Статия по въпросите на юдеите в България

преди 15 години 10 месеца #40191
"Къде са доказателствата че Николай Василев е иранец, и че Божидар Димитров е грък.
Същото за Екатерина Михаилова."
За първите двама виж тук:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401

За Катето Михайлова съм сигурен че е еврейка. Бях малък, към '97 год. , когато СДС-то тъкмо се качваше на власт. Та тогава, по кАНАЛ1 , излъчиха интервю с някаква нейна учителка, също еврейка , която каза: "Аз съм сигурна,че тя ще се справи, защото е еврейка !" :-o :-o :aham:
Това са моите спомени, може и да греша, но това ми се е запечатало в съзнанието.

За Тато, Прегледай тази статия на проф. Балкански тук :

doktora757.blog.bg/politika/2010/09/16/p...-vlashki-ciga.606441
Специално за връзката между Тато и Борис , статията беше на този адрес :

www.vestnikataka.com/?module=displaystor...n_id=220&format=html
"Проф. Тодор Балкански: Румен Петков едва не ме уби на магистрала ...
24 юни 2006 ... Какво се случи, проф. Балкански, на 19 юни на магистрала "Тракия"? - На 19 юни към 16,15 ч. тръгнах от София към Пазарджик по магистрала ..."
странноо ... :roll:

Виж сега , това че Бойко работи за някакви сефаради малко ме съмнява . Особенно това че той ходи на посещения в Израел, който е хазарска държава. Можеш ли да посочиш някакви доказателства за думите си ?

Благодаря за линка със Сугарев, ще го имам предвид.
/ ако правилно съм те разбрал, майка му е шведска еврейка (хазарка / ашкенази ) и затова той публикува антисафаридски статии на своя сайт , така ли ? /

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 10 месеца #40193
Ето какво имам предвид :
отиваме тук www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=15702.0 и четем :

"Може ли една улична банда, както твърдят от МВР, да свети маслото на президентски съветник като Емил Кюлев, на човек със състояние от близо милиард евро и с повече от стабилни връзки в българския елит и МВР? А и с възможности навън - той работеше с еврейски капитал, което автоматично означава "Мосад" - поне у нас."

Така, човека ясно си казва ,че целия еврейски капитал е под шапката на "Моссад" . А тя от своя страна е част от хазарската държава Израел . Никъде никой не споменава за сефарадски такъв в България .

преди 15 години 10 месеца #40195
Израел е сафаридска държава. С ционистко управление. Това че мнозинството от хората там са ашкенази е съвършено друг въпрос, те са гмежта която бе примамена да дойде в климатичният рай, за да бъде изтребвана ежедневно от фанатици.

Оттам Бойко служи на Мосад, оттам на Сафаридите ционисти.

Израел е най-ционистката държава в света, следвана от САЩ и Западна Европа. Дори Русия днес е ционистка, не хазарска.

преди 15 години 10 месеца #40206
За повечето от нас няма значение сефаради или хазари са. И двете народности (племена) изповядват йодаизма и вярват в идеята за богоизбраността си и за това, че трябва да властват над останалите гои. И да имат помежду си проблеми, те са си помежду. Когато става дума за гоите тогава еврейският закон Галад влиза в действие.
За нас единствената разлика е, както по-горе е отбелязано, че сефарадите нямат конкретни апетити към България, а по-скоро искат да запазят съществуващата държава Израел. Което дефакто прави хазарите наистина най-опасните ни врагове, както е било от хилядолетия. Особено като се има предвид, поради исторически и генетични особености, че първосвещениците им са предимно хазари. И те са малцината, наясно с предстоящите събития. Дори зидарите на НСР си вярват, че всичко си върви по план и е въпрос на близко време Антихриста да бъде помазан в сатанинския Храм.
Хубавото е, че макар и много влятелни, левитите не са мнозинство и засега евреите не са тръгнали масивно да емигрират в Еврия. Много трудно могат да обяснят на откачените сефарадски ортодокси, че трябва да се пренасят към Балканите. Щото видиш ли, имало грешка в кабалистичните тълкувания. А времето напредна много, дори и да ги принудят чрез война, както преди 80 години. За зидарите Крайните времена са вече тук. Новият световен ред е построен, чака се само да помазването с вечна власт на Княза на Света да бъде завършено предсказанието.

