Потребителски имена на кирилица Важно

преди 17 години 9 месеца #33255
И аз искам моето да стене от Karak2008 на Карък.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 9 месеца #33259

Карък писа: И аз искам моето да стене от Karak2008 на Карък.

ЕЕЕеее,браво,Кърък!
Антицион изпълни и твоето желание. :tooth:
Да видим той кога ще се поБългари... :thumbsup:

преди 16 години 11 месеца #37384
Здравейте! Имам два въпроса. Първия от които дали е възможно да ми смените ника,от Baraj на Барадж/да е на кирилица/, и втория е да ми помоднете да кача един доста интересен материал . /Който за мое огромно съжаление е в PDF формат/. Благодаря предварително. Бъдете здрави. :thumbsup:

преди 16 години 11 месеца #37389

Baraj писа: Здравейте! Имам два въпроса. Първия от които дали е възможно да ми смените ника,от Baraj на Барадж/да е на кирилица/, и втория е да ми помоднете да кача един доста интересен материал . /Който за мое огромно съжаление е в PDF формат/. Благодаря предварително. Бъдете здрави. :thumbsup:

Здравей, по първия ти въпрос не съм аз този, който може да помогне, но по втория (ако разбира се съм разбрал правилно "съжаленитето" ти - има една програма (можеш да си я свалиш от data.bg), казва се ABBYY FineReader, която обръща ПДФ файлове в Уърд - доста е добра, стига разбира се да не е много сложен файлът (т.е. твърде много графики и картинки). Успех!

преди 16 години 11 месеца #37393
Голям е файла. Преди време се заиграх и сканирах цялата книга "Другата България на Волга" на Георги Владимиров. В нея има много картинки, както на находки от древните градове, така и много репродукции на тях, и битките за тях. Абе голям е. Не става с ABBYY-то.

преди 16 години 11 месеца #37398
Простете, но забравих да благодаря, че името ми /предпочитам "име" пред "ник"/ вече е на кирилица. Хиляди благодарности. Бъдете здрави. :thumbsup:

преди 16 години 11 месеца #37399

Севар писа: Забелязва се, че масово хората се регистрират с имена на латиница. Няма нужда да се регистрирате на латиница, защо форума е тестван и няма проблеми с кирилските имена.

Севар ако ти е възможно.....смени ме на Кирилица.Благодаря :lol:

преди 16 години 11 месеца #37436

Барадж писа: Здравейте! Имам два въпроса. Първия от които дали е възможно да ми смените ника,от Baraj на Барадж/да е на кирилица/, и втория е да ми помоднете да кача един доста интересен материал . /Който за мое огромно съжаление е в PDF формат/. Благодаря предварително. Бъдете здрави. :thumbsup:

Прати ми го и аз ще се опитам да го кача.

преди 16 години 11 месеца #37467
Прости, не съм видял,че си отговорил. Аз съм мако скаран с "тая" техника. Кажи как да го пратя тоя пусти PDF, та да го видят повече хора? Много бих се радвал ако стане. Сигурен съм че на мейл ще мога да го пратя. /Поне там знам как стават нещата :aham: /Чакам отговор. Бъди здрав. :thumbsup:

преди 16 години 10 месеца #37575
Ако може и аз да си стана Сакар! Благодаря.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.