БЪЛГАРСКАТА НОВА ГОДИНА

преди 11 години 8 месеца #50420
Бъдете здрави и телом и духом и най-вече морално!
Суроваки е днес, сурава ки, СУРОВА ЕНЕРГИЯ КИ. Суровакайте се и наричайте за добро. Овладейте новата Енерия. Да бъде.

(Днес замалко шях да осуровакам една циганка с винкел - мършата направо влезе без покана и ми предложила да ме суровака срещу заплащане. Спаси я, че бе с невръсно сополиво цигане на ръце. Размина се само с едни приказки, дето не са за пред Хора. :hammer: Та инвестирала циганката в купена съровачка и щипнала по къшите и кара на ред. Или ще и дадат някой лев за нищо или ще случи на отключен дом, който за минута да отараши или пък ако попадне на немощни старци да обере докато се опомнят. Такива цигани в българските кватрали трябва да се бият превантивно и по толкова, че да не им на акъла да се връщат никога. Та таз мангалка днес ми бе Символ. СИмвол на настъпващия свят на орките на фона на българското нищоправене и медитация с поглед вперен в пъпа. )

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 11 години 8 месеца #50421
Най-лошото е, че празникът Суроваки загуби българите и придоби циганите и се превърна в "зимният Бангу Васил". Циганина не знае същността и духа на празника, а само това, че на него трябва да придобие благини от българите. А Суроваки загуби българите, защото бяха убити българските села. Убийството на българското село ликвидира на 100% нашите народни традиции в техният автентичен вид. Затова нахлува всякакви еврейски и католически празници.

преди 11 години 8 месеца #50422
И Георги, ако имаш някакъв празник днес, честито да ти е, все повече Българи като тебе да се раждат в България.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.