Служебното правителство на олигарсите
За него се знае само, че подобно на лондонските юпита, кака Сталинка и другарката Бокова е работил в чужбина, изпратен от политбюро на "специализия". Няма как да е тръгнал с един куфар и да е успял със собствени знанията и таланта. На олигархията им трябват куклички.
Та на Плевника на тайно заседание във Виена (където препираха от едно време откраднатите от България пари) , oлигархията му посочила вече кой ще е новия им служител.
Толкова с лигавщините на Чехлю относно "обществени съвети", дискусии с обществото и прочее алабализми. Олигархията вече си избра премиер. Народа да го духа!
Да ни е честит новиия ГМО продукт на Мафията. Хубавото е, че ще го търпим само до изборите. След което изродите ще си бетонират геноцида за още 4 години.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Вярно е, че врагът в момента е направил крачка назад, прегупира се и презарежда силите си и доволно потрива ръце, че като дойде на власт след 12-ти май , ще ни покаже как се правят преврати, как се вика "Мафия" и "Оставка" и въобще ще ни разкаже играта и ще ни го върне тъпкано. Това поведение много напомня на поведението на чакалите. Те никога не нападат директно, търпеливи са, омаломощават съзнателно жертвата и чак, когато падне, тогава се нахвърлят върху нея. И като споменавам чакалите, веднага се сещам за писанията на Елтимир за кучеглавите и чакалите. Признавам, че съвсем доскоро тези негови твърдения ми звучаха странно и направо фантастично, но в последно време започнах да се замислям над тях и си припомних една лична случка.anti666 писа: Хубавото е, че ще го търпим само до изборите. След което изродите ще си бетонират геноцида за още 4 години.
Преди 1989 год. обикновено си пишехме със съветски другарчета, а понякога си ходехме и на гости. Аз бях на 12-13 години, имах другарче от Свердловск /сега Екатеринбург/ и след всичката бумащина като приглашения и други подобни му отидох на гости. Семейството на моето другарче живееше в стандартна комунална квартира с много други хора и всички бяха като семейство. Там живееше и една възрастна жена, която работеше като санитарка в близката болница. Уточнявам, че жената сигурно беше на не повече от 55-60 години, но тогава в моите очи всички над 30 години бяха стари хора. Тази жена беше ескимоска от народа евенки, твърдеше, че е от наследствен шамански род и наистина при нея идваха хора, за да им гледа или да им дава съвети. Проблемите на хората бяха главно битови. Един ден тази жена дойде в дома на моето другарче и се разприказва с мен, откъде съм, какви са родителите ми и други такива. Само ще спомена, че без да я моля, ми направи някои лични предсказания, които почти на 100% се сбъднаха през годините. Но по-важното е, че в един момент тьотката започна да говори за България. Каза, че в Б-я имало доста хора, които са наследници на евенките. Завоалирано обясни, че тоталитаризмът ще падне и държавата ни ще тръгне по дългия път, така се изрази. Завоалирано обясни за падането на тоталитаризма, щото подобни предсказания не се правеха директно. Всъщност аз тогава това много не го разбрах, проумях го след години. Каза, че хората щели да се усетят, че вървят по грешен път, когато кучетата станели на почит и чакалите започнели да ни управляват. С насмешка слушах приказките й и единствено от уважение не се кикотех явно. Колкото да покажа, че я слушам, попитах какво да направим в тази ситуация. И тя ми каза, че когато станело съвсем нетърпимо и хората започнели да избират смъртта пред живота, щяла да дойде змията. Обясни, че змията била много важна за Б-я и само тя можела да спаси държавата и хората от бедите. Признавам, че след като тьотката си отиде, аз и другарчето ми доста се смяхме. Бях забравил за тази случка, защото беше отдавна, но в последно време започнах все по често да се сещам за нея и затова реших да я споделя тук дори и някои от вас насмешливо да повдигнат вежди. Може би Елтимир ще даде някакво обяснение.
