Към годината Верени

преди 2 години 8 месеца #58699

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 8 месеца #58711
Във връзка с рептилите и драконите мога да споделя, понеже имам приятели, които ей така повлияни от пропагандата спрягат постоянно рептилите заедно с масони евреи ционисти и илюминати, в един назидателен тон, гледат разни видеа и то може да не е невярно. Според мен, може да има същества, с рептилско днк и антропогенен вид благодарение на някакви способности да си сменят вида пред хората, те може и да са някаква мафия или тайно общество и така някой някъде да е разкрил нещо нередно и да го оповестява.. както и да е, но аз винаги казвам: чакай!
В човешкия мозък един от съставните елементи е рептилоидния мозък, в основата, където се свързва с гръбнака. Това са най-базисните импулси за оцеляване и развиване на потомството. Ти не може да го подтиснеш този мозък защото също отделя секрети и импулси, а и не трябва, но може да го канализираш ако искаш или можеш. А вероятно има хора, които в развитието си изцяло са поддали на тези импулси и чрез начина си на мислене и живот са се идентифицирали с гущер дракон змия и съответно ритуали практики са довели в генетиката разни способности а най-да си го кажем като се обладават момите и се раждат юнаците с рептилското днк.
А това за Св Георги го приемам като символ да опитомиш тези първични импулси и не я приемам като нещо лошо в смисъл лош символ, а по-скоро като етап в даден път на развитие. Не знам дали има друг такъв символ освен в християнството, защото конника си го има но убиването на змея не съм сигурен, за мен по стечение на обстоятелствата този светия никога не бил издиган на почит за разлика от други християнски. Но определено ако св георги е пазител на българската армия това си е подигравка и като се замисля в контекста на тази студия символно убиеца на дракона е точно обратното на това което армията на Трьок Барадж трябва да носи като символика.
Благодарности на Данчо още веднъж, че го изважда да се знае, че с издигането на Саракта, бай гошо отива в пенсия от БА защото ние като наследници на трьок сакаланите не бихме искали да подтиснем победим у себе си точно енергетиката на змея. Каква епохална измама за нас като народ и държава символ само по себе си на тоталната загуба на идентичност на балканския народ. Някога Алп Карга е заспал и някой е издигнал иконата на победата над Него като военен знакна българите за чиста подигравка. Вероятно за това е гневен и фучи във пламъци, но то на края от Него зависи. Да видим дали сега се е събудил трайно и ще започнат нови процеси или просто усещаме вълните по-силно защото е Неговата година.

преди 2 години 8 месеца #58713
Лей-лей Субане, български алпе. НаЛЕЙ вино, да пием!
За някой лей-лей, за други олелей. Годината започна с олелей за Домусите, че рижавите фир-болги им взеха белото. Добро начало!

Честита новата 6792. Да е спорна на всички Българи. Най-българският алп е с нас.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.