!
Проблема не са циганите! Те са страхливи и зле мотивирани...
Проблема са помаците (т.нар. турци)..!!! Ежедневно ги "облъчват" в джамиите! В Родопите открито се говори за рязане на гяурски глави... Вече има цели региони в България, където се питам дали не съм минал границата с Турция, или Авганистан, например...!!! Места в които аз, един българин се чуствам нежелан и мразен в собствената си държава...!!! Но и те не са толкова страшни..!! Немогат да издържат на погледа ми... Гледат в земята...!!! Обичам да ги тествам по следния начин: Спирам с колата в някое от селата им. Влизам в кръчмата и си поръчвам една бира.. Заговарям ги, защото знам, че им е трудно да говорят на български и се мъчат, после казвам на кръчмаря да смени турския ТВ канал с Български, защото искам да гледам новините. Изчаквам да сменят канала, плащам си и си тръгвам... Досега не са ми отказвали никъде... Страхуват се... Така, че горе главите..!!!