Пледложения за МАХАНЕ БАН на участници нали?

преди 17 години 10 месеца #32685
Пламене, ако мислиш, че аз си нямам друга работа, ами да споря заради спорта се лъжеш. Това са неща, които смятам, че трябва да се знаят и които са част от твоите въпроси. Аз към личността Мещер нямам нищо против (с малки изклюения, които всеки от нас прави понякога). Напротив и да се ругаем, аз към него или Елтимир съм готов по всяко време да им подам ръка, стига да изтрезнеят. Не знам с какво го държи Парадокса, с какво държеше и Елтимир, но нещата не са розови. Прекалено много свестни хора загубихме.

Мещер, разбери, че Парадокса дори да не е танцьор, дори да не е хакнал сайта той, с наглата си грандоманщина, със заплахите и употребата на нлп тук не е приет. Тoва че други не пишат по въпоса, а на мен и Jordan_13 не ни пука, не значи, че не са на нашето мнение. Заложил си на фалшива карта.
И като искаш демокрация - хайде да направим така. Нека тук, освен теб някой друг ясно да каже, че иска да му бъде махнат бана. За бан сме аз, Йордан и естествено админа, който му го е наложил. Не съм аз, щото май и такава инсинуация има. Акo събереш повече от 3 други участника (които пишат тук) - така да бъде. Да му махат админите бана. Ако обаче отговор на твоите призиви няма, както е досега, надявам се тогава да ти уври дебелата кратуна за какво ти говоря.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32686

anti666 писа: Пламене, ако мислиш, че аз си нямам друга работа, ами да споря заради спорта се лъжеш. Това са неща, които смятам, че трябва да се знаят и които са част от твоите въпроси. Аз към личността Мещер нямам нищо против (с малки изклюения, които всеки от нас прави понякога). Напротив и да се ругаем, аз към него или Елтимир съм готов по всяко време да им подам ръка, стига да изтрезнеят. Не знам с какво го държи Парадокса, с какво държеше и Елтимир, но нещата не са розови. Прекалено много свестни хора загубихме.

Мещер, разбери, че Парадокса дори да не е танцьор, дори да не е хакнал сайта той, с наглата си грандоманщина, със заплахите и употребата на нлп тук не е приет. Тoва че други не пишат по въпоса, а на мен и Jordan_13 не ни пука, не значи, че не са на нашето мнение. Заложил си на фалшива карта.
И като искаш демокрация - хайде да направим така. Нека тук, освен теб някой друг ясно да каже, че иска да му бъде махнат бана. За бан сме аз, Йордан и естествено админа, който му го е наложил. Не съм аз, щото май и такава инсинуация има. Акo събереш повече от 3 други участника (които пишат тук) - така да бъде. Да му махат админите бана. Ако обаче отговор на твоите призиви няма, както е досега, надявам се тогава да ти уври дебелата кратуна за какво ти говоря.

Никаква демокрация. В демокрация живеем и днес и знаем точно за какво става въпрос. Трима участника, могат да бъдат манипулирани и създадени виртуално или пък да бъдат манипулирани реално.
Моето предложение е за БАН на Мещер, ама не временен - вечен.
Според мене твърде много излишна енергия се изхабява за да се коментира БАН-а на някой си. Точно в това е НЛП хватката. Подобни хватки се използват и от Алтимир, за да се създават центростремителни сили около неговата личност, от които той се храни. Ние не сме хранилка, нито плячка, с която да се хранят. Енергията ни е ценна и трябва да се вложи в творчество. Когато захраните с енергия паразитите, никога няма да се отървете от тях
Тези хора са ми съвършено ясни.
Затварям темата. Повече коментари, защо съм я затворил или след това изтрил, няма да приема, независимо дали съм смятан за диктатор или не.
ОТВАРЯНЕТО НА НОВИ ТЕМИ С ПОДОБНО СЪДЪРЖАНИЕ, СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ТРИТИ ВЕДНАГА!
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.