Най-старата свастика в света и нейното Издигане

преди 16 години 1 месец #39333
Всъщност наличието на Свастиката по българските земи от дълбока древност автоматически парира всякакви опити на евреоиди като Панайотов да търсят основите на Еврия по земите на България. Защото ако трябва да следваме неговата логика, така наречената протоеврейска култура "Чьорни-Батков" трябва да е приела и свастиката като техен символ. Иначе тя няма какво да прави по земите на България от времето, за което тоя платен шабесин говори. А свастика и чифут е оксиморон, нещо като евреин-миньор.
Интересно е старанието, с което българските учени избягват да говорят за този древнобългарски символ. Все едно не е съществувал през хилядолетията ни история. А той си е тук и им боде очите. Не само находката при Алтимир, колобърските пръстени, градежа в църквата при Добърско или тракийските свастики. Дори на медната врата на Света София в Константинопол, изработена в Тракия още през 2 век се мъдрят едни големи свастики. Сега дори се правят опити да се криминализира този извечен български символ. Заради неговото притежание ГРОБарите осъдиха няколко политически затворници, които вече месец гният в душегубките на окупираната ни Родина.

Освен сакралното значение на Свастиката е интересна причината, поради която е толкова ненавиждана от ортодоксалните юдаисти. А отговорът на това се крие в една стара книга, наречена "Некрономикон". Посочен ми беше от Елтимир, който пък му е казан още преди години от некой си невзрачен човечец. Ето и точния цитат от нея;

Старшият Знак има още една форма - свастиката. Ако бъде изобразен в този вид върху сивия камък Мнар, то той ще ти помогне завинаги да прогониш силите на Великите Древни

Под древните се разбира явно властта на древната мадам Йехова и подвластните и демони.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 1 месец #39347

Пано със свастики и други символни знаци, които можете да си закупите свободно на входа на Кърджалийския музей, и да си ги носите, без да ви обявят за "нацисти". Те са отливки от наистина съществуващи оригинални такива и не са художествено творчество. Някои и аз виждам за първи път.

преди 16 години 4 седмици #39502

Така е и със Свастиката и Сувастиката. Според мен и без претенции на компетентност anti666 дава обратно тълкуване. И ще поясня защо мисля така и без претенции за компетентност. Планетите изгряват от изток и се движат на запад. Движението е обратно на часовниковата стрелка. Единственото изключение са лунните възли. Те се движат ПО посока на часовниковата стрелка.

Сериозно бъркаш, друже! Движението (орбитата) на ВСИЧКИ планети е на изток. Същото се отнася за почти всички (вкл. Земята) при въртенето около оста си ако ги гледаш от северния полюс. Ако разделим циферблата по правило 3 часа-изток, 9 часа-запад сам предцени, че посоката е по часовниковата стрелка. Оттам и СУвастиката (като хитлеристката) е планетарната свастика, на деволюцията. Ретроградните планети, за които говориш като Венера се въртят около оста си обратно на правилото. От изток на запад. Всички до една планети обикалят около Слънцето от запад на изток.
Древните българи са гледали накъде се издига Слънцето. Това им е бил ориентира. Затова и казваме "издигане" на свастиката и тя е обратно на часвониковата стрелка. Iss дори е показала на снимка как изглежда Млечния път и в коя посока е ориентирана. Иначе за Кали юга си прав, че всичко се възприема обратно.
Според старата бонистка вяра, обиколките с издигане около "върха на свастиките"-Кайлаш са били винаги по слънчевия път, обратно на часовниковата стрелка. Само това трябва да ни говори нещо.

преди 15 години 7 месеца #40911

преди 14 години 4 месеца #43859
Великата свастика изсечена на скала, в скално светилище от Врачански окръг.

преди 11 години 11 месеца #49971

преди 7 години 5 месеца #54892
До niki
Защото трябва да си или абсолютен профан или кръгъл идиот, за да сметнеш свастиката за лош символ, след като "Суу асти", означава просто "бъди щастлив" (радостта от Живота). Но не само Суратя, но интернета е пълен с олигофрени като тебе, които хем са прости, хем са невежи, но хем са със свобода на словото!Такива са и полицаите де :tooth:

niki
преди 31 минути
Нормално, тия страници на ултрасите са пълни със свастики и подстрекаване към насилие неща. Що да не ги изтрият?

Прочети още на: www.dnes.bg/notifikacii/2019/04/03/faceb...06466#comment-newest

преди 7 години 5 месеца #54893
Хубаво, ама Цецко Ушето ти е резнал коментара от сайта.
Аз лично се учудвам, че някой може да жали за еврейската мрежа Фейсбук. Ми какво очаквате? За Цукерберг - вие сте антисемити, фашисти, популисти, екстремисти. Трябва да сте жендъри, феминисти и глобалисти и тогава няма проблем.

А защо така мразят свастиката?

Некрономикон писа: Книга 4.
За различните знаци

Тези могъщи знаци следва да се правят с лявата ръка по време на Обредите.
Първият от тях е знакът Вур; по своята природа това е истинският символ на Древните. Прави го винаги, когато искаш да призовеш Онези, които вечно чакат зад Вратата.
Вторият е знакът Киш. Той разрушава всички прегради и отваря портите на Крайните Сфери.
На трето място идва Великият Знак Коф, който запечатва Портата и пази пътищата.
Четвъртият е знакът на Старшите Богове. Той защитава онзи, който буди тези сили нощем и прогонва силите на безумието и враждата.

(Забележка: Старшият Знак има още една форма [свастиката]. Ако бъде изобразен в този вид върху сивия камък Мнар, то той ще ти помогне завинаги да прогониш силите на Великите Древни).

преди 7 години 5 месеца #54894
Аз пиша на ден, десетки коментари, къде ли не :tooth: Разбира се, една част оцеляват, друга не, но именно в тази мисловна атака се раждат редица оригинални идеи. По-стойностните прехвърлям тук. Но прехвърлям и някои злободневни. Бях наясно, че ще бъде изтрита и затова го копирах тук, за да им покажа, че санкциите на ушевците не могат да изтрият всичко от интернет. Та въпросният "Ник", който мисля, че е писал и тук, сам си го вкара по този начин с докладването на моят коментар, тъй като го размножих където мога именно като отговор към него.

преди 7 години 5 месеца #54895
Когато са оценявали тази снимка, забележете поне 9 човека са и набили най-ниската оценка;))) Вие си дайте отговор на въпросът: Защо?;))) Какво не и харесват на снимката? Че е снимано, а не трябва, че е намерено, а не трябва или че е публикувано, а не трябва?;))) Че кой е казал, че не трябва?;))))

www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=13921&pos=-13921

Старшият Знак има още една форма [свастиката]. Ако бъде изобразен в този вид върху сивия камък Мнар, то той ще ти помогне завинаги да прогониш силите на Великите Древни).

Та тази снимка я бях турнал като аватар в Суратя и я премахнаха с предупреждение :tooth:

И сега е ясно, защо нищо невзрачният полицай -"приятел" ми докладва снимката на свастиката изсечена върху камък :tooth:

А пък аз с помощта на приятел я замених с тази на Далай Лама проповядващ пред един ред свастики;))) "Пийст брадър, пийст" :karte4:
Аз Вера на МВР-то, че ме пази, немам, защото знам, че не просто не ме пази, ами ме и дебне,да ме ебне;))) За МВР всеки е един потенциален престъпник
:fu:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.