Добре дошли,
Гост
СЪБУДЕТЕ СЕ! БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ИЗРАЕЛ
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 14 години 7 месеца
Asen 10:10 Петък 06 януари 2012
Имам чувството че евреите вече са превзели България и нашите медии, и на никoй не му пука за Българските граждани.Ние умираме от безработица и глад, а те са тръгнали да мислят за някакви си скрънзи еврейски туристи.Ех Булгарио,Българио?Докъде я докарахa нашата Родина скапаните политици и продажници?
www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4445571
www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1175612
Нещо страшно се случва с България. Под натежалите от сън клепачи на оскотелите и дебилизирани българи, тя лека, полека бе превърната в Израел. Истината е, че подобни "пушилки" за атентати са създават на принципа Теза (Израел)+ Антитеза (Хизбула)= Синтез (превземане на България).
Вие виждате тоталните хаотични и разнопосочни сигнали, които идват от всички посоки. Чифутите стават обсъждана тема в държавата и целия държавен ресурс започва да се грижи за тях. За българите, остава успокоението на неговата милиция, че атентати няма да има. Странно е, но изведнъж се оказва, че израелските тайни служби трайно са се настанали на територията на България. Следващия ход на премиера Тиква, който си е виден евреин, (в това нема какво да се лъжем), е, заедно с циганина Аню, да кажат: "Ами, България е бедна държава и нашата армия няма ресурс да ги опази" и така да поканят еврейски подразделения на територията ни да охраняват еврейските граждани. Тези подразделения, разбира се, ще забравят да си отидат, за д ане харчат излишни пари и да пазят пак еврейчата догодина. А евреите са плъзнали навсякъде из България като чума! Те са във всички курорти, дори в Пампорово, където таксита са налепени целите с надписи на иврит! Все едно си в Йерусалим. И след като евреите с анавсякъде, те носят и своя исторически кармичен товар - арабите. Истински цирк. важното е, че ни превземат без бой - со кротце и со благо и с наше съгласие. А това е инвазия! И заплаха не са арабите, а евреите! Пука ни за това, че печелили туристическите фирми в България. За нас е важна България, а не портфейла на поредния обладан от вълчи апетит за забогатяване бантус. Нам поклоници на Мамона не са ни нужни!
Евреи:
Харесваме Банско и трета година сме тук на ски. Ние много-много не се впечатляваме от заплахите на “Хизбула”, заяви израелска туристка пред “Труд”.
Колониалната администрация на Еврия (бивша България):
50 полицаи обикалят в момента курорта, а още 80 ще пристигнат в края на месеца.
Има разрешение от министъра на отбраната и една армейска рота да бъде включена в помощ на охраната, научи “Труд”.
И за да бъде картинката пълна, забележете, къде е разположена партийната централа на партия ГЕРБ ( аз казвах ли ви лумпени?!)
====================================================
Двата най-застрашени обекта за израелски граждани в София са посолството, което са намира в сграда до НДК, известна като “Проното”, и синагогата на ул. “Екзарх Йосиф”. Там е и централата на ПП ГЕРБ. Към еврейския храм има и музей, който се посещава целогодишно от туристи от цял свят. Други две сгради също са със засилени мерки за охрана - Еврейският дом на културата, който се намира на бул. “Ал. Стамболийски”, близо до сградата на СДВР, и 134-то СОУ “Димчо Дебелянов" на ул. “Пиротска”.
=====================================================
Тук веднага искаме да зададем въпроса: симпатизантите и ръководството на Гроба в коя от двете сгради влизат (централата на партията и свинегогата) и объркват ли ги често? За Тиквата съм сигурен, че често слага кипа и ходи да се моли там.
Имам чувството че евреите вече са превзели България и нашите медии, и на никoй не му пука за Българските граждани.Ние умираме от безработица и глад, а те са тръгнали да мислят за някакви си скрънзи еврейски туристи.Ех Булгарио,Българио?Докъде я докарахa нашата Родина скапаните политици и продажници?
www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4445571
www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1175612
Нещо страшно се случва с България. Под натежалите от сън клепачи на оскотелите и дебилизирани българи, тя лека, полека бе превърната в Израел. Истината е, че подобни "пушилки" за атентати са създават на принципа Теза (Израел)+ Антитеза (Хизбула)= Синтез (превземане на България).
