АТАКА ИЗПАДНА В ПАТОВА СИТУАЦИЯ!!!

преди 19 години 5 месеца #14229
Ръководството на "Атака" няма да си мръдне пръста. На тях изобщо не им пука за това, което става в структурите. Моят ник също е бамнат, дори имам забрана по IP-адреса и не мига да регистрирам друг ник. НО!!! Проявата на страх от тяхна страна стана твърде очевидна. Това е камък в тяхната градина. Няма да ги оставим да се подиграват с последните надежди на хората. Твърде много хора им повярваха, но точно тези хора ще ги пометът с недоволството си. Единственото добро, което направи тази партия бе, че показа съществуването на българския национализъм. Истинските националисти я напускат един след друг, но това не означава, че ще престанат да работят за България. Национализмът има нужда от истински воини, а не от послушковци!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14267
Целта на "Атака" е да дискредитира Национализма като Идея. Жалко за Волен, наистина беше и все още е перфектен журналист. Не злорадствам, а ми е тъжно, бяхме приятели. Волен се продаде за много пари, това е гадната истина.

преди 19 години 5 месеца #14270
Войната на парите срещу кръвта!!!! Кой ли ще е победител в тази борба не на живот а на смърт ?
Волен явно е поредната жертва на парите..... но няма и да е последната...
Но това си има и добрите страни. Така се отсява зърното от плявата.

преди 19 години 5 месеца #14328
лошото е,че дебатите не надхвърлят капацитета на форумите и навън особено в градовете с разрушени организации,до обикновените хора не достига нищо.така няма начин те да се ориентират.липсва ни ново дредство от типа на в.Атака.питам се дали не може да се използва потенциала на в"Съпротива" и с общи усилия да го направим национален.и тъй,като няма шанс,да се предизвика извънредна национална конференция и да бъде очистена тази еднолично-семейна партия,може би е време за идеята за създаване на национално движение на националистите от България.Мисля,че от сега има имена,може да бъде създаден инициативен комитет и да се задействат нещата!

преди 19 години 5 месеца #14329

nik писа: лошото е,че дебатите не надхвърлят капацитета на форумите и навън особено в градовете с разрушени организации,до обикновените хора не достига нищо.така няма начин те да се ориентират.липсва ни ново дредство от типа на в.Атака.питам се дали не може да се използва потенциала на в"Съпротива" и с общи усилия да го направим национален.и тъй,като няма шанс,да се предизвика извънредна национална конференция и да бъде очистена тази еднолично-семейна партия,може би е време за идеята за създаване на национално движение на националистите от България.Мисля,че от сега има имена,може да бъде създаден инициативен комитет и да се задействат нещата!

Хубава идея,но тя ще бъде сразена още от началото.Едни организации се финансират от милионери мафиоти,а други - от труда на хората.Догато първите ги има,вторите ще се самоубият в непосилната борба за стабилността си в материалните средства и трудно ще достигнат до разгръщане на идеи.А дори да достигнат,няма да имат сили да се финансират и едновременно да пазят името си от телевизиите.
Трябват нови методи.

преди 19 години 5 месеца #14343
Волен се продаде за много пари, това е гадната истина. (Цитат от Елтимир)

Елтимире,тук отдавна имаме такива съмнения и мислим като теб.А как може това да бъде доказано? Защото като националисти,сме длъжни да кажем истината на народа си и да я докажем с на 100% неоспорими факти.

преди 19 години 5 месеца #14352
Спорт-Здраве.важното е,че харесваш идеята!Не е необходимо да откриваме топлата вода.Вече имаме опит,връзки,познати и съмишленици.това е богатство само по себе си.Не знаеш,какво изпитват т.н.парламентарно представени партии,като ССД,ССБ,ЕВРОЛ,човека с име на цар,които имат само медийно присъствие, много пари и много престъпления,но ТЕ НЯМАТ ХОРА! А ние имаме!Да не мислиш,че Волен ни е финансирал?въпреки това се създадохме от нищото!Вярвахме!Важното е да направиш първата крачка!Ако много умуваме и баем-НИЩО и НИКОГА!Аз лично съм създал организация,никой не ме е подкрепял и сам напуснах!Ще го повторя,дано господ да е с мен и Българите!

преди 19 години 5 месеца #14369

nik писа: Спорт-Здраве.важното е,че харесваш идеята!Не е необходимо да откриваме топлата вода.Вече имаме опит,връзки,познати и съмишленици.това е богатство само по себе си.Не знаеш,какво изпитват т.н.парламентарно представени партии,като ССД,ССБ,ЕВРОЛ,човека с име на цар,които имат само медийно присъствие, много пари и много престъпления,но ТЕ НЯМАТ ХОРА! А ние имаме!Да не мислиш,че Волен ни е финансирал?въпреки това се създадохме от нищото!Вярвахме!Важното е да направиш първата крачка!Ако много умуваме и баем-НИЩО и НИКОГА!Аз лично съм създал организация,никой не ме е подкрепял и сам напуснах!Ще го повторя,дано господ да е с мен и Българите!

Златни думи

преди 19 години 5 месеца #14379
Съгласен съм със Спорт-Здраве...!!!
Необходим е огромен финансов ресурс, за реализирането на идея в подобен мащаб... А още по-голям за защитата и запазването и... Еврейската машина за пропаганда покрива целия свят няколко пъти и на всички нива... Трябва да мислим нестандартно, и да действаме още по-нестандартно..!!!

преди 19 години 5 месеца #14439

krasy писа: Войната на парите срещу кръвта!!!! Кой ли ще е победител в тази борба не на живот а на смърт ?
Волен явно е поредната жертва на парите..... но няма и да е последната...
Но това си има и добрите страни. Така се отсява зърното от плявата.

Много си прав за зърното от плявата.Знаеш ли сега след всичко случило се в Димитровград какво явно отсяване се получи?! :hammer: Целият град научи вече. Хората са възмутени и ни подкрепят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.