преди 15 години 10 месеца #40207
Да , напълно съм съгласен с вас- хазарите са извечни български врагове !
Знам за съществуването на такъв план - за преселването им на Балканите , който е продиктуван от редица стратегически причини, свързани с демографски , климатични и политически дадености.
Сега бих искал да ви обърна вниманието на този клип :
www.liveleak.com/view?i=876_1286925224

Това отпред е Ген. Лейтенант Габи Ашкенази -главатаря на юдейската армия.
Клипа не е толкова важен , ето какво пише надолу :

jews which are named "ashkenazi" are always from ancestries which are not ashkenazi. usually the name is traced to some ancestor which came to the levant from an ashkenazi territory so he was called "ashkenazi", and although they are not ashkenazi, the name gets handed down through the generations.

gabi ashkenazi's mother is syrian, not ashkenazi, and his father is bulgarian, not ashkenazi, (most balkan jews aren't).

Posted 5 days ago by "gatyair" ®
Така кратък превод : "евреите ,които са наречени "ашкенази" са винаги от предшественици ,които не са ашкенази. Обикновено името се проследява до някой предшественик, който идва от място на ашкеназка територия и затова е наречен "ашкенази" , и въпреки ,че не са ашкенази , това се предава през поколенията.
Майката на Габи Ашкенази е сирийка, а баща му е българин, не ашкенази (повечето балкански евреи не са)."

Сега ,дали лъже евреина за това хазар ли е габи или не е, не е чак толкова важно. По-важното в случая е че , габи не е сложен случайно на тоя пост, и произхода му също не е случаен.
Произхода на ген. Лейтенанта на еврейската армия отразява нейните стратегически цели :
1. главен / и най-силен/ враг в района е сирия ;
2. за втория /потенциален/ враг се сетете сами ; :hmm: :hmm: :hmm:

А защо е важен произхода на главатаря ли ? Ами защото те не са глупаци и знаят, че за да победиш врага си /сирийците и .... / трябва да го познаваш !
А кой в Израел познава по-добре сирийците от сирийските евреи и кой по-добре Българите от българските евреи :idea:

Малко инфо за Габи : en.wikipedia.org/wiki/Gabi_Ashkenazi , тук с епотвърждава произхода му !
Между другото ,наистина е черен и съм склонен да повярвам,че е сафард .

преди 15 години 10 месеца #40208
Малко разяснение,

Когато Бойко удари кренвиршите и се разбра че иска да натисне хазарите, той съвсем целенасочено пусна Алексей Петров.

Помака и РЗС вдигнаха шум до Бога, успешно засенчвайки политическият рекет на хазароидните партии.

А именно, АТАКА като производна на ДПС и БСП изведнъж се "СЪБУДИ" и каза че може да е толкова безрезервна, говорейки за въпроси като референдума и бюджета.

Това бе едно извиване на пръсти, и сега Колбасчииската Мафия получи право да се
направят повторни проби, при които всичко ще е изрядно.

--

Скандала между Трактора и Цветанов е режисиран, той в моделиран. Две курви се борят, коя да представлява върховния запазен господар.

А източния господар гледа с лошо око на кретените от БСП които не могат адекватно да защитят интересите на олигарси като Циганов...

Изгонването от България на Олег Мавромати също е анти-хазарски акт

преди 15 години 10 месеца #40210
Абе, човек , стига стея кренвирши :hammer: :hammer:
Да, вярно дума "кен" на иврит има и означава "да, добре , хубаво" .
кои са хазарските партии в България ? Кой е Олег Мавромати ?
Благодаря ! :-)

преди 15 години 10 месеца #40212
Ако не ти харесва каквото пиша, не ме чети. За партиите бях достатъчно ясен, другия ти въпрос може да си го отговориш и сам. Наготово не става, особено тук.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.