Пазителите на светилищата
Ами това е една от основните ни цели на този сайт. Ние не измерваме бройката читатели. За нас е важно младите българи, които ще са в предните редици на битката за Саракта да се върнат към извечното, българското. Към нашите светилища - не като туристи, а като поклонници, черпещи духовна сила от енергиите там. За ужас на некои изроди, дето си мислят че с окултни сатанински техники и геноцид ще унищожат божественото име БЪЛГАРИЯ.Напоследък виждам доста млади българи които изпитват интерес към светилищата
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Напоследък откакто го има сайтa на Движението забелязвам и масово млади българи да носят свещената Розета на гърдите си. Може и да е като украшение, но все пак е Седмолъчицата, а не звездата на кръволока Давид. И графити, навсякъде по стените, надраскани тайно през нощта. Със свещения знак на извечния САРАКТ.
Хм, определено и ние ще отидем на Дивдядовските скали и кв. Лозево. Явно са активни светилища, и трябва да се види дали не може да се модулира енергетиката им, за да не стават нещастни случаи, защото явно, това на Дивдядовските скали е било център, от който са изпращали пратеници към Небето. Тази пулсация е останала активна там и затова светилището продължава да изпраща Пратеници към Небето. То няма как да разбере кой е определен за пратеник и кой не, и че в случая става въпрос просто за поклоници. Трябва да се внимава с места, където по обясними или необясними причини, някой пада от скалите. Не се размотавайте 5 за 4 по такива места, те не са места за отдих и хубави изгледи, имат специфично значение и са активни.Vineh писа: Около Шумен има 3 светилища.Мадара, Дивдядовските скали и скалите край кв.Лозево.Като ходих на това до кв.Лозево изпитах точно такова чуство на страх,все едно пазителите ми казват да си вървя.Като цяло светилището е много разрушено.Има 3-4 долмена и всичките са изподраскани от разни идиоти.
На Дивдядовските скали в последните няколко години се случват често неприятни случки при които деца падат от скалите и умират.Последния случай беше преди около година когато едно 16 годишно момче е пило бира с някакъв приятел и е паднало.Как точно е паднало така и не се изясни.Като съм бил на скалите съм виждал доста паметни плочи на хора паднали от тях и всичките са деца между 12 и 16 години.Най-лошото е че всеки път като ходя на тези светилища виждам навсякъде боклуци,фасове дори и памперси съм виждал...
Напоследък виждам доста млади българи които изпитват интерес към светилищата.Наскоро разговарях с едно момче което на пръв поглед ми прилича на идиотите на които им пука само за поредното напиване.Но за моя изненада, се оказа че има голям интерес към българската история и ми разказва как е имал пророчески сънища.Писал съм си с хора които са ми казвали как са изпитвали нужда да ходят към тези светилища.Дори аз в последните няколко дена изпитвам огромна нужда да отида до Мадара.Вечер се будя и чувам как бие сърцето на светилището и ме вика да отида.Хубаво е че все повече българи изпитват нужда да се върнат към корените си и ходят към светилищата.
My Webpage
Обаче като търсих намерих 3 места около Шумен които се казват Илдъз Табия, така че незнам дали точно това е то.
Това във връзка с другата тема, за " Кози камък"
Поразрових се на бърз поглед за историята по тези места и взимайки в пред вид разказа как се е чуствал Vineh стигам до извода ,че отрицателните енергии не са от светилищата ,а от хдожи ,които здраво са поработили за защита на крепоста...не ми се прави подробно изложение...не ми се и спори..просто го имайте в предвид ако ходите там!Йордан_13 писа:
Хм, определено и ние ще отидем на Дивдядовските скали и кв. Лозево. Явно са активни светилища, и трябва да се види дали не може да се модулира енергетиката им, за да не стават нещастни случаи, защото явно, това на Дивдядовските скали е било център, от който са изпращали пратеници към Небето. Тази пулсация е останала активна там и затова светилището продължава да изпраща Пратеници към Небето. То няма как да разбере кой е определен за пратеник и кой не, и че в случая става въпрос просто за поклоници. Трябва да се внимава с места, където по обясними или необясними причини, някой пада от скалите. Не се размотавайте 5 за 4 по такива места, те не са места за отдих и хубави изгледи, имат специфично значение и са активни.Vineh писа: Около Шумен има 3 светилища.Мадара, Дивдядовските скали и скалите край кв.Лозево.Като ходих на това до кв.Лозево изпитах точно такова чуство на страх,все едно пазителите ми казват да си вървя.Като цяло светилището е много разрушено.Има 3-4 долмена и всичките са изподраскани от разни идиоти.
