Елтимир,кажи си мнението ... сигурно има какво да кажеш?!

преди 20 години 3 месеца #6752
Аз адвокат на Petee не съм. Нямам и желание да бъда.
Обаче, ако го сравним с Вълчан...
Petee публикува беседа на Дънов и изчаква коментари, а Вълчан задава въпроси и изисква отговори: "...отричате ли Христос..." , "Елтимир, кажи си мнението..." . И ако не получи отговор

Да не се окаже само,че и Елтимир е нещо като Сидеров!?Да не са от едно котило...!!?
Толко време и да си трае?!?!?

Първо пита за Сидеров, после показва че вече има мнение.
Първо иска съвет, после се сърди че не получава. :confused:

Това май трябваше да е в друга тема :-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6757
За да получи отговор, най-първото нещо е да покаже необходимото уважение. В противен случай просто не трябва да се обръща внимание.

преди 20 години 3 месеца #6758
:lol: Я Елтимир да си каже мнението, ако сега Дан Колов и Брус Лий се сбият, кой ще победи? :lol:

преди 20 години 3 месеца #6759
Абе я направо си кажете без да овъртате кой е "ЗА" и кой е "ПРОТИВ" Християнството и Дънов? Да или НЕ. Или го приемаш за истинни учение или не, средно положение няма. Подчертавам - БЕЗ овъртане че ми писна да гадая!

преди 20 години 3 месеца #6760

Petee писа: БЕЗ овъртане че ми писна да гадая!

Кажи без увъртане. Ако съвсем ти писне, ще спреш ли да посещаваш форума?

преди 20 години 3 месеца #6761
До Petee,
Абе я първо да се върнеш в началото да прочетеш някой друг ден материалите и да си съставиш мнение за себе си, че като те гледам май собствено си нямаш. Казвам го съвсем отговорно! Да не мислиш че чакаме някой като тебе да дойде тук, че да се излага като циганин! Няма да търпя такива олигофренщини! Място във форума имат само българи, които имат собствена позиция по въпросите, а не такива като тебе да пита такива глупости! Иван съвсем толерантно ти го каза, ама ти продължаваш! Не вярвам дълго да се задържиш във форума-човеко без мнение!

преди 20 години 3 месеца #6762
Като си мисля, този не ми изглежда да пита за да знае. Мнението на Елтимир и нашето му трябват за да всява интриги пред новодошлите на сайта ни. Абе глупак такъв, ние да не сме от вчера тука. Ами нали се знаем всичките и като дойде някой като тебе да сере в медеца, веднага се вижда, че от миризмата чак очите ми се насълзиха! Отивай да си оправяш православието и учителя някъде другаде посерко!

преди 20 години 3 месеца #6763
Ами това, дали отричаме Христос не беше ли друга тема... че нещо се обърках от чифуто-сектантски теологии ???
Аз иразих становището си по въпроса там.

Ей много пъти съм ви казвал: ЧЕТЕТЕ - само четенето ще ви спаси от неудобството да станете СМЕШНИ!!!

преди 20 години 3 месеца #6765

LETO писа: Ами това, дали отричаме Христос не беше ли друга тема... че нещо се обърках от чифуто-сектантски теологии ???

:tc: :tc: :tc: Недей с лошо.

преди 20 години 3 месеца #6766
Не е "с лошо". Мнението съм си го дал в друга тема.
Не мога да разбера, защо се опитват някои да ни изкарат антихристи, след като не са запознати със становището на тенгрианите за Христос.
След като не са прочели и дума от материалите, публикувани в сайта?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.