Снимки проблеми с качването

преди 18 години 6 месеца #24670
Жоро,със сина пробваме,но ни трябва по-подробно да обясниш.Наистина е с големи букви,но как да ги сменя и как да подам командите?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #24675

Мещера писа: Жоро,със сина пробваме,но ни трябва по-подробно да обясниш.Наистина е с големи букви,но как да ги сменя и как да подам командите?

Антоне, виждам че си се справил с аватара. Поздравявам те с успеха. Щото и аз докато разбера що не става - мазоли от клавиатурата хванах.

Въпреки това ще опиша как става смяната под дос-промпта.
Може да има и интелигентен вариант, но в моя случай "туй си баба знае - туй си бае". Кой знае как е по-лесно - да казва.

Ето как се прави по селски или по едновремешно му:
*записва се картинката на С: или на D: - в основната директория де е за да не се налага да се ползват други ДОС-команди за предвижване по папките.
*отива се в дос-промпта от СТАРТ, програми, принадлежности... или там където е набутан.
*с командата: ren ФАЙЛ.JPG ФАЙЛ1.jpg всичко е готово.
Като ФАЙЛ и ФАЙЛ1 може да съвпадат ако не искаме да сменяме името.

Тоест второто което е посочено е новото име на файла. Файла който е посочен на първа позиция в командата е този който преименоваме. И съответно трябва да е наличен щото ще даде че го няма и не го открива.

После излизаш от промпта и си ползваш преименувания файл със здраве.
Дано да съм бил полезен.

преди 18 години 6 месеца #24676
По-лесния вариант е като маркираш файла(снимката) и натиснеш бутона F2 от клавиатурата (преименуване).

Ако не се вижда разширението на файла, то трябва да промените опциите за изглед на папка:
Отваряте коя да е папка и от Tools->Folder Options... от табулатора "Изглед" махате отметката "Скрий разширенията за известните типове файлове".

преди 18 години 6 месеца #24679
Антоне, виждам че си се справил с аватара. Поздравявам те с успеха. Щото и аз докато разбера що не става - мазоли от клавиатурата хванах.

Как така бе,човек?!При мен излиза едно празно квадратче с хисче горе вляво.
Да не би вие да ме виждате пък...Нищо не съм правил от това,което описваш.

преди 18 години 6 месеца #24684
Ами аз виждам за аватара ти това:

Значи си се справил, а ако при теб не се вижда - ще е нещо временно или от доставчика ти.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 7.2.2008, 0:07

преди 18 години 6 месеца #24687
Е да де,ама и на Миро аватара не виждам,например.БТК ми е доставчик.

преди 18 години 6 месеца #24701

Мещера писа: При мен излиза едно празно квадратче с хисче горе вляво.
Да не би вие да ме виждате пък...

Мещер, при мен също не се вижда твой аватар, но щом при Гошо излиза, явно грешката идва от нашите доставчици.

преди 18 години 6 месеца #24702

Мещера писа: Е да де,ама и на Миро аватара не виждам,например.БТК ми е доставчик.

Аз ти виждам аватара. БТК са просто евреи, мамка им.

преди 18 години 6 месеца #24708
Да ви кажа, че и аз не си виждам аватара... и на Мещера не виждам, а всички останали са си по местата. Изобщо не ми е ясно какво става и как мога да поправя това. Ако може някой от модераторите да ми "прояви" аватара...

преди 18 години 6 месеца #24709
Хмм , аз виждам и на двама ви аватарите ...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.