ТРАЙ МА!

преди 14 години 7 месеца #43527
Помнете изроди, идва Видов ден за вас! Не вярвате, нали? smil3dbd4dcd7b9f4.gif

Изродите съвсем скоро ще изцапат гащите, това е ясно.
Тези деца, които вече са почти излекувани от нанесения побой, вече са с по-корави и по-сурови сърца - такива младежи ще са нужни в Крайните времена. На тях няма нужда да им се обяснява всичко от А-Б - те вече са усетили как "нашата милиция ги пази".
Така, че, изроди, ще има справедливост и за вас, и то точно от тези, които искахте да пречупите! Ха-ха.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 14 години 7 месеца #43551
От нета:

На 17 февруари 2004 г. в дома на Александър Христов нахлуват 7-8 маскирани и въоръжени полицаи от НСБОП. Операцията се води от Бойко Борисов. И макар че по време на ареста той не е оказал никаква съпротива, спецполицаите го повалят на земята и започват да го ритат пред очите на съпругата му и 5-годишната им дъщеря. Изплашено от страшната сцена, детето започва да плаче. В този момент един от маскираните проявява мъжество и опира пистолет в главата на момиченцето, като му крещи да замълчи. Ужасената майка се опитва да защити дъщеря си, но полицаят насочва дулото към нея и й нарежда да накара малката Виктория да млъкне.
С решение на Европейския съд за правата на човека страната ни ще трябва да плати 14500 евро обезщетение на пострадалите и още 2500 евро за разноски по делото.
Европейския съд прави анализ на българския Закон за МВР и на правилника за приложение на МВР и подлага на унищожителна критика тези разпоредби, които забраняват разкриването на самоличността на маскираните полицаи, участвали в такива акциия, според съда в Страсбург точно тези полицаи, които често се използват за нелеп PR на МВР, получават наказателноправен имунитет. Те практически не могат да бъдат разследвани и наказвани заради качулките, задължителни вече при всяка акция на милицията на герб

За същия Бойко Борисов става дума дето навремето взриви Чакъра, както и който е в дъното на много други убийства.
Някой показни, други покрити и неизвестни за обществото.
Ако не бъде спрян - убийствата ще продължават, както и пребиването на хора по време на арести от БОП ( Бабаити на Организираната Престъпност).

Всички милиционери от БОП са си просто едни увренедни подчовеци без никакъв морал и каквото и да е възпитание. Затова ги подбират измежду сираци и такива без родители, за да са травмирани и озлобени от малки към всичко и всички. Както и са подбирани измежду деца-престъпници , за да бъдат по-късно възпитани достойни ЕНИЧАРИ.
И пак казвам това са душевно увредени хора, те за друго вече не стават освен да практикуват насилие и да убиват.
Това са онези двуметрови изверги дето на 14-ти януари 2009-та бродиха по софийските улици като опиянени от мириса на кръвта на пребитите деца от митинга. ( който пак въпросната Тиква прекрати, щото някой казал че имало бомба и узакони биенето на хората)
Въпросът е да се освети въпроса по тяхното доизграждане като такива от "родните" комуно-еврейски служби на Бойко Тиквата и онези дето го подържат в сянка днес!

преди 14 години 7 месеца #43582
Няма дори бананова държава, където диктатор да е бивш полицай. Няма в историята на България досега случай, когато управлява генерал от полицията. Дори най-мракобесните диктатори идват на власт от средите на военните. И в това България е уникална с инсталирането на власт на бивш полицейски шеф с криминално минало (за да го държат изкъсо). Причините - крайния етап в унищожаването на българската държавност. Дефакто, в България се вихри незапомнена мутрополицейска диктатура, легитимирана от "демократични избори". Реакцията на Небето - Ледена епоха и удари срещу ционисткия режим по всички линии.

А за жестокостта на ботевградските психопати във фуражка си има причина. Разследването се води по оплакване на Шалом и се налага да се използват гестаповски методи за да се постигнат резултати.
Преди време, когато някакви бяха закичили знаме със свастика на комин в Пазарджик (пак след оплакване от еврейската тайна полиция Шалом) е използван чак ДНК анализ да установят слюнката на ушилия знамето.

преди 13 години 10 месеца #44327
Днес родната милиция ни изненада с още една поредица бисери. За всенародно изумление по централните новинарски емисии се появи оядена говорителка на народната милиция, която в прав текст нарече една електорална овца "селски глупак". В какво се изразява глупостта на селянина Боян Боозов? Ами имал нахалството да снима трима милиционери как сладко подремват в патрулката. И не само да ги снима, ами да пусне снимката в интернет.

