Израелски професор We Could Destroy All European Capitals

преди 16 години 4 месеца #38708

qwerty писа:

anti666 писа: Хм, ако се стигне дотам може да останеш и без нея. Имаш ли още нещо да казваш или да дърпаме казанчето?

Във вашия сайт който не мисли като вас бива баннат така ли? Брех доста демократично :idea:

Заядливко, личи си, че нищичко не си прочел от НАШИЯ САЙТ, а просто прекалено приказваш - което не говори добре за теб!
Ние тук не сме демократи, демокрадци или каквито още там е модерно да се нарича. И се гордеем, че не сме демократични и толерантни! Това ни е основно правило! Хайде сполай ти и чети и премисли преди да напишеш нещо!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 4 месеца #38710

qwerty писа:

anti666 писа: Хм, ако се стигне дотам може да останеш и без нея. Имаш ли още нещо да казваш или да дърпаме казанчето?

Във вашия сайт който не мисли като вас бива баннат така ли? Брех доста демократично :idea:

Хо-хо-хо, рязания калашник от форума на Нюза се изсипал и тука. С тебе няма кво да се говори. Искаш ли една великденска баничка? Тамън по Великден опуах двама с бан по всички възможно. Ама ще те остава малко да попишеш и след това... Няма закъде да бързам.

преди 16 години 4 месеца #38711

Йордан_13 писа: Хо-хо-хо, рязания калашник от форума на Нюза се изсипал и тука.

Объркал си рейса пич. Нямам регистрация там

преди 16 години 4 месеца #38712

qwerty писа:

Йордан_13 писа: Хо-хо-хо, рязания калашник от форума на Нюза се изсипал и тука.

Объркал си рейса пич. Нямам регистрация там

Не знам кой какво е объркал, но като тебе с подредбата qwerty в нюза има поне двама.

1. qwerty - София Регистриран: 25.04.2006
2. QWERTY Ivan Tashev - София Регистриран: 13.03.2008

А онова, което аз бъркам и не мога да си изясня е това по каква причина ти държиш толкоз на чифутите : дали от заблуждение или по призвание?

преди 16 години 4 месеца #38713
Вероятно поради тази причина, държи много на своите сънародници -чуфутите
www.dnes.bg/world/2010/04/06/bydeshteto-...l-e-v-opasnost.88908

преди 16 години 4 месеца #38714
Колкото и да ви е неприятно сме свързани с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например :prrr: Защо трябваше да съм българин точно :hammer: Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса :out:

преди 16 години 4 месеца #38715

боритаркан писа: Колкото и да ви е неприятно сме свързани с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например :prrr: Защо трябваше да съм българин точно :hammer: Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса :out:

Те се делят на много подвидове - сефаради, ешкенази и т.н. Няколко са видовете и подвидовете на това животинско царство, та не съм длъжен да ги помня, тъй като не съм длъжен да ги изучавам. Тъй като в стремежа си да опозная евреите, четейки за тях, аз всъщност ги рекламирам в моето съзнание и по този начин неволно ставам професор по тяхната история, но не и по собствената си. Те точно това искат. Имали значение дали са хазарски българи, щом противостоят на сънародниците си? Тезата за линията на родственост между тия -ешкеназитата и нас е развива "Зиезито" и вярва в тяхното "просветление" и завръщане в "бащиното лоно". Аз пък не вярвам това да стане, още повече, че те предците им беха изгонени от нашата древнобългарска общност преди хиляди години, поради непригодност да живеят в нея и бяха оставени да се развиват според собствените им убеждения.
Това е единствената общност изгонена, а не самоотделила се от първия народ на планетата - древнобългарският. Тук, само мога да кажа - да го духа Божидар Димитров, който ни нарече по БНР "луди идиоти", защото сме твърдели, че сме създали 33 държави по света. Ами могли сме, създавали сме. Не както сега, с Божидар Димитровци, не можем да опазим и тая, дето имаме.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.