Вие виждате тоталните хаотични и разнопосочни сигнали, които идват от всички посоки. Чифутите стават обсъждана тема в държавата и целия държавен ресурс започва да се грижи за тях. За българите, остава успокоението на неговата милиция, че атентати няма да има. Странно е, но изведнъж се оказва, че израелските тайни служби трайно са се настанали на територията на България. Следващия ход на премиера Тиква, който си е виден евреин, (в това нема какво да се лъжем), е, заедно с циганина Аню, да кажат: "Ами, България е бедна държава и нашата армия няма ресурс да ги опази" и така да поканят еврейски подразделения на територията ни да охраняват еврейските граждани. Тези подразделения, разбира се, ще забравят да си отидат, за д ане харчат излишни пари и да пазят пак еврейчата догодина. А евреите са плъзнали навсякъде из България като чума! Те са във всички курорти, дори в Пампорово, където таксита са налепени целите с надписи на иврит! Все едно си в Йерусалим. И след като евреите с анавсякъде, те носят и своя исторически кармичен товар - арабите. Истински цирк. важното е, че ни превземат без бой - со кротце и со благо и с наше съгласие. А това е инвазия! И заплаха не са арабите, а евреите! Пука ни за това, че печелили туристическите фирми в България. За нас е важна България, а не портфейла на поредния обладан от вълчи апетит за забогатяване бантус. Нам поклоници на Мамона не са ни нужни!
Евреи:
Харесваме Банско и трета година сме тук на ски. Ние много-много не се впечатляваме от заплахите на “Хизбула”, заяви израелска туристка пред “Труд”.
Колониалната администрация на Еврия (бивша България):
50 полицаи обикалят в момента курорта, а още 80 ще пристигнат в края на месеца.
Има разрешение от министъра на отбраната и една армейска рота да бъде включена в помощ на охраната, научи “Труд”.
И за да бъде картинката пълна, забележете, къде е разположена партийната централа на партия ГЕРБ ( аз казвах ли ви лумпени?!)
====================================================
Двата най-застрашени обекта за израелски граждани в София са посолството, което са намира в сграда до НДК, известна като “Проното”, и синагогата на ул. “Екзарх Йосиф”. Там е и централата на ПП ГЕРБ. Към еврейския храм има и музей, който се посещава целогодишно от туристи от цял свят. Други две сгради също са със засилени мерки за охрана - Еврейският дом на културата, който се намира на бул. “Ал. Стамболийски”, близо до сградата на СДВР, и 134-то СОУ “Димчо Дебелянов" на ул. “Пиротска”.
=====================================================
Тук веднага искаме да зададем въпроса: симпатизантите и ръководството на Гроба в коя от двете сгради влизат (централата на партията и свинегогата) и объркват ли ги често? За Тиквата съм сигурен, че често слага кипа и ходи да се моли там.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
18j
Посетител
преди 14 години 7 месеца
Тамън оня ден гледах един филм в америка се развиваше и гледаш по магазините всичко написано на витрините на иврит. Викам си поне тука още не е така да ми пише по витрините на иврит ама ето че не закъсня. Но забележете кои са обичаните от евреите курорти: Банско, който е известен сред Българите още като "призрачния град" и Пампорово, където също заради прекомерното строителство вече хотелите фалират. Дали не се постараха предварително евреите да скапят ландшафта на тези някога китни курортни селища по техен си модел, за да им е уютно там - много бетон лоша или никаква урбанистика..
Всеки случай мен много ме дразни английския по табелите в България сега ако вземе да се пише и на иврит вече ще има откачане. Виж до атентати едва ли ще се стигне но от надписите на иврит до тоталното узурпиране на икономиката финансите и бизнеса крачката не е голяма. Точно затова трябва да се събудят Българите още от сега преди да е станало прекалено късно. Абе щом пропищя и Първа Инвестиционна Банка, които са една от двете банки чиито собственици все още са българи и винаги са се ползвали от известен политически комфорт, а дори в момента са "на власт" - щом и те пропищяха че международни банки са им извъртяли лоши номера - значи нещо се случва. Някой иска да смачка и последните останали българи в крупния бизнес. Дали двата процеса - надписите на иврит и мачкането дори на крупния бизнес нямат връзка. Щото малкия и среден бизнес вече го смачкаха изглежда необратимо. Затова пригласям на Йордан 13 - СЪБУДЕТЕ СЕ!