Разбира се, неприятностите му започват веднага. Призовки в милицията, заплахи, глоби за дребни нарушения като липса на лична карта и т.н. Остава само да изпразнят един пълнител в дебелата глава на глупака, както колегата им психопат от Ловеч стори с едно младо момиче. Това е положението в Тиквостана в лето 2012-то. В същото време за едно място се натискат по 45 бантускота да могат и те да дремват сладко на заплатка от вашите данъци. Затова и Цвък ни зарадва, че към 60 000-та армия, охраняваща геноцида и олигархията, ще добави още 2000 ушевеца.
Иначе, докато кротко си спят или се крият в храстите по пътищата из селата няма да видите дори и дремещи милиционери. Така, като настане вечер и звезди обсипят свода небесен, от всички страни ще видите цигански каруци, плячкосващи като термити къщи и стопанства. Ако пък се опитате да се самоорганизирате както у наше село - ще срещнете яростната съпротива на кметове и спящите красавици.
Сещате се, че ако българите се групират в бойни отряди, циганския проблем ще бъде решен за няколко седмици, а след тях ще дойде ред на Бояна и Правец.

Но да се върнем на поредната гербаджийска калинка Пенчева, чийто кръстник е самия Кръстник на СИК, цар-Тиква. На долното документче можете да видите призовка, с която някога Елтимир бе подведен под съдебна отговорност именно за думата "глупак" и то в интернет.

преди 13 години 10 месеца #44328
Родната полиция ви пази....
02.07.2012, Варна

Родната полиция ви гази....
14.01.2009

27.09.2011

преди 13 години 10 месеца #44330
Две години, Анти, две години от Ботевград до Варна. Но не беше само това. Трябваше да ме убият. Когато нямах пари да отида до Варна, трябваше да ме откарат под арест, по етапен път. И в ареста на Варна да ме убият. Цветомир плати с живота си за това. Загина под един тир.

преди 13 години 10 месеца #44331
Йордан ме обвини, че съм убил Цветомир. Не го убих аз. Уби го Ериг Кан. Той уби и Митко Радев. И двамата искаха да ме убият и умряха. Сега е ред на Силвия.

преди 13 години 10 месеца #44332
Елтимир също си отива. Боли ме, много. Дано да сте радостни.

преди 13 години 10 месеца #44333
Даре, Росен, Тачо, приемал съм ви в дома ми, а вие ме предадохте. И ти, Мещер. Болно ми е. Сега, когато умирам не знам какво да ви ви кажа.

преди 13 години 6 месеца #45070
Родната полиция ни гази!

Клип за полицейско насилие взриви фейсбук!

Клип, в който се вижда как нервно ченге крещи и удря задържан младеж взриви социалната мрежа. Ченгето се опитва да принуди непокорния гражданин да не му противоречи, като нервите му преминават нормалното. Според потърпевшия Мартин Цанев /24г/ инцидентът е станал на 5 януари около 14.58 часа на центъра на Трявна. Полицаи със сила го измъкнали от колата му, защото бил неправилно паркирал. Той успял да заснеме с мобилния си телефон полицейското насилие. На клипчето се чуват виковете му "Помощ, Господа полицаи, това е насилие". Мартин признава, че действително е паркирал неправилно, но смята че е незаконно полицаите да го вадят със сила от колата. Фишът за нарушението можело да бъде залепен на стъклото на автомобила и в негово отсъствие. Според шефа на ОД на МВР Денислав Донков няма полицейско насилие, двамата патрулни полицаи са действали професионално, не са превишили правата си. Представили са се на нарушителя, два пъти учтиво му поискали документите на автомобила, но той не само че не ги представил, а се опитал демонстративно за подкара колата. Задържан е за 24 часа, но не за пътното нарушение, а заради това че е попречил на служебни лица да извършат задълженията си. Според Наказателния кодекс за такова престъпление наказанието е 500 лв. глоба и до 3 години лишаване от свобода, допълни Донков.
Той не смята да наказва полицаите, независимо от обществения отзвук на инцидента.

След тази публикация приятелят на „Таралеж“ Боян Максимов ни припомни и скандалния случай за полицаи педофили, които няколко дни поред изнасилват малолетна и саморъчно заснемат всичко. Разминават се със символични глоби и отново биват възстановени като полицаи.

Източник : daniivanov.blogspot.com/

А клипа е този:

Както и този:

Съответната родана милиция от ден на ден почва да се насира и няма да е далеч времето когато ще почнат да се случват едни "лоши" неща на такива самозабравили ме милиционери.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.