На Дивдядовските скали в последните няколко години се случват често неприятни случки при които деца падат от скалите и умират.Последния случай беше преди около година когато едно 16 годишно момче е пило бира с някакъв приятел и е паднало.Как точно е паднало така и не се изясни.Като съм бил на скалите съм виждал доста паметни плочи на хора паднали от тях и всичките са деца между 12 и 16 години.Най-лошото е че всеки път като ходя на тези светилища виждам навсякъде боклуци,фасове дори и памперси съм виждал...
Напоследък виждам доста млади българи които изпитват интерес към светилищата.Наскоро разговарях с едно момче което на пръв поглед ми прилича на идиотите на които им пука само за поредното напиване.Но за моя изненада, се оказа че има голям интерес към българската история и ми разказва как е имал пророчески сънища.Писал съм си с хора които са ми казвали как са изпитвали нужда да ходят към тези светилища.Дори аз в последните няколко дена изпитвам огромна нужда да отида до Мадара.Вечер се будя и чувам как бие сърцето на светилището и ме вика да отида.Хубаво е че все повече българи изпитват нужда да се върнат към корените си и ходят към светилищата.
Енергетика на българско светилище може да променя само българин с чиста душа и сърце. Не е задължително да е колобър или шаман.
Каквото е почувствал vineh си е някаква форма на защита. Защо точно, енергетиката си знае. Може да е ударил някоя бира преди това, може аурата му да е била временно замърсена. Кой знае. Не означава, че човека е лош, просто не винаги природните духове може да се открият пред теб, камо ли пък да променят енергетиката си. А иначе Йордан го е написал чисто и просто като къпан милиционер;
И имаме един пример, който някои от нас лично са го изпитали. За един хвърлен фас на светилище такъв сняг през април ни удари, че ни затрупа. Не че този, който го е направил е лош човек. Понякога, както баща към син тия енергии са най-взискателни към своите си хора. Случва се и не можем да правим генерални изводи от това - край, това е урочище, зло място.Не се размотавайте 5 за 4 по такива места, те не са места за отдих и хубави изгледи, имат специфично значение и са активни.
В една друга тема бяхме писали, че имаме нужда от помощ за "любителската археология" както в блогчето ни се подиграва Елти. Ясно ни е, че не е само той, много хора не намират смисъл в това. Ние и не се стараем да ги убеждаваме в противното. Но сега гледам, че се предъвква упорито една неистина как там е гъчкано с отрицателни енергии, ерго - не ходете там! И това няколко дни след призива ни за помощ с "любителски" посещения по тия места. Един вид, не сме в състояние само ние да пеем по камъните.
Та си мисля какви съвпадения значи
Ама ние нали сме тъпи и упорити, учтиво благодарим на загрижените граждани и ще си правим каквото сме решили. Щото не ходим там за кефа си или да искаме от енергиите ново гадже или пари. Ясно ни е, че некои ги бърка много тая работа и чак Тиквата се е загрижила да не остане необрулено ни едно българско светилище. Поругаване, изтърбушване и после "капан за чужденци" както планират с Долно Дряново. Така им били подшушнали едни хазарчета от Масква и Джарусалим.
За мен беше невероятно съвпадение тази тема и снимките които направих в този ден...(по принцип не обичам да нося фото апарат и да се разсейвам с него)...а и се ядосвам,защото някои неща,които искам да заснимам и ги виждам в мониторчето на апарата по време на заснимане- после ги няма...ей така- няма ги...Тая снимка дето я качих - исках да го направя същия ден заради съвпадението, но не успях...пробвах и в други дни,докато не погледнах съобщението за намаляване на размера и ...така...anti666 писа: Та си мисля какви съвпадения значи
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.