Всеки случай мен много ме дразни английския по табелите в България сега ако вземе да се пише и на иврит вече ще има откачане. Виж до атентати едва ли ще се стигне но от надписите на иврит до тоталното узурпиране на икономиката финансите и бизнеса крачката не е голяма. Точно затова трябва да се събудят Българите още от сега преди да е станало прекалено късно. Абе щом пропищя и Първа Инвестиционна Банка, които са една от двете банки чиито собственици все още са българи и винаги са се ползвали от известен политически комфорт, а дори в момента са "на власт" - щом и те пропищяха че международни банки са им извъртяли лоши номера - значи нещо се случва. Някой иска да смачка и последните останали българи в крупния бизнес. Дали двата процеса - надписите на иврит и мачкането дори на крупния бизнес нямат връзка. Щото малкия и среден бизнес вече го смачкаха изглежда необратимо. Затова пригласям на Йордан 13 - СЪБУДЕТЕ СЕ!
Георги-НЗ
Посетител
преди 14 години 7 месеца
Аз смятам, че трябва още малко да изнаглеят тез чевреи в България и да преминат една невидима за тях граница, след което ще стане какво то им се полага. И бомби ще затрещят, и автобуси ще се запреобръщат и изобщо много чуфути дошли да серат на свещената ни земя ще си намерят смърта. Те друго и не заслужават.
Брайвик ще им се стори като добрия вариант, с който са се разминали и са се натресли на лошия вариант - Тимати Макуей от Оклахома сити.
Убеден съм че ще е жестоко, но това са си предизвикали - това ще са получили.
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 9.1.2012, 16:32
Брайвик ще им се стори като добрия вариант, с който са се разминали и са се натресли на лошия вариант - Тимати Макуей от Оклахома сити.
Убеден съм че ще е жестоко, но това са си предизвикали - това ще са получили.
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 9.1.2012, 16:32
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 11 месеца
Разбира се, това е вярно. Всичко в България ще стане като в Израел, дори комунизмът и кибуците ще се върнат, защото там, комунизмът никога не си е отивал, дори до днес. Накрая България ще бъде преосмислена като една втора еврейска държава и всичко ще приключи. Затова аз много се зарадвах на атентата в Бургас. Просто подобни атентати, са добре дошли за нас. Не жалете и не мислете за горките евреи, вярвайте ми, те въобще не ви мислят доброто!
www.dnes.bg/obshtestvo/2012/09/09/speshn...-se-atanasova.167848
www.dnes.bg/obshtestvo/2012/09/09/speshn...-se-atanasova.167848
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
A това е от псоледните часове и не е изненада, тъй като самата Тиква е криптоевреин, нищо, че е от Банкя, и нищо че казва в интервюта, че не е. Видиш ли "български политик" да сложи кипа и да отиде в синагога или на Стената на Плача, значи той не е българин, дори не е и християнин, защото самия Христос отхвърли юдаизма, а тие уж христиени, за какъвто се пише Тиквата, а се покланят на юдаизма. Не бива да се полъгваме, когато кажат например, ама той е от Родопите, майка му е родопчанка. Да, мое да е родопчанка, ама баща му - евреин или обратното. Това е стратегия на евреите, стратегия на Синедриона, техния религиозен генерален щаб. По този начин те се имплантират в народностната тъкан на даден народ и могат да го манипулират и управляват извътре! Неслучайно в нашия епос Крали Марко води битка с жолта базиргяна! Още тогава дедите ни, са съзнавали юдейската заплаха, ведно с турската и са водили бой с нея. А случващото се е показно - ние сме веке ВТОРА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА!
www.dnes.bg/politika/2012/09/10/pravitel...at-v-erusalim.167866
www.dnes.bg/politika/2012/09/10/pravitel...at-v-erusalim.167866
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
Сега е лесно да тълкуваме историята, но ако от друга страна имаш Хитлер с неговата машина, е много трудно да се опълчиш и да спасиш своите най-близки. Вчера с представители на българските еврейски общности, когато разговарях, те казаха - вие не сте спасили 50 000 български евреи. Слагаме по два процента ръст на година, следователно те вече са над 100 000 души. Ако не бяхте ги спасили тогава, днес нямаше да са сред нас техните деца и внуци, разказа Борисов.
www.dnes.bg/politika/2012/09/11/opitvat-...li-evreite-si.168036
Забележете думите на Тиквата "е много трудно да се опълчиш и да спасиш своите най-близки. "
)) Е, не е ли евреин Тиквоча?! Или пак ще кажете - конспирации... Аз пък смятам този акт на спасяване на подчовеците от нашите скотове, за крайно позорен и тотално черно петно върху българската история и чест!
