казакс
Незнам дали Иван |Y| е националист или псевдонационалист и не се наемам да му лепя етикети, но знам, че той е единственият човек там, с който може да се води нормален диалог, въпреки различията в позициите ни по някой въпроси.antijew писа: Псевдонационалист там според мен е и модератора IvanIYI.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Иван е сериозен мъж и добър българин.Дари писа:
Незнам дали Иван |Y| е националист или псевдонационалист и не се наемам да му лепя етикети, но знам, че той е единственият човек там, с който може да се води нормален диалог, въпреки различията в позициите ни по някой въпроси.antijew писа: Псевдонационалист там според мен е и модератора IvanIYI.
И музикалните и танцовите пристрастия не го правят по-лош.
Благодарение на него помията там е в пъти по-малко, отколкото се пише в действителност.
Но една прахосмукачка не стига...
За темата с която се опитва да манипулира дебилите нищо не казвате! Мое изказване приписва на Елтимир. Какво е това?
За метлата там, явно собственика на форума е пъзльо, щом предпочете да изгони теб Пламене, а не чифутстващия антибългарин там ташко.
Ти като беше модератор каза на 20. 01. 2008г.:"Ако Императора се поведе на акъла на това неукрепнало морално и физически пубертетче, така да бъде - форумът си е негов, но без мене. Във всички смислове на тази дума.
Аз повече няма да модерирам ташко. "
И какво стана? Ти си замина, а антибългарина остана!
Модератора-Бащицата Махно на другия провокатор там "фелда"/който приглася на ташко/ каза на 13. 03 2008г:"Фелд, ако напишеш още една такава простотия , ще се наложи да ти издействам Бан! Караш ме да съжалявам,че се съгласих да те пуснат тук!Можеш да си пишеш простотиите в Блог .бг".
Днес ташко и фелда продължават да са толерирани там от "императора" и да са една от причините да не сме в добри взаимоотношения.
www.forum.bg-nacionalisti.org/
е да внася раздори и да разединява хора и организации. Пишат гадости и клевети, после цитират сами себе си, за да покажат колко са прави. Те работят срещу всичко Българско. Конкретни примери колкото искате. Разровете се из техните теми и ще видите как те застават на страната на българоубийци. И което е не по-малко интересно, позицията им в повечето случаи съвпада с официалната позиция на правителството. На същото правителство, доминирано от типове, ненавиждащи всичко Българско. С тях няма смисъл да се разговаря. Опитах се да проведа някакъв диалог, уви. Те от дума не разбират. Дадена им е заповед и действат, това е. Нито факти, нито аргументи, нито логика - нищо не ги интересува. Нищо, освен заповедта да вредят.
Да му е жив и здрав! Дано и Иван умее да играе като него...
А ти Императоре се замисли добре дали твоята толерантност към неоснователните атаки от твоя сайт към нас, които ти толерираше не са в основата на разединението!
Незнам дали го правиш умишлено? Твоя работа.
Гледам сега и един от твоите плювачи с ник-Антисладкарницата се е регистрирал тук.
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=profile;u=985
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showuser=1532
Това съобщение е редактирано от antijew на 9.6.2008, 13:50
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php
antijew,не вярвам в това, че според теб музикалните предпочитания са основна и определяща предпоставка за това дали даден човек е националист или псевдонасионалист? То по тая логика човек, който е отишъл в гората с дреха на марката "Adidas" трябва също да е псевдонационалист или този, който отиде в гората и яде кроасан "Lagarde" вместо дърпана баница пак е псевдонационалист.antijew писа: Не съм съгласен български националист да е горд с небългарските си танцови умения и най-вече да се рекламира с тях. Гледам за подпис си е сложил снимка на деца играещи Българско Хоро. Да бе изиграл едно такова в Гората и с него да се показва в нет пространството.
Тук си прав и е видно, че съвсем тенденциозно е манипулирал хората/ с извинение/ там, като некоректно е цитирал теб, а после ползва това да "удари" по Елтимир.За темата с която се опитва да манипулира дебилите нищо не казвате! Мое изказване приписва на Елтимир. Какво е това?
Така е и дори самия Император не го крие, а си го признава в прав текст, че той много съжалява, че му се налага/явно му заповядват/ да се прави, че е Източноправославен български националист... За да не съм голословна ето и снимка с неговото изказване и признание.Елтимир писа: Задачата на тоя форум:
www.forum.bg-nacionalisti.org/
е да внася раздори и да разединява хора и организации. Пишат гадости и клевети, после цитират сами себе си, за да покажат колко са прави. Те работят срещу всичко Българско. Конкретни примери колкото искате. Разровете се из техните теми и ще видите как те застават на страната на българоубийци. И което е не по-малко интересно, позицията им в повечето случаи съвпада с официалната позиция на правителството. На същото правителство, доминирано от типове, ненавиждащи всичко Българско. С тях няма смисъл да се разговаря. Опитах се да проведа някакъв диалог, уви. Те от дума не разбират. Дадена им е заповед и действат, това е. Нито факти, нито аргументи, нито логика - нищо не ги интересува. Нищо, освен заповедта да вредят.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.