Скритите перверзии в анимациите Далеч не изчерпателен списък
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ето ги въпросните сатанински кадри, пред които roрните са направо невинни;Преди време в този виртуален Саракт бяха публикувани снимки на вградени, действащи на подсъзнателно ниво кадри от предаването на някакъв лумпен на име Боби Турбото
www.voininatangra.org/modules/xcgal/thumbnails.php?album=34
А вечер, докато ви облъчва БТВ, си спомнете кой е истинският собственик. Роналд Лаудер, симпатичният дългонос чичко от снимата, който по една случайност е и президент на Световния Еврейски Конгрес
Закон за защита на НациятаЧл. 27. Лицата от еврейски произход не могат:
а) да бъдат собственици, акционери и участници с капитал под каквато и да е форма в учебни заведения или в предприятия за всякакъв вид театри, за кина, за издаване на печатни произведения, за производство и търговия с филми и грамофонни плочи...
България моментално трябва да затвори границите си и да излезе от ЕС - светкавично. Така наречените "евроатлантически ценности" споделяни от зелени дебили, мултикултурални плазмодии и всякаква сороска измет в България, моментално трябва да бъдат изхвърлени. НБУ да бъде закрит за противодържавна дейност. Това ще го направя лично, когато дойда на власт. Страшна сеч и много глави ще се търкалят в България, заради предателство към Родината. Няма да има кръгли маси, само бесила. Първи пример в това отношение ще даде Моника Паси и редица видни евреи, които сега си развяват коня в България, както им скимне. Върху тя ще бъдат изпробвани собствените им "евроатлантически ценности", за да видим върху какво ще доведът. Просто експеримент, нищо лично. Вервайте ми, достатъчно съм сериозен, за да го направя. Не ми пука, дали ще ме убият. Ако моята смърт послужи за Възраждането на Българският Саракт, сам ще сложа главата си в темелите му. Саракта мие по-скъп, защото това е Новият Йерусалим за моите деца. Останалото не ме интересува. Не ме интересува, кой какво мисли против, искам подкрепата на тези, дето ще се бият рамо до рамо с мен.
Относно демонстрираните еврео-атлантически ценности в Слънчев бряг. Ние няма от какво да се срамуваме. Има една наша народна мъдрост, перефразирам: "Кирливите си ризи от дома, не показвай на улицата". Демонстрацията на кирливите ризи, нека си остане енгилизки манталитет. Тази нация (енгилизката) е мъртва, защото семейството й е мъртво. Нима си мислите, че тези млади енгилизи ще създадът трайни и плодоносни семейства? Нека ние не умъртвяваме просташки бъдните поколения с подражание на тъпите и прости енгилизи. Мисловният разврат лесно се превръща във физически разврат, когато се прекрачат границите на нравствеността.
Затова се обръщам към по-младите от мен: "Не търсете и не подражавайте на еврео-атлантическите ценности", защото ние си имаме собствени ценности, много по-висши и достойни от юдейските, западноевропейските и американските. Една такава ценност е мъдростта на поговорката: "Кирливите си ризи от дома, не показвай на улицата". Много мъдрост има в нея. Тя е като "не фъргай бисерите на свинете"... за да не станеш и ти свиня като тях! Бисерите, това са ценностите завещани от дедите. Те бяха прекъснати вероломно и българската народност бе отклонена от своя традиционен и устремяващ се към Небето духовен път. Българската нация бе свалена и затворена вероломно в Тартар, без да е заслужила това. Време е да изригнем вътрешно и да разбием портите на Тартар, за да излезем от него и детронираме "боговете в Небето". Събудете се, братя мои, възлезте към Светлината на Деня!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.