Най-близки за Българина, са неговите братя, неговите сънародници, Българите, за евреина, естествено, ще са най-близки евреите, особено, що се смятат за "божи народ". По ясно доказателство, за това, че Тиквата е банкянски евреин, здрави му кажи. Той сега ще тръгне да се обаснява: "Аз не съм евреин, това-онова". Абе, кой ти верва, бе карпуза, само твоите прости, тъпи и скотски гласоподаватели!
www.dnes.bg/politika/2012/09/11/opitvat-...li-evreite-si.168036
Забележете думите на Тиквата "е много трудно да се опълчиш и да спасиш своите най-близки. "
Най-близки за Българина, са неговите братя, неговите сънародници, Българите, за евреина, естествено, ще са най-близки евреите, особено, що се смятат за "божи народ". По ясно доказателство, за това, че Тиквата е банкянски евреин, здрави му кажи. Той сега ще тръгне да се обаснява: "Аз не съм евреин, това-онова". Абе, кой ти верва, бе карпуза, само твоите прости, тъпи и скотски гласоподаватели!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
Току що гаджала Вежди Рашидов се изцепи по телевизията: "Евреина не е човек, той е полубог". Е, дами и господа, нима очаквате от такива хора просперитет на държавата си?
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 5 месеца
Ултрарадикален ционизъм тече като река от всички телевизии. Евреите свирят своята последна симфония, опитвайки се с неистов крясък за "приятелство между два братски народа" да заглушат надигащата се вълна от антиюдаизъм в България. Антиюдаизмът не влиза в сметките на евреите. Те не обичат нищо да възпрепятствува техните планове. Свикнали са да въртят гоя на малкия си пръст и изпитват неистова ярост и обърканост, когато гоят почне да ги пере с техните методи. Смятат, че населението обитаващо територията на България е сведено до нивото на средностатистически американски реднек, и са донякъде прави, понеже българинът много обича да подражава на чуждото, и да мрази самия себе си. Тази съвършена наша глупост дава възможност на евреите много лесно да ни контролират. Но, ние имаме една поговорка "приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари". Честването на спасяването на сефарадските чифутляри на наша територия през онова време, днес ни носи само някакъв измислен положителен имидж, изразяващ се в едно потупване по рамото с хвалба "Браво". Но "Бравото", не храни Българите. Евреите, само заради измисленият от тях "Холокауст" издевателстват над цяла Европа и здраво скубят европейските народи, карайки ги да им плащат репарации и контрибуции за това. Особено много си пати Германия. А ние за спасяването им и за неприлагането върху тях на същия този "холокауст", получаваме просто едно "браво"
)) Всеки истински държавник би извлякъл от тази ситуация дивиденти. Поне като ще се припознаваме като юдеофили, барем да имаме полза от цялата тая глупотевина. Понеже с "браво" не се живее, аз искам евреите да изразяват своята благодарност в злато, като на всяка годишнина от техното спасяване, плащат цифровата й стойност в тонове злато. Примерно 70 годишнината - 70 тона злато, 71 годишнината - 71 тона злато! Какво е все пак за евреите някакво си злато, пред техния богоизбран животец? Нищо. Злато се губи, злато се и печели, но живота го имаш само веднъж!
Сакар
Посетител
преди 13 години 3 месеца
От сайта на министерския съвет:
В края на май и началото на юни ще се проведе съвместна българо-израелска летателна тренировка
15 Май 2013
Правителството разреши през българска територия да преминат и да пребивават в страната ни самолети и до 100 военнослужещи от израелските въоръжени сили. Самолетите ще се включат в съвместното българо-израелско учение „Collector`s Item”. Първият му етап ще се проведе от 23 май до 9 юни, а вторият – три дни в периода 11-20 юни т. г.