Има огромна разлика, зависи от позицията на коя Вера се гледа Змията. (Тьотката, обаче е посочила именно верната позиция.) В християнството тя има само негативен аспект и като такъв е възприета от повечето хора. Нищо, че Христос им казва: "Бъдете мъдри като змията и кротки като гълъба". Обаче змията има едно много важно свойство - да си сменя кожата. Така и ние ще сменим формата на държавно управление в България, ще се върнем към Корените си. Много искам да доживея този радостен миг, в който всяка сутрин ще си пускам да звучи "Короната и пръстенът". Верният път е Саракта (Царство България). Всичко друго е от Лукавия, да се изразя по християнски
А тук малко за тунгусите (евенките) bulgarian.cri.cn/601/2011/11/25/1s108627.htm
А тук астрологични прогнози за Дилома
tayni.net/?p=3213
В Екатеринбург бях това лято на път за Аркаим. Наистина там е много силно влиянието на старата ни вяра. Някои се зоват шамани, други староверци, а надолу по Урал, където почва Башкирия направо се наричат тенгриани. На североизток се намира град Тюмен по името на български кан. Някога дотам е стигала една от българските държави. Но като е имала предвид евенки, едва ли е ставало въпрос за етнос, а по-скоро за мирогледа им. Тенгрианството.И тя ми каза, че когато станело съвсем нетърпимо и хората започнели да избират смъртта пред живота, щяла да дойде змията.
За тази лелка, въобще не го приемаме с насмешка. Само че си мисля, че в случая не е имала предвид змията чувачка. Просто когато "българите започнели да избират смъртта пред живота" - това е сега. Дилом - годината на змията.
Ако прочетеш повече тук, ще видиш че в тенгрианството всеки шаман има такъв дух. Пазител, съпровождач. Връзката му с невидимия свят. Обикновено е от противоположния пол. Тетката не е говорила празни приказки въобще.Тези невидими ловци контактували само с определени, избрани хора. Наричаше ги невидимите ловци-пазачи.
Виж стр.27 Българското шаманство
www.voininatangra.org/modules/PDdownload...le.php?cid=1&lid=464Много искам да доживея този радостен миг, в който всяка сутрин ще си пускам да звучи "Короната и пръстенът". Верният път е Саракта (Царство България)
Както се очакваше татето не е кой да е, а заслужил другар от БКП, посланик на България в САЩ през 1960г и също агент на ДС (Виноградов). Същият е бил посланик после в Рим по времето на случая със Сергей Антонов.
В интерес на истината, баща му Райко Николов е бил вербовчик на френския военен министър Шарл Ерню, което си е сериозно постижение за някогашните ни служби. През 1953-57-а е бил пресаташе в Париж. Какъв парадокс само! Син на вербовчик на държавен изменник на Франция е посланик там. Най-вероятно става дума за някаква врътка по масонска линия, иначе тоя франсетатата не биха го акредитирали посмъртно.
ДА НИ ЧЕСТИТ НОВИЯ ПРЕМИЕР. НА АГЕНТ ВИНОГРАДОВ МАЛКОТО ВИНОГРАДЧЕ!
"Това са душите на нашите велики деди и те ще оцелеят независимо репресията на новия световен ред и ще нанесат съкрушителен удар в сърцето на световната змия, ще отрежат главата й, а от кожата й ще направят препаска за плодородие. Месото й ще стане храна за тяхното поколение и възвръщащия се Златен век за човечеството."
=====================================================
Чак сега прочетох връзката за Дилома. И наистина 681-а е била година Диломъ, 111 коловрата оттогава. Интересно число...
Винограда ще презрее бързо, най-много да обяви фалита на републиката и да се измете на 12-и май. После изродите да скалъпват ново правителство чрез партиите си. Но лятото змиите си сменят кожите.
Само че и враговете ни са наясно за тази уникална концентрация на Небесните сили над земята ни. Въобще не спят, всяко предсказание не е на 100% сигурно, може да се промени със съответни езотерични практики.
Затова е много важно как ще се съчетаят обстоятелствата оттук-нататък и ще съумее ли народа да използва тези възможности, които им дава Небето. Два удобни случая бяха изпуснати - 3 март и след това 10 март.
Това го видях, на една светилищна площадка. Коронясването на българския кан. Под синьото Небе, без много помпозност. След това там на скалите ще изсечем още един триумфиращ конник като на Мадара. Като символ на неунищожимоста на България. Имаме си и майстор каменоделец, общите работници не е трудно да се досетим кои ще саМного искам да доживея този радостен миг, в който всяка сутрин ще си пускам да звучи "Короната и пръстенът". Верният път е Саракта (Царство България)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.