За юдохристиянството
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ето и реалното отношение на талмудистите към християнството. Нищо лично не е направил евреинът, просто е сритал и наплюл една гоимка-монахиня, за да й покаже къде и е мястото. Яхвеугодно дело. Бил "арестуван" от полицията, колкото да покажат че правят нещо.
Йехова Саваот (YHWH Sabaoth) "Аз съм, който съм" е господът и на монахинята. И тя трябва да разбере, че като гоимка, мястото й е в краката на евреите, защото те са избрани от Саваот да ги управляват. И наместо да се жалва, да целуне краката на нападателя си и да му благодари, че й е обърнал внимание.
Какво, не приемате Йехова Саваот за ваш господ? Значи не приемате Стария завет. Какъв християнин сте тогава?
Ето ви го - на много места е записано името на вашия бог. От сайта на БПЦ;
www.pravoslavieto.com/bible/sz/hag.htm
grigorsimov.blog.bg/politika/2015/02/14/...te-ot-11-sep.1338357
За този "амаличански квас", ето какво има предвид. Взето е пак от сайта на светия Синод;Та ако юдеите са корен на всяко зло както вие твърдите,то тогава агагецът Аман, който направи заговор да избие всички юдеи по време на вавилонския им плен трябва да бъде герой за вас и емблема на вашето символ верую. Но какво направи Бог с него и синовете му, не сте ли чели и как избави юдеите от ръката му? Не се ли боите че с вашите напълно погрешно прицелени конспиративни теории вие сте съюзник и съучастник с духа на Аман? Ще избегнете ли неговата съдба, ако не се покаете от този едомски и амаличански квас?
Ето още едни амалейци, които са се довлекли в земята на Саваот да викат "Свободна Палестина". Лично министърът на националната сигурност посреща гоите подобаващо. Имало много оплаквания, че били изнасилвани и бити с електрошок, но това си е в реда на нещата.„Сега иди и порази Амалика, и обречете на изтребление всичко, що му се пада, и не ги жалете; но избийте от мъж до жена, от дете до кърмаче, от говедо до овца, от камила до осел.“
Първа книга на царствата, 15:3
Та там при Венци и Гришата, и в двата случая те бяха засечени много добре от евреи и масони. При Гришата един евреин много правилно му обясни, че ако той не приема Стария завет, значи е амаличански сектант. Казано с прости думи, за БПЦ той е еретик.
При Венци Чикагото изгледайте интервюто му, публикувано тук от Йордан. Той беше засечен по същият начин от един масон, при който не минаваха милционерските му номера "като говориш с мене ще мълчиш" и "ясно ли ти е, бе!". Накрая Чикагото започна да го нарича брат
Засечката беше абсолютно същата - що за християнин може да бъде, ако не признава Стария завет?
Сега, тук имаме един много тънък момент. На монахинята със сигурност после й е обяснено, че това е изпитание от Господ и няма нужда да раздухва случая. Въпросният ортодокс също не съвсем добре е разбрал както му говорят в Синегогата, а е приел буквално писанията на Талмуда.
Работата е, че юдеохристиянството е ЕДИНСТВЕНАТА религия, която приема учението на друга такава, в случая юдаизма чрез Стария завет. Който е просто част от еврейската Тора. Монахинята трябва да разбере, че тя е кал и слюнка за богоизбраните. Че Саваот, който тя счита за свой отец от Светата Троица е бог на евреите и този Стар завет е завет (договор, обет) между Саваот и неговия народ. И ако майката на фрацузойката не е еврейка, то този ортодокс има пълното право да я ритне, защото тя за него е кал и слюнка и най-вече, защото се покланя на един "лъжемесия", според юдеите
Вече друг въпрос е с такива като Григор Симов или Венци Чикагото. Които хем твърдят, че са вярващи християни, хем не приемат Стария завет. Това, извинявайте е шизофрения. Или си християнин и приемаш Стария завет или си езичник, сектант и си заразен с "амалейската квас", както се изразява по-горе талмудистът. В Стария завет, и както онзи предупреждава Григор Симов, ясно е казано как се постъпва с поклонниците на Аман, които имат наглостта да не признават върховенството на богоизбрания народ.
Всеки един евангелист или православен свещеник може да ви го обясни това, Да не се налага юдаист да ви го казва.
Друг е въпросът защото въобще се е налагало да има Нов завет. Какво, Саваот е размислил и се коригирал чрез сина си Христос, че не е само еврейски бог и не е задължително да ти е резнато пишлето? А защо тогава евреите не приемат Новия завет като техен? Защо никъде в Евангелията не е споменато името му, както в Стария завет?
Така че всеки ристиенин, който твърди че е такъв, ама не вярва в Стария завет да се замисли доколко той е християнин. Защото в юдеохристиянството има КАНОНИ. Строги правила, дадени от Църквата, които не се променят. И няма такова положение "аз съм само малко християнин", както "аз съм малко бременна". Или си християнин и приемаш тези канони, заедно със Стария завет или не си! Тогава си езичник, сектант, амалеец, богомил, но не и християнин.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.