Моето мнение за движението

преди 20 години 5 месеца #5065
Пазя някъде едни откровения на Спас Минков - Сабазий - Локи, където той признава, че се увлича от сатанизма. И че не вижда нищо лошо в сатанизма. И че главна цел в неговия живот са парите. Точно тоя ли ще ни дава акъл как да постъпваме и от какво да се отричаме? Но това са наемниците на Цветомир Йолов, отрепки. Той други не може да хване. Нормалните хора бягат далече от такива като него. А Службите от своя страна могат да хванат в мрежите си само такъв като Йолов. Сега разбирате ли защо в страната вилнее такава несигурност? Защото с въпросите на сигурността се занимават изроди.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5072

славея писа: тук бях правила един анализ и уподобяване, но го изтрих, за да не накърня ничии чувства. Интересно, че няма опция изтриване. Не виждам такава, явно Н.Антоновите концепции са възрприети като най-работещи.

Не сме виждали никакви твои анализи. Като няма опция за изтриване, ти как го изтри? Чрез силата на Иисуса Христа ли?

преди 20 години 5 месеца #5073

славея писа: естествено, че трябва да се отстоява българщината и няма лошо да клонят нещата към национализъм, но в хуманни граници и е разумно да се опоетизира час по-скоро божеството ви и да се отречете от отричането от Христа. Иначе няма да намерите последователи, щото сатанистите не се занимават с политика.
Пък най-важното, че е вредно за душата такова състояние.

Еми да за българщина става въпрос, дай да вярваме в нещо Българско тогава.

преди 20 години 5 месеца #5202

Eлена писа: Кво пак ни "поядохте" бе и ти и онова ситичкото "латине"? И пак в интервала петък-неделя ...

омръзнахте ми

:karte4:

Петък е! Време е! :biggrin:

преди 20 години 5 месеца #5205

Сит писа:

Eлена писа: Кво пак ни "поядохте" бе и ти и онова ситичкото "латине"? И пак в интервала петък-неделя ...

омръзнахте ми

Петък е! Време е! :biggrin:

Малееееееееееееее, верно е пЪтък! Вече!!!
Ха здрасти, СИТ-и и ... ако пак си намисли разни таквиз "*бавки - забавки" ... ДАДЕНО!

СКЪСА`Х си ... `*адника` от бачкане тая седмица, нооооо през почивните дни ... СЪМ НА ЛИНИЯ ТУКА!

Таман навреме идеш!
Я изплюй клюката? Аре деее... Кви "умности" си ни (СТЕ НИ) подготвили? :blush2: Я да ги чуем! ВЕДНАГА! :tooth:

как`ти Сийка Спамаджийката ;-) :-P :devil: :karte4: :devil:

П.П.: Опс ... твачка дет сега го изписах тука май най-подхожда за ЛС (лично съобщение, де, да не си помислиш че НА-ТЪРТ-ВАМ :hammer: на ритнитопковските "баталии" ... В СИНЬО? НЦ!). Ма ... нещо ми писна тоя "бозав" ник и ... преди да ме банн-е за пореден път Админа ... си направих ГУСТОТО !
:tooth:

преди 20 години 5 месеца #5216
Петък е, обаче провокаторите ги няма още. Дали това не е, защото някои големи шефове казаха на малките си подчинени да си сърбат каквото са надробили. А пък провокаторите, насъсквани от Цв. Й. са подчинени на малките подчинени. Та сега и те се чудят какво да правят. Даже и тези малоумници почнаха май да усещат, че правилата на играта са променени. Но още не забелязват задаващата се Буря.

преди 20 години 5 месеца #5218

Елтимир писа: Петък е, обаче провокаторите ги няма още. Дали това не е, защото някои големи шефове казаха на малките си подчинени да си сърбат каквото са надробили. А пък провокаторите, насъсквани от Цв. Й. са подчинени на малките подчинени. Та сега и те се чудят какво да правят. Даже и тези малоумници почнаха май да усещат, че правилата на играта са променени. Но още не забелязват задаващата се Буря.

Знам ли, Колобъръ ... дребнавите заяждания на "новаците"тука ... вече не вършат работа - нищо не постигнаха, само дето станаха за смях.

преди 20 години 5 месеца #5390
"..., но в хуманни граници и е разумно да се опоетизира час по-скоро божеството ви и да се отречете от отричането от Христа. Иначе няма да намерите последователи,..."

Хахаха ами ето, че намериха :biggrin: :aham:

преди 20 години 4 месеца #5724
здравейте на всички,
това ми е първия пост във форума, но бързам да уточня, че не е първият път, когато влизам :-) не съм нечии провокатор, спамър и прочие мили определения, с които виждам, че са посрещат новодошли :-)
следя Движението от няколко години (тук включвам старателно изчетените и разпространени сред познати и приятели материали), спомням си добре и стария сайт. още тогава ми се искаше да се присъединя
всичко чудесно, но ми е изключително трудно да се включа в някоя дискусия. предполагам, че вината си е в мен...не съм в течение на това, което се случва в България през последните няколко месеца. пропуснах и голяма част от събитията през миналата година.
но понякога имам чувството, че попадам сред членове на малко общество, общуващи само помежду си. с други думи те си знаят за какво иде реч, а останалите са просто зрители/читатели. не, че има нещо лошо в това...но смятам, че би трябвало да се приобщят повече хора.
пример: мои познати ме обявиха за шовинист/расист и прочие определения, в момента, в който разбраха, че съм симпатизант. никой не го каза с лошо, разбира се, по-скоро с лека насмешка от типа: що се занимаваш с глупости. факт е, че в момента голяма част от тях започват да виждат нещата по сходен начин, но...
не зная колко разбираемо се получи горното изложение, но поне бе искрено

преди 20 години 4 месеца #5727

но понякога имам чувството, че попадам сред членове на малко общество, общуващи само помежду си. с други думи те си знаят за какво иде реч, а останалите са просто зрители/читатели. не, че има нещо лошо в това...но смятам, че би трябвало да се приобщят повече хора.

Да, стремим се да знаем. Но какво сме виновни, че повечето в България и по света не се стремят да знаят за какво иде реч? А за приобщаването мисля, че няма смисъл от мисионерстване. Ние не желаем да събираме членска маса, не щем да приобщаваме.
Трябва всеки да реши ще бъде ли воин или не! Тия неща са казани ясно на главната страница на сайта - "За Движението "Воини на Тангра".
А що се касае за обръщенията "расист/шовинист" на незапознатите ти приятели, имай пред вид, че това е част от пътя ни - да сме много добре подготвени идейно, за да разсейваме при нужда заблудите, да отбиваме атаки и да установяваме нашия светоглед.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.