Сорос-баща на българската нация!!!
На времето в нашата гимназия всяка сутрин след физзарядката играехме хора. Настроението, което се създава, не може да се сравни с дискотека, и с никакво друго събиране на хора и енергии не може да се сравни.
До преди десетина години в Тервел традицията на неделното хоро на площада се пазеше, излизаха много хора "на мегдана".
Конкретно по въпроса в тази тема си мисля, че не е необходимо да се съберат само участници от тук, а повече хора, макар и да не са наясно с всичко. В крайна сметка всеки иска да е щастлив и с едно такова чувство на хорото също ще допринесе за всеобщата положителна енергия (която за враговете ни е отровна). По градовете има протести "на кафе", защо извън тях да няма "на хоро" - на подбрани места?
Била съм няколко пъти на фолклорни събори, двата пъти бяха на Мадара. След изпълненията на някои от последните танцьори накрая тръгва хоро, на което се хващат повечето присъстващи - участници и публика. Сещате се сигурно каква атмосфера се създава...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въ последствие кога се осъзнах и научих си по известните хора и аз заигравамъ макар и доста рядко в годината веднъжъ дваж. Много е силно усещането. Радостъ е голяма. Но трябва и съ разбиране да се играе. На времето съ хоро са правили защитно поле на нива домъ... Но аз говоря за Хоро преди всичко като мислене, действия, развитие за обединяване и защита на нацията ни.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Аз пак се връщам на това. И понеже с издигането на Плеядите наближават такива подходящи дни, искам да кажа, че който има желание знае какво трябва да направи. Няма да е хоро, не и в този случай. Шорош е марионетка в пъклените им планове, да така е. Но много важна и загубят ли я, ще им се объркат доста плановете да намерят такъв като него. А на за нас това време ни е необходимо.Може да се извърши удар в определен ден и час от няколко наши светилища в различни точки на страната
Съжалявам че го казвам директно, но ние сме в състояние на война. В друго време на България ще са необходими мъдреци, учени, поети. Сега са и нужни решителни воини, готови дори на саможертва. Писали сме го и преди, някога предците ни вярвали, че да умрат в битка за България е най-добрия начин да си отидат от средния свят за Балкхала.
България - това не са оядените мутри, ходещите торби с лайна или алкохолизираните скотове из бантустанската република. България - това са децата ни и отрудените възрастни хора, запазили достойнството си. Това са 5-те процента българи без номера на звяра, носещи българския дух. Това са планините и земите ни, в които са се слели предците ни. За тях си заслужава да опитаме поне.
Ще е Хоро, anti666! Какво значи думата хоро? Коло, кръг. От от там идва и думата колобър. Бъркащият в кръга, разбъркващият Кръговете. Думата има превод единствено от нашия Български език. Дошло е време да натикаме евреите мръсни и придружаващите ги цигани в техния шеолски кръг и да не ги допускаме до нашия Кръг.anti666 писа:
Аз пак се връщам на това. И понеже с издигането на Плеядите наближават такива подходящи дни, искам да кажа, че който има желание знае какво трябва да направи. Няма да е хоро, не и в този случай. Шорош е марионетка в пъклените им планове, да така е. Но много важна и загубят ли я, ще им се объркат доста плановете да намерят такъв като него. А на за нас това време ни е необходимо.Може да се извърши удар в определен ден и час от няколко наши светилища в различни точки на страната
Съжалявам че го казвам директно, но ние сме в състояние на война. В друго време на България ще са необходими мъдреци, учени, поети. Сега са и нужни решителни воини, готови дори на саможертва. Писали сме го и преди, някога предците ни вярвали, че да умрат в битка за България е най-добрия начин да си отидат от средния свят за Балкхала.
България - това не са оядените мутри, ходещите торби с лайна или алкохолизираните скотове из бантустанската република. България - това са децата ни и отрудените възрастни хора, запазили достойнството си. Това са 5-те процента българи без номера на звяра, носещи българския дух. Това са планините и земите ни, в които са се слели предците ни. За тях си заслужава да опитаме поне.
И ще бъде!
Сорос - бесното псе, му е време да мисли за завещание.
Ние отдавна сме във война. За да падне шибаната република или трябва отгоре да ни удари или трябва да бъде срината с оръжие. Както казваше вече пукналият Лильов "Тая власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем". Евреинът е знаел, че ще я дадат. Въпросът е как и за съжаление много голям залог е България за да позволят да имплодира гнилата република без кръв.
Но да се върнем на Шорош. Сега бил на 80 години. Щял да се жени за 40 годишен парцал. Женски де парцала какво друго би се доближило до тази гнида освен парцал. Та със сигурност този ход е пи-арски. Гние гнидата отвътре ама за да респектира врага си тоест нас се жени за да каже ето аз съм на години но още ми става и не съм педераст чакат ме дълги години на щастлив брачен живот. Ама от вътре е изгнило и се цепи. Когато дадете знак от три светилища у нашио край ще бъдат изречени думите. Тоя няма да иззими. И така ще се отключат неведомите пътища да се умие мъката на излъгания български народ. ДА БЪДЕ!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.