Извършването на тренировъчните дейности ще доведе до повишаване на оперативната съвместимост и усъвършенстване на подготовката на подразделения от състава на българските ВВС за работа в международна среда.
Съвместната българо-израелска тренировка „Collector`s Item” е част от плана за двустранно сътрудничество в областта на отбраната, приет въз основа на ратифицираното от Народното събрание споразумение между отбранителните ведомства на България и Израел за военно сътрудничество. Първото подобно учение се проведе през м. юни 2012 г.
www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis....001&p=0228&n=4841&g=
В края на май и началото на юни ще се проведе съвместна българо-израелска летателна тренировка
15 Май 2013
Правителството разреши през българска територия да преминат и да пребивават в страната ни самолети и до 100 военнослужещи от израелските въоръжени сили. Самолетите ще се включат в съвместното българо-израелско учение „Collector`s Item”. Първият му етап ще се проведе от 23 май до 9 юни, а вторият – три дни в периода 11-20 юни т. г.
Извършването на тренировъчните дейности ще доведе до повишаване на оперативната съвместимост и усъвършенстване на подготовката на подразделения от състава на българските ВВС за работа в международна среда.
Съвместната българо-израелска тренировка „Collector`s Item” е част от плана за двустранно сътрудничество в областта на отбраната, приет въз основа на ратифицираното от Народното събрание споразумение между отбранителните ведомства на България и Израел за военно сътрудничество. Първото подобно учение се проведе през м. юни 2012 г.
www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis....001&p=0228&n=4841&g=
Елтимир
Посетител
преди 13 години 3 месеца
Мисля, че трябва да дадем и конкретни примери за последствията от тая политика. Как Григор Симов яде хляб и сол. Как на Марин Манолов отказват да дадат обезщетение заради 16 години затвор по политически причини. Днес си позволих в блога:
eltimir.blog.bg/politika/2013/05/27/.1114306
Да напиша нещо за себе си. Май няма да ме бъде, ама да оставя спомен как са се отнесли гадните политици. За да не приказват утре колко велики антикомунисти са:
"Много се колебах преди да го напиша. Но вярвам, че трябва, длъжен съм да кажа как властите се отнасят с автентичните ветерани на антикомунистическата Съпротива.
Без малко да изляза в принудителна ваканция. Нямах с какво да си платя Интернета и тока. Дойде един приятел и ми донесе да си платя. После идва жена ми. Майка й и една нейна приятелка я водеха под мишница. Тя още не може да върви сама. Днес й предстои нова операция на краката. Уж има осигуровки, ама за всяка процедура искат допълнително плащане. Това е днешната българоубийствена власт. Аз също не съм много добре. Наскоро отново имах кръвоизлив. Вече почти не мога да вървя. Но право на медицинска помощ нямам. А всеки миризлив мангал без осигуровки има такова право.
Проклети да сте, политици от всички цветове! Проклети да сте вие и цялото ви гадно семе! Един Тертер ви проклина и знайте, че това проклятие ще ви стигне!"
eltimir.blog.bg/politika/2013/05/27/.1114306
Да напиша нещо за себе си. Май няма да ме бъде, ама да оставя спомен как са се отнесли гадните политици. За да не приказват утре колко велики антикомунисти са:
"Много се колебах преди да го напиша. Но вярвам, че трябва, длъжен съм да кажа как властите се отнасят с автентичните ветерани на антикомунистическата Съпротива.
Без малко да изляза в принудителна ваканция. Нямах с какво да си платя Интернета и тока. Дойде един приятел и ми донесе да си платя. После идва жена ми. Майка й и една нейна приятелка я водеха под мишница. Тя още не може да върви сама. Днес й предстои нова операция на краката. Уж има осигуровки, ама за всяка процедура искат допълнително плащане. Това е днешната българоубийствена власт. Аз също не съм много добре. Наскоро отново имах кръвоизлив. Вече почти не мога да вървя. Но право на медицинска помощ нямам. А всеки миризлив мангал без осигуровки има такова право.
Проклети да сте, политици от всички цветове! Проклети да сте вие и цялото ви гадно семе! Един Тертер ви проклина и знайте, че това проклятие ще ви стигне!"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.