До админите една лична молба

преди 18 години 10 месеца #22581
Хубаво е да ги научим тези неща...! ;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22611
Мерси за мейловете, за съжаление май нямам голям успех... :confused:
Струваше си да опитам поне

преди 18 години 10 месеца #22619
Ето какво ми отговори Alien:

В бан листа го няма а и като му цъкна на ника не пише че е баннат да не се е объркало нещо щото пише че вчера е бил активен

преди 18 години 2 месеца #28920
Някой би ли ми отговорил защо не мога да публикувам нова тема ?Направих два опита и на финала...нищоооооооооо...да нямам някаква специална забрана от някого и да се хабя напразно?

преди 18 години 2 месеца #28951

iss писа: Някой би ли ми отговорил защо не мога да публикувам нова тема ?Направих два опита и на финала...нищоооооооооо...да нямам някаква специална забрана от някого и да се хабя напразно?

Нямаш никаква забрана. От група "потребители" си.
Нещо друго ще е.
Пиши ми каква тема искаш да има ( и в кой форум) за да я отворя в краен случай аз.

преди 18 години 2 месеца #28965
При мен също се е получавало подобно нещо. Само, че аз просто писах в отговор по една от темите. Отговорът ми беше бая дългичък и го писах повече от час. Когато натиснах бутона да помести поста се оказа че вече акаунта ми не е активен във форума. Хвана ме много яд за загубения текст и време и от тогава преди да натискам бутона за поместване си запазвам това, което съм написал. Така ако ме изхвърли пак от форума, мога да вляза и да пратя моментално отговора си. Предполагам, че това е дължи на някакъв тайминг от сървъра на форума, който отчита колко време акаунта не е бил активен във форума и го изключва автоматично. Примерно 1 час или нещо подобно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.